Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Детските дрехи — как да ги организираме?

Децата растат невероятно бързо и понякога просто не успяваме да поберем в гардероба им всички дрехи, които носят. Малчуганите буквално растат като гъби и дрехите им лесно умаляват. С оглед на това, организирането на гардероба им не е лесно. Затова ви предлагаме няколко съвета, как да се справите с проблема.

Организиране по сезони

Сортирайте дрехите на детето по сезони. Летните приберете някъде отзад в шкафа, а зимните изкарайте отпред, за да ги намирате лесно. Друг вариант е като приберете дрехите, които смятате, че ще бъдат малки на наследника ви в някой шкаф или кашон. И направо да обновите гардероба му за новия сезон.

Подготовка на гардероба за предстоящия сезон

Няколко седмици преди да се стопли, или да стане студено, огледайте всички дрехи от гардероба на вашето дете и преценете от какво има нужда. Направете списък с необходимите облекла и ги купете преди старта на сезона, за да не ви се налага да пазарувате, едва ли не в последния момент. Ако предпочитате да пазарувате онлайн, сайтът Shosho.bg е отличен избор за целта. В електронния магазин можете да намерите всичко необходимо за децата, при това има богат избор на модели за деца от 6-месечна възраст, до 16 години.

Вакуумиращи пликове, или кутии за съхранение?

За да спестите място в шкафа на вашето дете, можете да използвате и вакуумиращи пликове, в които да приберете, дрехите, от които не се нуждае в момента. Предимството на този начин за съхранение, е, че няма опасност да се намокрят или да бъдат изядени от молци. Недостатъкът-мачкат се и също така са неудобни, когато трябва да извадите някоя забравена дреха от вътре.

Вариантът с кутиите за съхранение на дрехи е перфектен, ако имате голям гардероб. Тук можете да поберете дрехите на децата, които не са подходящи за сезона, при това лесно да ги откриете, ако ви потрябва нещо. Подобни кутии можете да купите от всеки магазин за домашни потреби. В зависимост от това, какво ще съхранявате в него, той може да бъде по-голям за блузи и панталони или по-малък за чорапи и бельо.

Съвет:

Някои от детските дрехи са по-скъпи или по-специални от другите и ако искате да ги запазите непокътнати, купете калъф за дрехи и ги приберете там. Те няма да заемат много място на закачалките в гардероба ви, а в същото време ще бъдат надлежно предпазени от молци, или други насекоми. Освен това няма да се измачкат. Сложете етикети

Няма по-удобен начин да организирате детските дрехи, от това да сложите на всеки плик или кутия етикет. На него можете да запишете сезона, размерите и вида на дрехите, които прибирате. Ако имате повече от едно дете, най-добре запишете и дали става въпрос за мъжки или женски дрехи, или просто името на детето. Така лесно ще откриете тези, които са ви нужни.

Обувките

По същия начин можете да организирате и обувките на децата. Приберете ги в кутии за обувки с етикет с името на притежателя, описание на вида на обувките, а ако са повече, просто ги съберете в органайзер за обувки.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 30 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-29 12:11:25 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1053 прегледа
Други: Наистина, децата са нашето бъдеще, те са еманация на нас самите и наше продължение. За това всички ние се трябва да си стремим да им осигурим уютен и комфортен дом, здравословна храна и красиви и удобни дрехи и обувки. Изборът на подходящите детски дрехи е нашата възможност да проявим специалното си внимание към мъничетата ни. Богатото разнообразие от детски и бебешки облекла е особено огромно, н ... още
На: 2013-12-07 07:51:18 преди: 5 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1151 прегледа
Други: Почти всички водещи дизайнери в света от доста време са концентрирали своето внимание върху детските дрехи. В годините назад световната мода не обръщаше особено внимание на сегмента детски дрехи. Днес обаче за повечето дизайнери е ясно, че щом една жена или мъж искат да изглеждат модерни, елегантни и красиви, то разбира се биха искали това и за своите деца. Марковите и така неречени дизайнерски д ... още
На: 2013-12-04 06:58:49 преди: 5 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1238 прегледа
Свят: Преди години нашите майки и баби са били много щастливи, ако изобщо са успеели да ни купят по някоя нова и красива детска дрешка – толкова малко е било разнообразието от детски дрехи. За сметка на това детските дрешки са били качествени и ако се поразровите в старите гардероби е напълно възможно да откриете своите бебешки и детски дрехи от онова време, които са още здрави и все така весели и ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X