Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Димитър Харбалиев: Роми принудиха 11-годишно дете да скочи пред колата ми, за да ме изнудват!

Сега ще ви запозная с шокиращата история на бизнесмена Димитър Харбалиев.Той твърди, че е станал жертва на схема за изнудване на шофьори, извършвана от роми. В сряда е блъснал 11-годишно дете с джипа си в Първомай.

Момиченцето е ромче и е скочило пред джипа му, който се е движел с 10-15 километра в час. Слязъл след удара да помогне, но близките я откарали с кола. Инцидентът е заснет от охранителни камери. Ето разказът на Харбалиев.

"Жертва бях аз, а не детето което се хвърли пред колата ми. И Детето е било принудено от близките си да се хвърли под колата ми. Щом слязох и го грабнах да го заведа в болницата, на секундата ми го измъкнаха от ръцете добре подготвените му близки с чакащата ги кола. Всичко това го има на записите в полицията. Дал съм обяснения и там са наясно за порочната схема на братята роми", разказва бизнесменът.

"Близките на детето целят да вземат безщетение от застрахователите на стойност 50000 лева. Аз самият незнам на кой свят се намирам заради уплаха от случилото се", допълва Димитър Харбалиев.

Известно е, че подобни схеми за изнудване на шофьори има в цяла България. Преди няколко години момче от ромски произход се хвърли пред колата на Ангел Личканов в Пловдив. Тогава опитът за измама завърши фатално и детето загина.

Полицията разследва случая на Харбалиев.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-13 19:03:37 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5910 прегледа
Новини: На път сме да ви разкрием една брутална схема, която българските роми прилагат, за да печелят пари. Това е поредната гадост в арсенала им за изнудване и грабеж. Жител на Сливен е пострадал от схемата и разказва за какво става на въпрос. Както си е шофирал по пътя, дете се спуска към колата му и насила се удря в нея. Записи на камери потвърждават какво се случило. Става на въпрос за популярна цига ... още
На: 2018-03-15 10:57:49 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 92 прегледа
Криминални: Софийска районна прокуратура задържа 64-годишният Димитър Радославов, спрямо който са повдигнати обвинения, че е извършил блудствени действия спрямо 8-годишно дете. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. По случая е образувано и се води досъдебно производство за престъпното деяние. На 13.03.2018 г. около 19.00 часа в гр. София, ж.к. „Връбница-2“ на етажна площадка на кооперация ... още
На: 2018-06-07 17:13:04 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1302 прегледа
Свят: В двора на блок в Истанбулско предградие се е случил страшен инцидент, който стигна до световните медии. Шофьорка направила опит да паркира колата си, при който не видял 3-годишното си дете да си играе и го блъска. Всичко е заснето от охранителна камера на мястото. Жената върви напред и забелязва, че е прегазила някой, но първоначално не си помисля, че това може да е собственото и дете под колата ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X