Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / За жената

Дами, никога не правете тези 6 неща, ако не искате да го загубите завинаги!

Любовта е сложно нещо. Много жени се чудят защо след толкова много усилия, които са положили, половинката им все пак ги напуска?

Мили дами, важно е да знаете, че представителите на силния пол винаги се влюбят в по-трудно. Когато човек се влюбва, той трябва да има предвид и факта, че в бъдеще може да изпита болезнено страдание. Струва ли си тогава да рискувате?

Днес ще ви посочим 6-те най-разпространени причини, заради които мъжете решават да напуснат любимата си.

Чувства, че тя се опитва да го промени

Когато мъжът започне да разбира, че жената до него не го приема такъв, какъвто е, или че усилията му не са достатъчни, за да я накарат да се чувства доволна и щастлива, той започва да търси начин да сложи край на връзката. Жените често не осъзнават това и са склонни да потискат мъжете, опитвайки се да направят от тях свой дългосрочен проект, който биха искали да усъвършенстват по свое усмотрение.

Алберт Айнщайн е казал: "Мъжете се женят, надявайки се, че никога няма да се променят. Жените сключват брак с надеждата, че той ще се промени. Но това неизменно води към едно - и двамата остават разочаровани".

Изплашен е от успехите на половинката си

Изследване, проведено от Университета във Флорида, ясно е показало, че мъжете изпитват голям удар по самочувствието си, когато партньорката им постига успехи, дори ако двамата не са в състояние на пряка конкуренция. Успехът на жената оказва влияние и на това как той гледа на връзката им в бъдеще. Ако мъжът не може да достигне до успеха смята, че заслужава, това често пъти го кара да сложи край на връзката си. Той не може да общува с партньорката си като равен с равен, защото подсъзнателно не спира да сравнява успехите й със своите неудачи.

Тя постоянно мрънка за дреболии

Понякога мъжете могат да бъдат досадни, но жените в това отношение нямат равни! Когато тя започне да му говори за едно и също нещо или непрекъснато насочва вниманието му към незначителен проблем, това ще го направи агресивен и ще го накара да сложи край на връзката. Постоянното мърморене и подценяване на достойнството му може да унищожи всичко, което е било построено през годините.

Мъжете могат да се държат като деца, но те отдавна са пораснали и рядко търпят някой, който не спира да се оплаква. Те трябва да се чувстват спокойни и ще игнорират и избягват натрапчивото мрънкане на половинката си, защото то само ги натоварва с негативни емоции.

Ако той знае, че тя отново смята да му мели сол за някоя глупост, няма да търпи много! Ако почувства, че тя пак ще започне да му се жалва, рано или късно ще му писне да прави каквото и да било. Мрънкащата цена е най-големият кошмар на всеки мъж!

Не му достига интимна близост

Вярвате или не, но мъжете също се нуждаят от близост. Ако се наложи да я прости, докато тя го манипулира, за да го накара да свърши нещо, той може да си тръгне, за да се опита да намери щастието си някъде другаде.

Нито един мъж няма да бъде дълго с жена, която не изпитва радост и удовлетворение от интимната близост с него. Мъжът се влюбва по много причини, но винаги иска едно - да почувства, че е най-желаният човек в живота на половинката си.

Сравнява го с други мъже

Няма нищо по-дразнещо за мъжете от това да слушат как половинката им говори за други мъже. Когато една жена започне да сравнява партньора си с бившия си приятел, това е началото на края.

Мъжът не иска да анализира предишната ви. Той иска да вярва, че е единственият и най-важният човек в живота ви. Той не иска да чува, че бившият ви е направил това и това. За него е важно да знае, че прави достатъчно, за да сте щастлива.

Прекалено много е зависима от него

Мъжете се нуждаят от лично пространство. Имат нужда и от приятели. Те не искат да се отнасят към тях като с имущество или да усещат приятелката си като бавачка. Когато започват да разбират, че свободата им е ограничена, те ще си тръгнат. Здравата връзка изисква и двете страни да имат собствен приятелски кръг и свобода. Силната зависимост на жената от мъжа е най-прекият път към раздялата.

Мъжът е в състояние да търпи дълго време и в самото начало дори може да не забележи, че е попаднал в своеобразен затвор. В момента, в който разбере, че животът му се е променил радикално към по-лошо, той започва активно да търси изход от усложнилата се ситуация. А най-ефективният начин за това е раздялата! Запомнете едно, мъжете се страхуват най-много от това да не изгубят свободата си.

Силният пол се влюбва, очаквайки от жената положителни оценки, подкрепа и уважение. Ако спре да чувства, че е героят от нейните приказки, ще се сблъска със сериозен избор за сметка на взаимното ви бъдеще! /jenata.blitz.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 211 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2014-04-28 15:55:23 преди: 4 години / 3 гласа / 11 точки / 0 коментара / 1383 прегледа
Лайфстайл: Екзотични и обаятелни, дамите с маслинен тен на кожата притежават невероятен магнетизъм и чар. Кои са най-подходящите цветове за дами със златист тен? Как да преценим „Какво да облека?", за да подчертае естествената ми красота? Предимството на кожата с цвят на маслина е в страхотното разнообразие от подходящи палитри, които ще ви направят по неотразими от всякога. Основните багри, които търс ... още
На: 2017-01-13 17:36:52 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 3516 прегледа
Здраве: Аюрведичните мъдрост практики стават все по-популярни. Хората осъзнават, че тези хора знаят разни неща, които могат да са полезни в нашето ежедневие. Според Аюрведа, само няколко промени в нашето ежедневие могат да ни донесат крепко здраве. Ето 10 аюрведични съвета за здрав, щастлив и дълъг живот. 1. Движението е богатство – трябва да тренираме или поне да се раздвижваме 2-3 пъти в седмиц ... още
На: 2014-10-24 11:12:09 преди: 4 години / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 1382 прегледа
Други: Здравейте, от около 10 години се занимавам професионално с компютърна поддръжка и за това време съм се сблъсквал с хиляди разнообразни проблеми. Забелязвам обаче ,че повечето потребители имат проблеми от всякакъв характер с техните преносими компютри. Било то ,че работят бавно, прегряват, клавиатурата не работи ,защото е залята и т.н. Затова реших да споделя с вас няколко трика които ще са ви от п ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X