Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

БСП извади нова скандална шуробаджанашка схема на ГЕРБ! Това вече е ПРЕКАЛЕНО! ГИЛОТИНА!

БСП нанесе поредния удар по шуробаджанашката партия ГЕРБ. Таско Ерменков разкри наредени постове в Булгартранзгаз, Булгаргаз, Столична община и КЗК. От БСП настояват да бъде свикана Изпълнителна комисия на ГЕРБ по случая в най-кратък срок. Имената, които са замесени са доста.

Започваме с Юлия Ненкова, която е била зам.-кмет на община София, а сега е председател на КЗК. Тя е наследена от Ралица Стоянова – зам.-кмет на общината и сестра на Стоян Стоянов, шеф на правния отдел на КЗК. Отиваме от другата страна, където ни чака Георгица Стоянова, член на КЗК и жена на Владимир Маринов от Булгартранзгаз, началник на правния отдел.

"Питам аз дали тази връзка не е една от причините за едно неприятно в България събитие, което се нарича процедура на ЕК срещу България по делото „Булгартранзгаз“. Когато „Булгартранзгаз“ по вече изискванията на тази наказателна процедура срещу нас, ЕК настоява той да бъде приватизиран, да бъде пуснат на публична продажба някъде навънка - нещо, което е чисто държавно. Всичко това започна срещу едно дело заведено срещу „Булгартранзгаз“ в българската Комисия за защита на конкуренцията и със становище на българската КЗК, че българското държавно предприятие "Булгартранзгаз“ е нарушило правилата, което даде основание на фирмата да ни осъжда в ЕК", коментира Ерменков, цитиран от Канал 3.

Говорим за едно рядко печелившо държавно дружество, единственото в родната енергетика.

"За народни представители и техните роднини в бордовете ,само ще ви спомена за връзката между Снежана Дукова, народен представител, късаща ризата си на трибуната на Народното събрание в защита на Делян Добрев и нейния син Илиян Дуков, който е член на Съвета на директорите "Булгаргаз". Само отваряме тази вратичка, за да потвърдим, че разполагаме с цялата информация“, каза Ерменков.

Ерменков призова за мъжко поведение от страна на ГЕРБ. В БСП са получени около 100 сигнала от най-различни области и общини за подобно схеми. "Имаме схеми за хранилки в общински и държавни предприятия. Не ги слагаме на масата, не за нещо друго. Чакаме колегите от ГЕРБ да се освестят, да се съберат тази прословута Изпълнителна комисия", каза той. БСП поставя срок от 1 седмица за това!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-30 15:16:57 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 7127 прегледа
Новини: Крадците са започнали да използват нова схема за източване на банкомати по празниците. Трика се нарича „дупчен автомат“. От Телеграф предупреждават, че един път заложен капана, банкомата много трудно се разпознава. Апашите правят микро отвор близо до устата, където слагаме банковите си карти. После с тънка отвертка влизат вътре и натискат ключе, което деактивира защитните механизми на ... още
На: 2017-08-05 15:03:39 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 615 прегледа
Новини: Нова измамна схема, насочена към възрастните хора, се появи на родния хоризонт. Тарикатите се представят за работници от Осигурителния институт и прилъгват старците с безплатни лекарства и безплатни ремонти. Мъж от София на 75 години е дал на измамниците близо 16 000 лева. Той е успял да осигури снимки и кадри на извършителите, трима на брой от мъжки пол, за да ги предостави на медиите. За сега е ... още
На: 2017-04-20 09:33:46 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1916 прегледа
Новини: Колега на журналистът Васил Иванов - Петьо Блъсков-младши реагира много емоционално на страницата си във Фейсбук и остро коментира скандала с вече напусналия заради цензура репортер. Блъсков споделя, че от Нова ТВ са откачили, след като далаверите им видяха бял свят. "Васил Иванов, дръж се, братче! Извади им далаверата на бял свят и откачиха. Винаги става така, когато сблъскаш лъжците с истината ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X