Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

ЧСИ се гаври с 90% инвалид заради 250 лева! Над година без пари! Схема за изнудване и зов за помощ!

На пощата на Spodeli.eu получихме запитване от нашия читател Валентин Маринов да разпространим една негова история. Една история на болка, огорчение, ужасен живот и чувство несправедливост. На снимката е въпросният ЧСИ Стоян Якимов.

Здравейте,

Изпращам Ви поредното N-писмо, след една камара жалби и отворени писма, аз не зная откъде вече да търся помощ?! Сили и здраве не ми останаха. Не системата ни убива, а безразличието на медиите, овчедушието на Народа, наглостта на мутренския диктат и геноцида на Управляващите върху обикновения българин!

Валентин е почти 90% инвалид. От над година неговите сметки са запорирани заради заем от 250 лева, който датира от 2006 година. Господин Маринов разказва, че е жертва на схема на ЧСИ Стоян Якимов и „ЕОС Матрикс ООД“.

Тормозят го, притесняват го, използват фалшификация срещу него. Той може да докаже това и иска да публикуваме неговото отворено писмо, което е адресирано до различни институции и медии, но най-вече до Адвокатската колегия. Прочетете и ронете сълзи, ние сме виновни, че се стига до тук!

Уважаема адвокатска колегия, която ме представлявате в дело № 42809/ 2017 срещу "ЕОС Матрикс - ООД", бих желал да ме запознаете точно с какви обвинения и доводи, въпросният ЧСИ Стоян Якимов и ментеливата колекторска фирма "ЕОС Матрикс ООД" ме обвиняват, ограбват, рекетират и нарушават човешките ми права. Това е повече от издевателство срещу личността, повече от 13 месеца, инвалид на почти 90%, да е малтретиран и унижаван системно, от въпросните корумпирани и измамни структури на съдебната ни система и бездарни фирми за рекет в лицето на тази колекторска фирма.

Не зная още колко дълго ще трае този фарс, но аз съм почти на края на силите, търпението и здравето си, и то заради някакви си 250 лева заем преди повече от 12 години.

Г-да и дами адвокати, разберете че когато поставиха запор на сметките ми, преди повече от година, бях на 87% инвалид, като "благодарение", на ЧСИ Стоян Якимов и "ЕОС Матрикс ООД", допринесоха за трайно увреждане на моето и така тежко здравословно състояние и в момента съм допълнително "дарен" от тях, с инсулт през 2017, диабет тип 2, афективно психично разстройство и накрая сънна апнея.

Умолявам Ви, да настоявате за крайно решаване на това заседание 27.06.2018г / 10:30 часа, защото повече нямам сили да се редя с часове по банката си, като престъпник, да чакам благосклонност и разрешение, за краткото отваряне (около 15 минути) на моята банкова сметка, за да си получа така нужната пенсия от 225 лв. Разберете, че това чакане е крайно унизително и обидно. Все пак тук става дума за 250 лева, а не за 250 милиона, които други длъжници дължат и се разкарват свободно , безнаказано и необезпокоявани от никой.

Моля, също така ако се наложи, този съдия от СРС, който гледа делото ми да бъде подменен с друг, тъй като сегашният има лично отношение към мен за жалбата ми против него, за неспазена процедура и 3-месечно разтакаване, за насрочване на това просто дело!

Смея смело да твърдя, че всички обвинения на този мазен измамник ЧСИ Стоян Якимов и близката му мафиотска структура "ЕОС Матрикс ООД" са фалшифицирани и изфабрикувани от самите тях, с цел лично финансово облагодетестване. Всички техни твърдения, мога да ги оборя, като представя писмени декларации от бившата ми съпруга и майка ми, които дори под клетва могат да потвърдят, че никога никой не им е предавал писма за мен и не са приемали, тъй като в семейната ни практика е сложено правило, че никой от нас- не може да представлява друго лице от семейството. Всички поставени подписи под документите са фалшиви, това може да се докаже с една проста графологична експертиза. А колкото до твърдението, че ми е предавано писмо на адрес с улица "3-ти март", улицата ми е позната защото това е не само улица, а булевард, но никога-никога не съм живял там. Това е пълна лъжа и мога да го докажа, като представя документ от Кметството и полицията за последните 10 години от моето местожителство.

Дори в договорът ми за заем, от 2006г с въпросната банка, ясно е посочен постоянния ми домашен адрес и никога не е променян, как тогава не са могли да ме открият никъде? Всичко вони, та смърди! Освен това, към договорът за заем от 2006 г , трябва да има застрахователна полица, която ме освобождава от това задължение в резултат на причини, довели до невъзможност на погасяването на месечните вноски, свързани със злополуки, инциденти, водещи до трайно ивалидизиране или смърт. Моля, проверете в банката взискател, ако и тя не е "изхвърчала по предназначение", трябва да е там.

И последно, моля Ви, предупредете представителите на "ЕОС Матрикс ООД", да спрат и да ме рекетират повече за пари, защото са ми окрали всички спестявания, които надхвърлят +1100 лв, още преди година и техните заплахи по телефона или разни заплашителни писма, подхвърлени в пощенската ми кутия, без печат и подател няма да ме впечатлят, а ще бъдат използвани на по-късен етап срещу тях! Аз не желая да разговарям с тях, по какъвто и да е въпрос, но ако това се изисква във връзка с настоящето дело, то моля нека да се обръщат към Вас, Вие сте хората, които защитавате моите интереси и съм Ви предоставил всички права върху това! Просто с престъпници, измамници и фалшификатори, нямам какво да си говоря! Повръща ми се от всички тях!

Благодаря за разбирането и очаквам, да ми дадете насоки в този казус и да изискате от мен, още какви документи, ще трябва да Ви изпратя, за да възтържествува истината, колкото и да е минимална!

Поздрави: В.Маринов

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 3350 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-09-01 21:50:23 преди: 3 години / 8 гласа / 33 точки / 1 коментара / 41321 прегледа
Политика: На всички ни е известно как от много години наред властта ухажва ромите. Дават им се всякакви социални придобивки, докато на българите е едно ГОЛЯМО НИЩО! Нека погледнем нещата за майчинството. Една ромка непълнолетна майка на три деца получава : По 100 лева на месец до навършването на 1 година на детето - След първата година тази помощ остава, но под формата на социална помощ, а не помощ за май ... още
На: 2017-03-31 15:53:25 преди: 1 година / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 2560 прегледа
Гласът на народа: Сега ще ви запозная с шокиращата история на бизнесмена Димитър Харбалиев.Той твърди, че е станал жертва на схема за изнудване на шофьори, извършвана от роми. В сряда е блъснал 11-годишно дете с джипа си в Първомай. Момиченцето е ромче и е скочило пред джипа му, който се е движел с 10-15 километра в час. Слязъл след удара да помогне, но близките я откарали с кола. Инцидентът е заснет от охранителн ... още
На: 2017-07-13 19:03:37 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5887 прегледа
Новини: На път сме да ви разкрием една брутална схема, която българските роми прилагат, за да печелят пари. Това е поредната гадост в арсенала им за изнудване и грабеж. Жител на Сливен е пострадал от схемата и разказва за какво става на въпрос. Както си е шофирал по пътя, дете се спуска към колата му и насила се удря в нея. Записи на камери потвърждават какво се случило. Става на въпрос за популярна цига ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X