Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

БСП на пълни обороти! Скоро тръгва партийна телевизия! Ще можем да гледаме проф. Христов и компания!

Корнелия Нинова яко е хванала бика за рогата и действа наред. БСП много бързо се справя с реализацията на идеята за правенето на партийна телевизия. Каналът вече е готов, в момента се преговаря с оператори, които да го излъчват. Името на телевизията все още не е известно.

Все още се работи по точния модел на телевизията, като за това е сформирана работна група от леви журналисти и интелектуалци. Вариантите са два – тясно партийна лява телевизия или лява телевизия с интелектуално лява ориентация на профила, но не изцяло политическа.

Вторият модел сякаш ли има повече поддръжници, тъй като ще предлага повече и по-интересно съдържание, не само на върлите почитатели на БСП, а освен това може да привлече и рекламодатели. Разбира се, този вариант е по-скъп.

Телевизионната техника е осигурена, всички са на мнение, че е по-добре да се инвестира в телевизия, вместо да се дават пари за печатани издания. Присъствието на БСП най-вероятно ще остане само в „Дума“ и лявото списание „Ново време“.

Неофициално телевизията ще тръгне през октомври, като Нинова ще обяви това в на Бузлуджа. До тогава ще се реши какво ще е името и колко точно партийна ще е телевизията.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-03 17:16:30 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 239 прегледа
Политика: Кой ако не друг, освен Иво Христов, може по-добре да опише настоящата какафония с Истанбулската конвенция и другите скандали, които тресат обществото, културата и традициите на българския народ. Според него, страната ни се намира в точка, от която няма завръщане. Много различни събития се срещат в една точка, след което системата ще заработи по коренно различен начин. Това и още много други интер ... още
На: 2017-03-26 14:39:11 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1038 прегледа
Политика: Кандидатът за народен представител професор Иво Христов се яви в 19 секция на ОУ Алеко Константинов в Пловдив, за да подаде своя глас. Той бе заедно с професор Донка Александрова, която също е кандидат-депутат, и нейният син. Изчакаха десетината души преди тях и подадоха гласа си. „Гласувах за по-добро бъдеще на Пловдив и на България. Надявам се да победи разумът и страната да започне нов к ... още
На: 2017-05-04 16:14:37 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 27396 прегледа
Политика: Кой по-точно ще опише политическата ситуация от професор Иво Христов. Просто над него няма нито 1 анализатор, има много адекватен поглед над нещата. Вече е и в политиката като депутат. Пред БНТ той поговори за правителството което идва и това, което следва за България. На мнение е, че Борисов 3 няма да изпълнил нито една от належащите за България реформи. А знаем, че неговото мнение обикновено е ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X