Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Клюки

Дивна намери очи да поиска прошка на Кристин! Била готова да се раздели с 250 000 лева, за да...

Дивна, която почти не уби приятелката си Кристин Илиева по време на катастрофа, е решила да поиска прошка за случилото се. Ден преди Великден тя е отишла във ВМА, като това е съгласувано с лелята на модела, която публично я упрекна, че бяга от отговорност.

Семейството на пострадалата е разочаровано от бездействието на Дивна и липсата на интерес към нейната приятелка, която е пострадала именно по нейна вина. В крайна сметка Дивна се свързала със семейството и заедно с родителите си пристига във ВМА, за да види Кристин.

Няколко дни преди това бе отправен зов за помощ, че се търси кръв за момичето. Близо 2 седмици след катастрофата телефона на Дивна е бил изключен. Хора около нея споделят, че била в тежко психическо състояние, изпаднала в нервен срив от мисълта какво е причинила на близката си приятелка.

„Какво направих? Как ще живея от тук нататък”, самообвинявала се изпълнителката.

Дивна била готова да се раздели с наградата си от „Пей с мен“, която спечелила с Миро преди години. Двамата си поделиха сумата от 500 000 лева, като нейните 250 000 лева стоят в банка и чакат да бъдат инвестирани в нейното музикално бъдеще, предават от БЛИЦ.

Юристи коментират, че парите трябва да са най-малкия проблем на Дивна, тъй като заради тежката телесна повреда на Кристин, при съдебни претенции може да се стигне до ефективна присъда.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 565 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-04-29 13:21:14 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 471 прегледа
Новини: Вече стана ясно какво се случва с моделката Кристин Илиева, която пострада тежко при катастрофата, причинена от певицата Дивна. Възстановяването и продължава, а тя вече може да стои и на краката си. Красавицата сподели своя снимка в Инстаграм, с която честити рождения ден на баща си, като двамата усмихнати позират за снимката. Нейните близки са във възторг. Все пак възстановяването ще продължи дъ ... още
На: 2018-03-22 18:26:35 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 558 прегледа
Новини: Има информация, че експертизата за жестоката катастрофа, която Дивна причини край Българене, все още не е изготвена. Това кара хората да се съмняват, че тя може да се измъкне, въпреки образуваното досъдебно производство. В района на катастрофата има забрана за изпреварване и ограничението за скорост е 60 километра в част. Тя обаче е игнорирала забелите и е предприела изпреварване. Хлъзгавия път я ... още
На: 2018-06-20 18:06:31 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 429 прегледа
Клюки: Изпълнителят Кристо се загаджи с нова млада моделка. Преди време той беше с Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна. Тогава разликата между тях беше 14 години. Момичето, с което е сега обаче, минава и тази граница – цели 20 години. Кристо е на 35 години, а новата му изгора се смята, че е на 15-16. Говори се, че Кристо ги подбирал по-млади, за да търпят неговото по-задушаващ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X