Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Криминални

Депутат от ГЕРБ нокаутирал баба заради парко място? В болницата я пазят от журналисти!!!

Една жена на име Таня Вътова е била пребита заради парко място преди 3 дни. Срещата и с бившия депутат Костадин Язов свършила с болница за нея. Тя казва, че депутатът от ГЕРБ в 41-во НС се саморазправил с нея.

За да разкаже за случилото се трябва да излезе тайно от стаята, тъй като има охрана през стаята и в болницата Свети Георги. Журналисти не се допускат.

„В 12 часа ми се обаждат от агенцията, че трябва да получа багаж от Англия. Със заведението така сме се разбрали, тъй като са ни заели пред входа с техните коли паркомясто. Отидох да кажа на управителя, който е дежурен, да ми остави едно паркомясто, за да може камионът да стовари багажа. Повиках си хора, които да ми помогнат с разтоварването на багажите. Те бяха дошли.

Отидох да проверя защо не е изчистен паркингът, защото точно на това място беше тяхна кола – на заведението. Барманът дори втори път, когато отидох каза, че има работа, но казах, че е спешно и ми се обаждат да е чисто мястото за камиона да разтовари. Барманът с яд дойде, обаче измести колата. Когато измести колата, аз застанах до платното, не на паркомястото, защото знам, че там минават коли и там ще се намести веднага друга”, разказва тя.

След две минути пристига кола. Жената казва, че не може да се влезе понеже мястото е запазено. Още тогава мъжът я блъска. Тя се отдръпва, но той я блъска втори път. Така я блъска до тротоара.

„Отидох от другата страна, не от неговата страна. Вчера видях, че писал, че с чанта съм удряла колата му. Аз си държах портмонето, с което трябваше да се разплатя с таксито. Никаква чанта не съм носила”, казва тя.

Тя му казва, че мястото и трябва. Той започва да я псува.

„Той вика: „Коя си ти ма? Махай се от тука.”

Жената говори с човека на входа, може би приятел на агресора. Двамата говорят, без резултат за жената. Тя се връща до управителя на заведението и говори отново с него.

„Тогава, когато отивах го видях как излиза от колата и заминава на тоалетните. Докато се върнем, аз се връщам, а той остана тук при приятели си. Дойде управителя и му каза да махне колата, защото чакам. И се успокоих, че като му каже на него, ще се махне колата”, разказва пострадалата жена.

Както е гръб усеща, че нещо я удря в тила, описва го като удар с боздуган. Причернява и, залита, ушите и се надуват. Не знае какво става. Тя чува хората отзад да крещят.

„Ти си депутат, свален от ГЕРБ, може ли да удряш тази възрастна жена”, това чух.

Излиза отвън, вика сина си, той я води в болница. Обездвижват я и я приемат за лечение. Свидетел е сигурен, че става на въпрос за бившият депутат. Видял го от два метра.

„В момента, в който излязоха навънка, той ми се стори, че трябваше да влезе в колата. Барманът, който е управител беше до него. В този момент изведнъж той леко зад гърба й, без тя дори да го гледа, буквално с отворена длан направи една крачка и много силен удар направи. С крачка встрани и много силен удар в тила. Тя в този момент дори не говореше с него, даже не го гледаше”.

Мъжът разказва, че с него е имало още едно момче, което е свидетел. Барманът също трябва да е видял. Към момента няма досъдебно производство. Направен е разпит на г-н Язов. После той отрича да се е случвало такова нещо. Прави коментар по телефона, тъй като не е в България.

„Заявявам, че твърденията не са верни. В момента върви предварителна проверка и вярвам, че тя ще установи всички факти във връзка с т.нар. инцидент. Законът не ми позволява да влизам в конкретика. Искрено се надявам, че всичко това не се прави, за да се получи някакво парично обезщетение. Знам, че прокурор от ОП-Пловдив е близък роднина на пострадалата в кавички няма да се намеси в проверката и тя ще установи обективната истина”, заяви бившият депутат.

Източник

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 339 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-04-13 09:47:46 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 656 прегледа
Новини: Община Пловдив публикува реда и условията за заемане на парко-места, които ще са 15 лева на месец. Разрешението за ползването на общинска собственост без поставяне на скоби или взимането на автомобила с паяк, ще се издава от районните кметове за срок от 3 години. Всеки ще има право на 1 парко-място без изграждане на гараж. Разрешението ще се издава по проект за благоустрояване на общински терени о ... още
На: 2018-10-09 19:02:46 преди: 1 седмица / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 300 прегледа
Политика: Николай Нанков е решил да подаде оставката си и като народен представител от ГЕРБ. Бившият регионален министър се върна в Народното събрание като депутат, тъй като освободи министерския си пост. Това стана след катастрофата край Своге, в която загинаха 20 души. Постът му беше наследен от преди това депутатката Петя Аврамова. Заедно с Нанков си тръгнаха вътрешния министър Радев и транспортния мини ... още
На: 2016-04-01 13:39:29 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 949 прегледа
Политика: Цецка Цачева явно е кръвно обидена от независимия депутат Георги Кадиев, който заяви, че тя стои зад гърба на арестувания далавераджия и шеф на ДАИ Цветелин Цветанов. Тя се закани да даде Кадиев под съд. Тя реши да занимае с чувствата си целия парламент, след като Кадиев поиска да и зададе въпрос за отношенията и с Цветанов. Тя тогава не беше в залата, а и правилникът на парламента не предвижда с ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X