Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

CNN: Очаквайте сблъсък между Русия и САЩ на сирийска територия

Кореспондентът към американската медия CNN Матю Ченс направи страшно предположение за развитието на военните действия в Сирия. Според него агресивната политика на САЩ на сирийска територия е основа за реална опасност от военна конфронтация с Русия.

"Кремъл обсъди вероятното нанасяне на удар от САЩ в Сирия в отговор на новата химическа атака. Той заяви, че това е недопустимо.

Считам, че ние трябва да имаме предвид, че дори ако Русия казва, че е категорично против всякакво използване на химическо оръжие, тя е най-силният военен и политически съюзник на Башар Асад. Тя, разбира се, предоставя на сирийското правителство военна помощ за бойното поле, главно под формата на въздушни удари.

Тя му предоставя дипломатическо прикритие."

заяви Ченс.

Експертите смятат, че е по-голяма вероятността силите на Русия да бъдат насочени към американските войници, отколкото да преустанови подкрепата си на сирийския президент Башар Асад.

Към този момент двете сили избягват открита конфронтация, но подобни мнения предполагат и възможността стратегията да бъде променена.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-07-10 08:46:07 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1295 прегледа
Геополитика: Дидие Рейндерс, министърът на външните работи на Белгия изказва своето мнение в защита на Русия, в Полша, по време на срещата на Алианса. Според Рейндерс, ако Русия следва споразуменията от Минск, то НАТО трябва да промени възгледите си спрямо нея. Откритият диалог с Русия е много важен, за да може ефективно да се обсъжда ситуацията сирийска територия, Ирак, както и други важни въпроси, продължи ... още
На: 2016-12-05 12:08:50 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3222 прегледа
Новини: Турските въоръжени сили, претърпяха пълно поражение при операцията на сирийска територия "Щитът на Ефрат".  Към момента турските ВВС не изпълняват бойни мисии, пише тази сутрин турският вестник Хюриет. Изданието твърди, че Анкара е решила да направи пауза, преди армията да се сблъска с жестокият противник ИДИЛ в град Ал-Бабе. Турция разположи войска в Сирия на 24 август 2016 година. Много експер ... още
На: 2016-09-10 09:04:46 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 805 прегледа
Геополитика: Русия и САЩ успяха да постигнат ново споразумение за военните действия на Сирийска територия. Двете страни излязоха с нов план, който има за цел да възобнови в дългосрочен план мирните отношения в тази критична точка. Новият подход ще бъде по-категоричен, споделят експерти. Споразумението ще зависи от сирийската опозиция и от Дамаск. Идеята е да се преустановят всякакви въздушни удари, в тези ча ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X