Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Видео

Доц. Иво Христов размаза Ризова и русофобите! (ВИДЕО)

Доц. Иво Христов гостува на Цветанка Ризова в "Лице в лице", за да обсъдят световната ситуация в политиката. Ризова обаче се опита на няколко пъти да го провокира, както може да видите от видеото.

Като един интелигентен и ерудиран човек обаче, Иво Христов отговори с ясни и точни факти. Ето някои от тях!

Ердоган щял да ни зарива с бежанци, да пуска автобусите към България! Пълни глупости, които въобще не отговарят на неговите действия и намерения. Той няма да направи това, само ни плаши. Да видим какво ще стане, ако Гърция затвори единствените си 2 КПП-та. Толкова ли ще е отворен?

За Христов е жалко, че Европа се унижава по този начин. Тя е тази, която трябва да води в преговорите с Турция. Тя обаче оставя Ердоган и Давутоглу да водят парада, да си правят неспирни искания и да ни извиват ръцете. Меркел и компания трябва да се срамуват!

Турция ни създаде проблем, а сега иска пари, за да ни го реши. ПЪЛНА НАГЛОСТ!

Путин не направи никакво отстъпление в Сирия! Той просто изигра русофобите, колкото и да не им се вярва. Сега идва такъв сезон, в който самолети летят трудно. Факт е, че Ислямска държава е на прага на възможностите и е в отстъпление.

Да не забравяме и, че руската армия излиза от Сирия само частично. "Русия запазва двете си основни бази в Латакия и Тартус, Башар Асад е на власт, опозицията е смачкана, Турция е изхвърлена”, отсече Иво Христов!

„Сирийският казус за пореден път показа, че Европа не е никакъв фактор за нищо в геополитически аспект. Факторът са САЩ и Русия”, заяви още доц. Христов.

loading...
Рейтинг: 4.3 звезди | 20 гласа | 86 точки | 1 ком. | 49630 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-03-12 18:32:28 преди: 2 години / 13 гласа / 56 точки / 0 коментара / 30878 прегледа
В едно от най-култовите си интервюто, Иво Христов завява един според него безспорен факт. Българският народ е русофилски. Тези, които се борят срещу Русия се борят и срещу собствения си народ. Не е ли любопитно, че и младото поколение, което не е живяло по времето на соца, не е учило руски, вижда и осъзнава, че вървим към гибел. Младежите търсят алтернативи и много от тях са точно в това отношени ... още
На: 2018-02-03 17:16:30 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 239 прегледа
Кой ако не друг, освен Иво Христов, може по-добре да опише настоящата какафония с Истанбулската конвенция и другите скандали, които тресат обществото, културата и традициите на българския народ. Според него, страната ни се намира в точка, от която няма завръщане. Много различни събития се срещат в една точка, след което системата ще заработи по коренно различен начин. Това и още много други интер ... още
На: 2015-05-04 18:13:56 преди: 3 години / 7 гласа / 30 точки / 0 коментара / 8059 прегледа
Снощи в предаването Неделник на Волен Сидеров, той поздрави с прекрасна руска песен русофобите и нашите управници, коите се опитват да ни скарат и успяват. Вижте песента, и тя и клипа са просто уникални. Няма друга толкова патриотична нация, на това му се казва дух и мотивация! Дано някой Божи ден и ние достигнем това ниво, и да си върнем държавата! ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X