Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

БСП: „Депутатите сами ще си платим луксозните нощувки в Баня!“ Ами ваще заплати не са ли от нас бе??

След скандала с луксозния гуляй, който БСП си готви в разложко, в луксозен хотел, в медиите се появиха коментари от БСП и хората около тях. Те направиха опит да разсеят напрежението около събитието.

Аргументът им, че това е нужно събиране е, че така хората ще излезат от София, малко ще разпуснат, всички идеи и коментари ще могат да се чуят свободно – от всеки един човек, който присъства.

Беше обявено, че всеки един от тях ще си покрива сам разходите по нощувките, а някои от тях дори няма да спят във въпросния хотел. Е, хубаво.. Депутатите ще си платят нощувките по 200-300-400 лева и другите неща от своята заплата. Хм...заплата ли? Ами те от къде взимат тази заплата? И партийната субсидия и заплатата на депутатите излизат от джоба на българския данъкоплатец.

Дали хилядите ще се извадят от партийната каса или от депутатските заплати, няма значение – при всички положения най-накрая ние плащаме масрафа за луксозната почивка.

Да ти имам и опозицията, да ти имам и партиите, да ти имам и политиците. Това на нищо не прилича. Само в България абсолютно всички политици са еднакво крадливи и еднакво нагли, независимо от коя партия си и какъв цвят им е боята.

Новината, че депутатите сами ще си плащат нощувките идва от Александър Симов и Бриго Аспарухов, цитирани от ПИК.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-05-21 16:39:15 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1826 прегледа
Новини: В края на май заплатите на депутатите ще бъдат намалени с 4%. Причината обаче не е недостатъчното време, което прекарват в НС. Причината е, че според правилото със средната заплата, тяхната зависи от промените. Според данните за последното тримесечие, средната заплата е намаляла. Реално новината, че заплатите на депутатите намаляват е добра, но не и причината за това намаление. Изчисленията п ... още
На: 2018-05-02 16:36:28 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 966 прегледа
Политика: Както знаете, БСП поиска депутатските заплати да паднат от 3540 лева на 2976 лева. Данаил Кирилов от ГЕРБ излезе и предложи саркастично заплатата да падне на толкова, но да се получава пропорционално на присъствията за гласуване в парламента. Големият цирк е, че дори хората от неговата партия скочиха срещу идеята. Истината е обаче, че смисъл от това има – поне хрантутници като Делян Пеевски ... още
На: 2016-01-22 12:53:03 преди: 2 години / 36 гласа / 139 точки / 26 коментара / 504779 прегледа
Новини: Огромен скандал се разгоря в парламента, а Цецка Цачева направи най-наглото изказване от последните дни. Всичко започна с искането на Георги Кадиев за по-дълга майчинска отпуска с 5 дни и искането на Велизар Енчев за по-малко почивни дни на депутатите. Като отпор на двамата се яви първо Красимир Велчев от ГЕРБ. От позицията на работодател не било трябвало да се мисли за повече почивки и отпуски н ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X