Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Общество

Да смесваме ли приятелството със с*кса и какви последствия може да има от подобна връзка

Приятелските отношения се създават предимно между представители на един и същи пол. Под приятелство между мъж и жена се разбира отсъствие на каквито и да било други чувства и влечения един към друг, а това почти не се случва. В действителност приятелски чувства изпитва само единият от тях, а другият си е просто влюбен, който по някаква причина не се надява на взаимност.

Каквото и да е приятелството между мъжа и жената, почти винаги единият вижда в другия с*ксуален обект.

И вероятно няма човек, който поне веднъж в живота да не се е изправял пред дилемата – да смесва ли приятелските отношения с любовните и какви ще са последствията от това начинание – ще се сдобие с любовник или ще загубим приятел?

Приятелският с*кс понякога се случва заради елементарно любопитство. Срещи на съученици, неочакван сблъсък на летището или в чужд град – в тези случки, дори да няма с*ксуално влечение между двама приятели по принцип, заплашват да завършат със с*кс. Без значение, дали актът ще те разочарова, или ще те изстреля в небесата. Ситуациите, в които може да се озовете с приятел в леглото, са десетки, но най-важното е да знаете необходимо ли ви е и как това ще се отрази на бъдещето и на двама ви. Ето някои често срещани ситуации на приятелски с*кс:

С*кс с бившия

Когато с бившия сте останали приятели, той е първият кандидат за интимен партньор. Познавате се достатъчно добре в леглото, така че от време на време с*кс без ангажименти и по навик се случва в подобни връзки.

Алкохолни страсти

Започвайки вечерта с малко алкохол за отпускане, терапията често завършва в леглото. Сутринта може да е подплатена с чувство на срам и неудобство и с това приятелските ви отношения да приключат и да започнат любовните, или пък двамата да забравите за случката и да продължите по старому... До следващата "алкохолно-разпускаща" вечер.

С*кс за забавление

Ситуацията е предизвикана от интерес, любопитство или скука. Но след това обикновено приятелството приключва, защото приятели, с които ви е скучно в моментите без с*кс, то може би вие нямате общи интереси и трябва да си намерите по-интересен събеседник.

Правила на приятелския с*кс

Най-важното условие е приятелите да разберат, че ако и двамата не са свободни, то връзките им са застрашени от неприятна интрига. Не е лошо да поговорите по въпроса преди да се хвърлите в тази авантюра.

Необходимо е да сте наясно кой какво очаква от този с*кс и какво не би искал да се случи. Задължително и двамата помнете три важни правила на истинския приятелски с*кс – проявявайте уважение един към друг, бъдете благодарни за отношенията, които имате, а също и – отнасяйте се към ситуацията с хумор, пише rozali.com И ако след приятелския с*кс вие без да искате се отдалечите един от друг от срам, неловкост, разочарование или по други причини, не бързайте да прекратявате приятелството си.

Дайте си време и ако приятелството е истинско, и двамата ще изпитате необходимост да поговорите, дори ако в тези разговори не се споменава с*ксът, който сте правили заедно.

Източник: Блиц

Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1288 прегледа
Публикувано на: 2018-01-10 07:09:11
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Да смесваме ли приятелството със с*кса и какви последствия може да има от подобн
На: 2016-02-08 20:01:12 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1985 прегледа
Днес стана ясно, че Слави Трифоно и Колегията са събрали завидните 673 481 подписа за своята инициатива. Днес те ги занесоха в Народното Събрание, за да се задвижи процедурата по организирането на този национален референдум. Пред сградата на НС чакаха много репортери, които бяха подготвили доста интересни питания. Те попитаха Слави дали депутатите могат да променят въпросите на референдума. "Това ... още
На: 2017-08-23 15:24:10 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 471 прегледа
Големите тобогани на басейните винаги осигуряват невероятно забавление за всички възрасти. Често обаче служителите им ви предупреждават, че трябва да спазвате правилата, за да избегнете нежелани последствия. На прикаченото видео може да видите подобна ситуация с момиче, което претърпява тежка травма, защото не спазва правилата. Уплашената й приятелка крещи за помощ, а безпомощното момиче, плаче ... още
На: 2015-12-01 18:07:57 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1467 прегледа
Посланикът на Германия в Русия Рюдигер фон Фритч обяви, че приятелството между Берлин и Москва е от критична важност за бъдещето на Европа. Пред това приятелство има много предизвикателства, като международният тероризъм например. Посланикът е имал среща с Михаил Горбачов, на която е обсъдена точно тази връзка. Двамата са се съгласили, че ярко бъдеще за Европа ще има, само ако Германия и Русия са ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X