Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Договорите, с които Румен Радев и служебния му кабинет са пристанали на Митьо Очите

Появи се повече информация по отношение на слуховете, че Румен Радев и контролираното от него служебно правителство са помогнали на Бенчо Бенчев и Митьо Очите да се облажат от поръчка за охрана на Митници-Бургас.

Бяха изкарани документите по дадена поръчка, от които става ясно, че всичко е извършено и подписано по време на действието на служебния кабинет. Той влиза на власт на 25.01.17 година.

Сега очакваме от Румен Радев да излезе и да обясни дали той е бил ухажван от Бенчо Бенчев и социалистите около него, за да направят далавера с Митьо Очите.

Да не забравяме и за упорития говор как Бенчев е участвал в кампанията на Румен Радев. Приближения до него Атанас Зафиров обяви, че Бенчев е участвал в акциите преди изборите на Радев. Самият общинар също говори за това. От друга страна документи за дадени пари от него няма.

От БСП отричат да имат черна каса.

Договорите за поръчката са в сила до февруари 2019 година. Договорът с "Аркус-Сигурност Бургас" ООД Към момента от Агенция Митници съобщават, че договорите с фирмата ще бъдат в сила до февруари 2019 г., тъй като са сключени да 24 месеца.

Станало е "след провеждане на прозрачна открита процедура по Закона за обществените поръчки за техническа - СОТ охрана на две къщи за отдих - една в Несебър и една в Ахтопол, и на административна сграда на митническото бюро в Ямбол, което се помещава в няколко стаи и основната му функция е обработка на документи", съобщават официално от митниците.

Категорични са, че фирмата е избрана с открита процедура чрез обществена поръчка - при възможно най-голяма прозрачност и конкуренция. Аркус печели трите позиции в конкуренция с други фирми - тъй като е дала най-ниска цена.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 397 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-08-08 16:46:27 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 79 прегледа
Общество: В някои медии се заговори за връзка между Митьо Очите, аверът му политик Бенчо Бенчев и президентът на България Румен Радев. Става на въпрос за една обществена поръчка за охрана на минтиците в Бургас. Тя е спечелена на 17 февруари 2017 година. Тогава току-що всътпилия в длъжност (22.01.17) Радев е назначил служебния кабинет (25.01.2017). Говори се и, че Бенчо Бенчев е участвал активно в кампаният ... още
На: 2017-01-13 15:30:41 преди: 1 година / 3 гласа / 11 точки / 1 коментара / 21458 прегледа
Политика: Излезе поредната доза информация за задаващия се служебен кабинет. Все още не знаем кои са те, но е ясно, че са 4-ти кандидати. Част от тях са добре познати лично на Румен Радев и той им има доверие. Всеки един от кандидатите ще бъде подробно анализиран, за да се разбере кой е най-подходящ да се номинира за министър председател на служебния кабинет. Говореше се, че Гергана Паси ще се заеме с вън ... още
На: 2016-12-21 15:08:46 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1589 прегледа
Политика: Плевнелиев обяви какво следва след като не можа да се сформира правителство. Той е направил всичко възможно да се намери начин за управление с кабинет, но не е станало. "Мога да направя служебно правителство, правил съм го и друг път, мога да го сглобя за дни. В моята работа аз нося отговорност за бъдещето на България. Наслушах се на анализатори има или няма криза. Няма кой да обясни на европейск ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X