Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Доналд и Ерик Тръмп източили стотици хиляди долари дарени за деца болни от рак! СКАНДАЛА НА ВЕКА!

Доналд Тръмп е пренасочил 100 хиляди долара дарения за детска болница по ракови заболявания и ги е превърнал в приход за негова организация. Докладът е на Форбс. Замесен е неговият син Ерик, който всяка година прави голф турнир за благотворителност в Националния голф клуб Тръмп.Това става през септември.

Според Форбс, вече 10 години той прави събитието в името на болницата St. Jude Children’s Research Hospital в Мемфис. Тръби се факта, че турнирът почти няма разходи и почти всички пари отиват за благотворителност, за да се помогне на деца с рак.

Форбс са се заровили в бумагите и са открили, че фондацията на Ерик Тръмп е получила плащания в размер на над 1.2 милиона, като за доста пари от тях няма информация за какво са използвани.

Оказва се, че Тръмп може да са завишавали с много разходите за тяхната голф инициатива. Експерти по благотворителни събития с голф са прегледали всичко и няма как еднодневен турнир да струва толкова.

Около 100 хиляди долара от фондацията на Ерик Тръмп са прехвърлени във фондацията на баща му, която и друг път е попадала в таквиа скандали. Тези пари са били дарения за децата. Освен тези пари, други 500 хиляди долара са дарени отново на други благотворителни организации, доста от които са свързани със семейството или интересите на Тръмп. Поне 4 от тях са плащали пари, за да организират турнири по голф на игрища на Тръмп.

ИЗТОЧНИК

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 607 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-09 10:40:38 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1777 прегледа
Новини: САЩ официално подтвърдиха, че президентските избори са приключили и държавният глава е кандидата на Републиканската Доналд Тръмп. Вижте първата реч на новият президент на САЩ Доналд Тръмп, която се продаваше на живо по стотици телевизии. ... още
На: 2015-12-22 15:56:06 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 16986 прегледа
Геополитика: Фаворитът на републиканците за президентския пост Доналд Тръмп заяви публично това, което не се осмели да каже никой преди него. Той нарече съперницата си Хилъри Клинтън “убийца на стотици хиляди хора” в интервю за Фокс нюз. “Ние направихме извънредно лоша услуга не само на Близкия Изток, но и на цялото човечество. Убиват хора. В името на какво?”, — попита Тръмп ... още
На: 2015-12-27 21:19:18 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 895 прегледа
Политика:  Американският кандидат-президент и милиардер Доналд Тръмп обяви, че бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън не е устойчива, а нейната политика винаги е погрешна и е довела до смъртта на много хора.  "Тя не разполага с необходимата издръжливост. Имаме нужда от много силен и стабилен президент, а тя не притежава тези качества. Ние не можем да си позволим още един такъв слабак като президен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X