Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Докато сляпо следваш като овца следващия си месия, ти ежедневно обругаваш майка България!

Българския народ винаги търси "месията" и сляпо вярва и следва като стадо овце как, какво и защо!

Мантрата за българската майка в днешно време вече не е актуална, тя не ражда герои, а ге*рои, продажници и сляпо вярващи хора. Няма героите, които са били по време и преди освобождението, след това вече има само използвачи!

Разбира се, изключвам един период, в който с помощта на съюза България живна и стана сериозна сила - не само военно, а и индустриално, и технически. След този период падението вече е като предсмъртна ода за великия войник.

И въпреки това, народа вярва сляпо на измислени и самопровъзгласили се за лидери хора, защото го кефило как говорят, но думите са едно, а делата друго!

Обаче той вярва сляпо и следва, ето само заради това си заслужава съдбата.

Той не гледа и не мисли, на него му стига да чуе лидера си да му каже две сладки приказки от екрана на промиващите мозъци телевизии и той вече е в небесата.

За това сме на това положение и за това България умира, и няма никой да я спаси този път!!!

Колкото мразя да казвам истината в очите, толкова по - провокиран съм да го правя. Съжалявам, ако съм засегнал някой, но не мога да сдържам болката само за мен!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 175 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-03-03 15:49:54 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4265 прегледа
Новини: Появи се видео, в което е разшифрова едно некоментирано до сега предсказание на Нострадамус за 2017 година. То гласи, че през тази година в Русия ще се роди нов месия. Легендарният френски астролог е казал, че спасителят ще се роди в девствена гора и цял свят ще му се кланя и възхищава, дори най-знатните особи. Смята се, че той ще се появи в Урал и ще стане крал на Севера. Той ще превърне Русия в ... още
На: 2018-02-19 13:42:50 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 273 прегледа
Любопитно: Американски учени от Станфордския университет създадоха за първи път хибрид между човек и овца, пише "Дейли телеграф". Екипът създаде ембрион, в който има клетки от овца и човек. Той е бил отгледан в продължение на 21 дни в тялото на животното. Учените се надяват, че в скоро време ще могат да отглеждат овце, от които да се използват органи за трансплантация, както и да открият лекарство срещу диаб ... още
На: 2018-03-26 13:26:10 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3872 прегледа
Любопитно: В мрежата се появи любопитна снимка, на която се вижда овца в центалната част на Шумен. Вижда се как се е запътила нагоре по улица, в близост до която се намира новата поликлиника. В този район е и драматичният театър „Васил Друмев“. Преди не много време шуменци се забавляваха и с друга подобна гледка - изгубен пръч, който обикаляше из града. Гражданите коментират разходката на овцат ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X