Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Девойка се върна от смъртта и разказа какво има от другата страна! Налудничаво приключение!

В един български сайт днес видях нещо доста шантаво. Става на дума за младо момиче от Вашингтон, което твърди, че се е върнало от смъртта и разказва какво е положението в отвъдното. Аз по принцип съм много внимателен с такива неща, но разказът ми се стори интересен и искам да го споделя с вас.

"Въпреки че вече нямате собствено тяло, имате чувството, че имате. Изведнъж знаете всички тези неща, които никога не знаели, докато сте били живи. Атмосферата е изпълнена с успокояващ шепот, много гласове как пеят само за вас. На заден план се чува музика от цигулка, виолончело и арфа.”

Тя разказва, че светлинните лъчи се превръщат в нещо, което сякаш ли ви разбира. Близки същества веднага ще ви наобиколят, за да ви поздравят и да ви помогнат с новата ситуация. Душата получава безусловна любов. Като на филм виждаш целият си живот.

„Можете да видите всяка част от живота си, от раждането до смъртта, като че имате дистанционно управление. След смъртта, имате възможност да проследите всички пътища, които не сте изминали, когато сте били живи, така че да видите какво би било ако сте минали по тях. След като прегледате целия си живот, получавате ново тяло, което е направено от концентрирана светлина. Изобщо не сте загрижени за това как изглеждате.”

След това идвало време за среща с духовния водач, който на земята никога не сте познавали и, с който не сте се срещали. Когато го видите там обаче ще се чувствате все едно се познавате.

„И отново сте със семейството си и приятели. Вие разбирате, че смъртта не е толкова страшна, колкото изглежда, защото сте вечни", завършва разказа си тя!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-04-15 07:10:56 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 212 прегледа
Свят: Разярена девойка решила да измъкне любимия си и неговата любовница от колата, а също така и да му отмъсти. Очевидци на семейната драма станали обикновени минувачи, които я заснели на видео. От кадрите се вижда как девойка в рокля се опитва да изкара партньора си и любовницата му от колата. Тя грабнала паве и опитала да чупи стъклата на скъпия автомобил, но не успяла, тъй като стъклата били брони ... още
На: 2017-04-10 07:02:20 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1912 прегледа
Новини: Бежанец от Гана беше арестуван от немската полиция по обвинение в изнасилване на местна жителка. При задържането си той оказал съпротива и се опитал да се измъкне от правоохранителите. По данни на медиите, предната нощ мигранта се въоръжил с мачете, промъквайки се на територията на един къмпинг и измъкнал от палатка 23 годишна девойка, като я изнасилил пред очите на нейният приятел. Защо наблюда ... още
На: 2016-03-22 16:21:22 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 634 прегледа
Гласът на народа: Споделено от мрежата във Фейсбук от Stan Kronev - Това е дядо Асен! Той е на 72 години. Физик по образование, човек по рождение и бездомник по принуда. Дядо Асен обитава улиците в Кючук Париж - вежлив е. Говори на "Вие", че дори си сваля шапката и леко се покланя на преминаващите жени. Той казва, че не е просяк, а скитник. Разликата е огромна. Тази сутрин, идвайки към офиса, заварих три момчета о ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X