Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Гласът на народа

Чети на свой риск! Майка на дете със СОП удари учителите в земята! Става на въпрос за нещо гнусно...

Една българска майка реши да изпрати писмо до всички учители в страната. Нейното дете е с увреждания и по-точно със специални образователни потребности – СОП. Българската действителност за такива деца обаче е ужасна. Писмото и кръжи из социалните мрежи и предизвиква много емоции.

Тези деца буквално водят борба за оцеляване в училище, защото се срещат с безумно количество агресия от другите ученици, но и от страна на учителите. Майката понякога е става свидетел на толкова безумни неща, че е се е чувствала безсилна. Ето писмото на Виолина Дамянова до българските учители – четете на своя отговорност, тежко е:

"Дълго четох и разгледах писания и писания по наболял тази седмица проблем. Поплаках здраво, поразгневих се и сега ще се изкажа.

Драги учители, и обикновени и ресурсни и социални, Не може да се взимат едни пари нон стоп, да се правят едни обучения нон стоп по света и у нас, с пари на данъкоплатци , не може да се усвояват непрекъснато проекти и проектчета и после да ми мрънкате , че дете със СОП (специални образователни потребности) е опасно за планетата и да се спре приобщаващото образование, само защото на никой не му се работи. СОП е Специална Образователна Потребност, а понятие СОПче - НЯМА !

И малко личен опит: Смятате ли се за велик учител, биейки детето ми щото си тананика !? Смятате ли се за учител ,оставяйки детето ми да яде перде с риск да му падне корниза на главата ,за да мълчи!? А той мълчи, когато се занимава с нещо и не е необходима специална подготовка. Смятате ли, че онова бясно дете, типичното, което потроши стаята, а при опит да го смъмрите ви казва - знаете ли кой е баща ми, е по безопасно за планетата!?

Смятате ли, че съветвайки други родители да не търсят контакт с моето, казвайки "не си губи времето, кво го закачаш, тоя нищо не разбира" Ви прави чест и Ви отива!?

И не детето със СОП е опасното!!!

Не можеш да гледаш как го обиждат и малтретират други деца и да стоиш все едно не виждаш.

А какво да кажа за поведението на типичните нормални деца? Колко пъти го бутаха от върха на пързалките , защото е различен - не агресивен, различен, и той се оттегля, защото така съм го научила - на любов!

Колко пъти му вземат опаковката с лакомство от ръцете и той не реагира, защото така съм научила, просто се оттегля. А колко пъти тичат срещу него с крясъци "урод" и го блъскат в гърдите, да падне, докато той просто си се върти в кръг, не пречещ на никого! Но той не отвърна, защото така съм го научила. Е, аз нямам специално педагогическо образование!

АГРЕСИЯТА ВЪЗПИТАВА В АГРЕСИЯ!!! Къде са родителите и учителите на тези типични деца, а? Вместо да вървите срещу децата със СОП , насочете енергията си към възпитание на останалите! А ако не можете и това, си идете на село!

Не детето със СОП е опасно, а всички вие с това мислене! Изродите не са хората с увреждания, изроди сме ние, обществото като цяло!!!

СОП не означава терорист! А за пожеланията Ви, драги български учители, децата ни да бъдат оставени в горите в концлагери и да има газови камери... Нямам думи... и млъквам, пожеланията ми ще произнеса наум. Не съм Учител и явно за това имам възпитание!

P.S. Знам, че тези учители, които не се вписват в описаното (щото има такива), няма да се обидят, защото имат достатъчно интелект, но все пак им се извинявам!!!"  

 

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 368 прегледа
Публикувано на: 2017-09-10 12:59:18
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Чети на свой риск! Майка на дете със СОП удари учителите в земята! Става на въпр
На: 2017-07-13 19:03:37 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5546 прегледа
На път сме да ви разкрием една брутална схема, която българските роми прилагат, за да печелят пари. Това е поредната гадост в арсенала им за изнудване и грабеж. Жител на Сливен е пострадал от схемата и разказва за какво става на въпрос. Както си е шофирал по пътя, дете се спуска към колата му и насила се удря в нея. Записи на камери потвърждават какво се случило. Става на въпрос за популярна цига ... още
На: 2015-09-05 18:56:58 преди: 2 години / 3 гласа / 10 точки / 0 коментара / 1516 прегледа
Баща преби майка, качи се в колата и избяга, мина на червен светофар и за малко да причини инцидент. Всичко става по време на детски футболен мач. Бащата се спречкал с майката и след като видял, че тя няма да отстъпи я свалил на земята с един юмрук в лицето. Това не е първият път, в който мъжът създава проблеми. Органите на реда трябва да се погрижат за келеша. На какво ще се научат децата, ако гл ... още
На: 2016-09-09 14:53:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 725 прегледа
Съдът и прокуратурата за пореден път направиха нещо немислимо! Дадоха само 6-месечна пробация на дивак от Враца, който е нападнал и клал с брадва свой приятел. Става на въпрос за Ф.М., който се признал за виновен и поискал споразумение. От bulnews.bg предават, че нападението е станало на 22 февруари в село Михайлово, около 22 часа, в младежкия клуб. Ф.М. влетял вътре и замахнал с брадвата срещу м ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X