Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Гласът на народа

Чети на свой риск! Майка на дете със СОП удари учителите в земята! Става на въпрос за нещо гнусно...

Една българска майка реши да изпрати писмо до всички учители в страната. Нейното дете е с увреждания и по-точно със специални образователни потребности – СОП. Българската действителност за такива деца обаче е ужасна. Писмото и кръжи из социалните мрежи и предизвиква много емоции.

Тези деца буквално водят борба за оцеляване в училище, защото се срещат с безумно количество агресия от другите ученици, но и от страна на учителите. Майката понякога е става свидетел на толкова безумни неща, че е се е чувствала безсилна. Ето писмото на Виолина Дамянова до българските учители – четете на своя отговорност, тежко е:

"Дълго четох и разгледах писания и писания по наболял тази седмица проблем. Поплаках здраво, поразгневих се и сега ще се изкажа.

Драги учители, и обикновени и ресурсни и социални, Не може да се взимат едни пари нон стоп, да се правят едни обучения нон стоп по света и у нас, с пари на данъкоплатци , не може да се усвояват непрекъснато проекти и проектчета и после да ми мрънкате , че дете със СОП (специални образователни потребности) е опасно за планетата и да се спре приобщаващото образование, само защото на никой не му се работи. СОП е Специална Образователна Потребност, а понятие СОПче - НЯМА !

И малко личен опит: Смятате ли се за велик учител, биейки детето ми щото си тананика !? Смятате ли се за учител ,оставяйки детето ми да яде перде с риск да му падне корниза на главата ,за да мълчи!? А той мълчи, когато се занимава с нещо и не е необходима специална подготовка. Смятате ли, че онова бясно дете, типичното, което потроши стаята, а при опит да го смъмрите ви казва - знаете ли кой е баща ми, е по безопасно за планетата!?

Смятате ли, че съветвайки други родители да не търсят контакт с моето, казвайки "не си губи времето, кво го закачаш, тоя нищо не разбира" Ви прави чест и Ви отива!?

И не детето със СОП е опасното!!!

Не можеш да гледаш как го обиждат и малтретират други деца и да стоиш все едно не виждаш.

А какво да кажа за поведението на типичните нормални деца? Колко пъти го бутаха от върха на пързалките , защото е различен - не агресивен, различен, и той се оттегля, защото така съм го научила - на любов!

Колко пъти му вземат опаковката с лакомство от ръцете и той не реагира, защото така съм научила, просто се оттегля. А колко пъти тичат срещу него с крясъци "урод" и го блъскат в гърдите, да падне, докато той просто си се върти в кръг, не пречещ на никого! Но той не отвърна, защото така съм го научила. Е, аз нямам специално педагогическо образование!

АГРЕСИЯТА ВЪЗПИТАВА В АГРЕСИЯ!!! Къде са родителите и учителите на тези типични деца, а? Вместо да вървите срещу децата със СОП , насочете енергията си към възпитание на останалите! А ако не можете и това, си идете на село!

Не детето със СОП е опасно, а всички вие с това мислене! Изродите не са хората с увреждания, изроди сме ние, обществото като цяло!!!

СОП не означава терорист! А за пожеланията Ви, драги български учители, децата ни да бъдат оставени в горите в концлагери и да има газови камери... Нямам думи... и млъквам, пожеланията ми ще произнеса наум. Не съм Учител и явно за това имам възпитание!

P.S. Знам, че тези учители, които не се вписват в описаното (щото има такива), няма да се обидят, защото имат достатъчно интелект, но все пак им се извинявам!!!"  

 

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 315 прегледа
Публикувано на: 2017-09-10 12:59:18
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Чети на свой риск! Майка на дете със СОП удари учителите в земята! Става на въпр

Мъж преби майка на дете пред погледите на стотици деца! Избяга и предизивка хаос на пътя!
преди: 2 години / 3 гласа / 10 точки / 0 коментара / 1472 прегледа
Баща преби майка, качи се в колата и избяга, мина на червен светофар и за малко да причини инцидент. Всичко става по време на детски футболен мач. Бащата се спречкал с майката и след като видял, че тя няма да отстъпи я свалил на земята с един юмрук в лицето. Това не е първият път, в който мъжът създава проблеми. Органите на реда трябва да се погрижат за келеша. На какво ще се научат децата, ако гл ... още

Мощна буря удари югоизточна България
преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1026 прегледа
Мощна буря удари тази нощ югоизточна България . Силен вятър и градушка събориха дървета , наводниха мазета и дори прекъснаха електричеството на няколко населени места. В град Черноморез градушката е валя само няколко минути, но те са били достатъчно, за да причинят много щети. Гражданска защита информираха, че вечерта са получили десетки обаждания на хора закъсали в колите си и за паднали дървета ... още

Депутат направи на пух и прах Кунева! Цяла България и се смее!
преди: 1 година / 7 гласа / 26 точки / 0 коментара / 27292 прегледа
Депутатът Стоян Мирчев не спести нищо на Меглена Кунева. Тя като вицепремиер и министър на образованието трябва да се замисли защо се стига до такива неща. Мирчев е възмутен от случилото се на Националния събор на учители. Според тълковния речник, събор значи панаир, едно към едно. Още през 20 век хората са ходили на събор с целта да идат на панаир. Съборът на учителите се оказа един истински пан ... още

Вижте какво става с келешите в Русия, които решат, че могат да се гаврят с учителите! (СИЛНО ВИДЕО)
преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 230 прегледа
Постоянно виждаме видеа в социалните мрежи на ученици, които се гаврят с учителите си, обиждат ги, нападат ги. Виждаме как съучениците им снимат, смеят се, гледат безучастно и подкрепят тази неведома простащина.  Ще видите кадри от една руска видео кампания, която показва последствията за нехранимайковците, които си позволят да уронят учителския престиж и авторитет! Това леке едва ли ще си позвол ... още

Няма да повярвате какъв тест по литература за 5 клас са дали на децата!!! (СНИМКА)
преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2385 прегледа
Попаднах на един гневен родител, който се възмущава от тестовете, които карат да прави неговото дете в 5-ти клас. Предметът е литература, а темата.. Нека първо ви покажа коментарът му към снимката: ТОВА Е ТЕСТ ПО ЛИТЕРАТУРА!!! НАБЛЯГАМ! ПО ЛИТЕРАТУРА ЗА 5 КЛАС!?!? Моля за коментар! Става на въпрос за литературен тест, който всъщност засяга циганския Курбан Байрам и Пасхата на евреите. То бива т ... още

Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0