Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Чочо, който води на каишката си своето гадже, се оказа много опасен тип! Ето история от миналото му!

Чочо на 27 години е този, който разходи приятелката си Ангела из Слънчев бряг. Оказва се, че той е много познат на полицията. Има опит с наркотиците, и то доста голям – съден е за разпространение и притежание на хероин.

Последно е осъден за склоняване на непълнолетна към проституиране. Тя е била на 17 години и е била негово гадже. Преди година е излязъл от затвора и е прекарал малко време в Холандия, основно в квартала на червените фенери. През март 2016 година бе заснет да краде салами от магазин. Той и приятелката му не един и два пъти са засичани да правят такива кражби.

Интересното е, че Чочо се гордее с медийната му слава от последните дни. Споделя текстовете, които се пишат за него с коментари от сорта на:

"НАСА дават толкова пари за какаво ли не , за да намерят извъземни. А аз се разкарвам и не могат да разберят, че съм този, който търсят".

Дори Ангела се хвали с подвизите си, които са презирани от обществеността. Ето коментара и към фотоса с каишката, на който я водят като куче.

„Нищо не е това. Най-великият мъж е моя. Боготворя го“.

loading...
Рейтинг: 2.5 звезди | 4 гласа | 10 точки | 1 ком. | 25776 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-05-31 18:20:37 преди: 2 години / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 4319 прегледа
Новини: Някой познават Чочо Владовски като най-любимия мъж на Лили Иванова, а други го познават като солиста на Тангра. Той никога не е бил публичен човек. Много малко говореше за себе си, за сметка на това клюките около него винаги бяха много. На 10.12.2006 година го откриват мъртъв в неговия апартамент в Лозенец. Интересното, ако въобще може да се нарече така е, че до ден днешен не е видян смъртния акт ... още
На: 2016-12-18 16:51:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 4503 прегледа
Новини: Светослав Стойков, който втрещи света с нападението си над жена в берлинското метро, има още доста гаври зад гърба си. Може да се каже дори, че е правил и по-лоши неща от това да ритне в гърба жена по стъпалата. Представете си за какъв рецидивист говорим. Никой не е подозирал какво ще излезе от миналото на този мъж. Той е роден в Добричко, известен е с прякора си Чочи, Вече се говори за това, че ... още
На: 2016-08-04 09:50:15 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 745 прегледа
Новини: Арестуван е в действие, докато се е опитвал да открадне поредната кола в квартал Лагера в София. Легенди се носят за прословутия автоджамбаз известен и с прякора си Капитана. Полицаите са го задържали с инструментите му. Вижте видеото. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X