Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Доган не бил в политиката и работел за пари? Не, вие продължавате да му плащате заплатата! СКАНДАЛ

Вчера Ахмед Доган излезе като явен собственик на ТЕЦ Варна. От ДПС направиха коментар, че той отдавна не е в политиката, има пълното право и реално се занимава с бизнес начинания. Ще си кажете, трябва доста да се е потрудил и да е забогатял, за да си купи ТЕЦ.

Ще поговорим на какво са се натъкнали от Биволъ. Първо започваме от ттам, че ако е такъв голям предприемач Доган, защо той не се самоосигурява, а неговите осигуровки за пенсия биват внасяни от Фондация „Либерална интеграция“, която е финансирана от бюджетни пари. От справката на снимката се вижда, че до август тази година Доган е осигуряван от Фондация „Либерална Интеграция“. Осигуряван е на максималния осигурителен доход от 2600 лева.

Той работи по 23 работни дни за фондацията, която е свързана с ДПС. Регистрирана е на адреса на партията. В ръководството и е председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и евродепутатът от ДПС Искра Михайлова. Дори мейлът за контакт е на домейна на ДПС. Фондацията си партнира с европейската партия АЛДЕ, която е политическа организация.

Става още по-интересно – приходите на фондацията са много под сумите, които са нужни дори само за заплатата и осигуровките на Доган. И така. Доган не бил в политиката, изкарвал си парите честно, а реално получава заплата от нашите пари – и така ще е докато свят светува. Очевидно и политиката продължава да си върти.

Дали ще се облагодетелства от някоя фондация или от някой проект придобит за жълти стотинки, който продава на държавата – няма значение. Ето какво добавят от Биволъ за сделката с придобиването на ТЕЦ Варна:

Усетихте ли как ви врътнаха на шиша банкстерите от #ФалираЛиПИБ и Доган? Заемче от банката на подставено лице, което купува ТЕЦ Варна и го продава на Доган за 3500 лв. Познайте кога ще се върне заемчето? Ами скоро. Ще го върнете вие, защото плащате за студения резерв от клетите си данъци. Ако ни бяхте послушали преди 3 години, когато разкрихме, че това не е банка, а пирамида, втора КТБ, нямаше сега ни банкстери да има, ни Доган. Теглете хомота сега.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-12-22 20:51:56 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2773 прегледа
Новини:  Вече съобщихме, за завръщането на Доган в политиката. Старата лисица не може да му се отрече едно винаги е бил отцеляващ и при него ДПС имаше авторитет дори и да са мразени от някои.  Явно наблюдавайки тоталните излагации на неговите наследници. Губенето на електорат, крайните им мнения който отново разпалват искрите на етническата омраза му дойдоха в повече. И неговото неочаквано и бурно завръщ ... още
На: 2017-08-16 09:55:13 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2845 прегледа
Политика: Журналиста Илхан Андай направи анализ за новината от миналата седмица за това, че се готви арест на Доган. "Ако ударят Доган, ДПС няма да го има", казва Илхан Андай. В анализа си той говори и за удар по Доган от най - големите в България, като се споменават и политици и КТБ. „В ДПС винаги е имало малки раздори, които след това стигат до малки раздели. Но на Ахмед Доган никой не посяга. Инф ... още
На: 2016-02-15 14:24:20 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3233 прегледа
Новини: Забраната Доган да влиза в Турция всъщност е заплаха за живота му и това е дело на службите. В това е убеден проф. Людмил Георгиев, бивш съветник на Ахмед Доган. В разговор с Антон Хекимян той заяви: „Доган е вкаран в черния списък на турските служби и това е поредната заплаха за живота му. Зад атаката на Октай Енимехмедов срещу председателя на ДПС също стои Турция.” Според проф. Ге ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X