Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Чужденка в родината си ! Впечатления на една българка от центъра на София

Съвсем случайно екипа ни попадна на невероятен разказ на една млада българка, която ни разтресе с покъртителният си разказ за една разходка в София. Разходка, в която една българка се чувства като чужденка в собствената си родина. На къде отиват нещата питаме ние, а ето какво разказва Люси Иванова, за своята разходка.

Люси Иванова:

Днес реших да се разходя по Пиротска. Беше към 20 ч. и просто така се случи. Реших, че ще е приятно, НО…по всички пейки бяха налягали сирийци, афганистанци, може би заради жегата.

Бяха на групи, чувстваха се съвсем у дома си. Срещаха се, подвикваха си.

Забелязах, че съм стиснала по-здраво чантата си и се оглеждах упорито за българи…Но такива имаше много рядко и бяха хората, които затваряха магазините си. Всичките бързаха да се махнат, и това си личеше по лицата им! Почувствах се чужденка в родината си!

На пъпа на столицата, на метри от президентството, ние се чувствахме неудобно и гледахме да се махнем набързо, за да оставим тях да се търкалят по пейките, да си хвърлят боклуците по улицата…

Аз НЕ съм расистка!!! Но съм в пълен потрес от видяното! Не чувах никъде около себе си българска реч, а лицата на тези хора ….НЕ , ТОВА НЕ СА лица на бежанци!!!Не видях дори един бежанец! Не видях тъга, мъка, страдание, нищо подобно!!!

Това бяха арогантни, разписани, нечистоплътни, млади лентяи!!! И го казвам като жена и човек, това няма нищо общо с цвета на кожата!

За пръв път в живота си почувствах нужда от политици и военни…защото не виждам друг спешен и адекватен вариант тези хора, които ОЧЕВАДНО не са бежанци, но ОЧЕВАДНО са превзели страната ни, да бъдат ВЪРНАТИ по техните земи!!!

ПОМОЩ, аз съм българка, искам родината си обратно!!!Учила съм с афганистанци, живяла съм с други етноси, но тези лица и очи по Пиротска – те са узурпатори, те ни бяха изтласкали….само от Пиротска ЗА СЕГА!

Люси Иванова, фейсбук

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-11-03 19:46:31 преди: 3 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1197 прегледа
Новини: Чул се е изстрел в центъра на София от апартамент, близо до Министерски съвет! Предположенията са за самоубийство - съседи са алармирали на 112 и после в медиите, че в центъра на столицата, близо до Министерски съвет, в апартамент, по всяка вероятност има прострелян човек. На място е пратена патрулка, а към 19 часа е пристигнала и кола на криминалисти./Снимка и инфо: Блиц ... още
На: 2016-04-09 17:33:04 преди: 2 години / 17 гласа / 72 точки / 0 коментара / 74450 прегледа
Гласът на народа: Да, у нас има преход, но той е само към отвъдното. Една българска майка никога няма да прегърне децата си. Няма да изпрати дъщеря си за абитуриентския й бал. Няма да целуне сина си на сватбата му. Няма да дочака внуци. Една българска майка се върна в родината с ковчег. Петя Георгиева умря само на 39 години. Никой нямаше да научи за нея, ако не беше смъртта й. Защото Петя е била принудена да работ ... още
На: 2017-12-03 12:08:01 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2412 прегледа
Новини: Кървав семеен скандал е станал в центъра на София тази нощ. Страховитият екшън се е разиграл на бул."Христо Ботев" 5. След разгорещен спор мъж е намушкал жена си във врата. Пострадалата е на около 50-годишна възраст и е откарана в болница. За сега не е ясно какво е състоянието й и дали има опасност за живота й. Полицията разследва защо се е стигнало до агресията на мъжа. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X