Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

БСП - да чакаме ли предложение за чистка?

Като виждаме БСП и цялата прогресивна общественост са възмутени от това, че роднини, приятели и съученици на Добрев работят в държавната и общинската администрации!!!

Не съм чул за осъдени и уволнени за злоупотреби и некомпетентност!! Не видях и факти за корупция от великата разследваща репортерка Йончева!!!

Т.е. вината на тези хора, е че са роднини, приятели и съученици на Добрев и това е лошо!!!!

Да допуснем за момент, че БСП е партия на принципите - ако е така, чакам законопроект, че роднини, приятели и съученици на депутати и областни ръководители на партии не могат да работят на ръководни постове в държавната и общинската администрации!!!! Могат да работят само като хигиенисти например!!!! А тези, които работят, да бъдат уволнени!!

Ако няма такъв законопроект, то явно БСП не е партия на принципите, а основната и роля е да раздухва измислени скандали, че да има за какво да ги показват по телевизиите!!!

Ще дам пример - ако вие работите да кажем във фирма на приятел и отивате на интервю за нова работа, то ако приятелят ви напише препоръка /гадните капиталисти и изедници имат още по-гадния навик да искат препоръки/, то това според БСП е шуробаджанащина!!!! Тогава, според БСП, за избягване на това порочно явление, новата фирма трябва да наеме някой като Йончева, да направи разследване и като установи, че препоръката е от приятел, роднина или съученик - няма да ви назначи на желаната работа!!! Просто е!!

ЗАСРАМЕТЕ се шуробаджанаци такива

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 234 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-10-04 11:58:44 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 353 прегледа
Гласът на народа: /допълнение към "БСП - да чакаме ли предложение за чистка?" виж по-долу/ "Разкритията" и "разобличаването" на шуробаджанащината /по Добрев/ от Йончева и БСП ме докараха до дълбок пиянски размисъл /понеже съм патриот и пия родни питиета, то така чрез действията или бездействията си БСП редовно индиректно подпомага българската икономика/!!! И така, след няколко ракии прозрях защо така бавно расте ... още
На: 2017-05-09 11:18:29 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1472 прегледа
Новини: Случващите се в Турция събития демонстрират, как света затъва в двойни стандарти. На територията на съвременна Турция живеят почти 15 млн. кюрди, които са около 15 до 20% от населението на страната. По данни на самите кюрдски организации, тяхното количество достига до 20 млн. Основната тяхна маса, живеят предимно в юго-източните провинции и в централните райони на страната - в Измир и големите ... още
На: 2016-10-14 17:37:33 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3392 прегледа
Новини: Бруталните сбивания в София нямат край, дори се превръщат в ежедневие. Буквално преди малко е станало кърваво сбиване в един от столичните квартали. Този път става на въпрос за 28-годишен мъж, който е нападнал агресивно друг гражданин, на 45 години. По-младият се нахвърлил върху опонента си със звезди, от тези които нинджите използват по време на бой. И двамата след боя са настанени в болница. Р ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X