Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Владимир Лисичков: НЛО атакуват България през Юли!!!

Броят на летящите чинии над България ще се удвои през юли, алармира прочутият водещ, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

В продължение на 15 години той изследва времевата зависимост на извънземните, които посещават родината ни. Оказва се, че началото на месец юли е най-предпочитаният период за инопланетяните. "Не разбирам защо през юли са регистрирани повече НЛО, отколкото през който и да е друг месец . Увеличението обикновено е с 40% - 50% и така е всеки път", твърди изследователя. Лисичков, който е действащ агент на българския отдел за борба с извънземни (БОБИ), споделя, че повечето от засечените неидентифицирани летящи обекти не могат да се объркат с природен феномен или да са човешко творение.

"От векове България е магнит за извънземни цивилизации. Нашата държава е посещавана от различни раси и разполагаме със солидни доказателства за това. Според теория на тайния агента, сиви и зелени извънземни идват в България всеки летен сезон, за да съберат определени природни ресурси, които могат да се намерят единствено по това време на годината и то само на тези географски ширини.

Още не е ясно дали става въпрос за определен вид растения или минерали, с някакъв специфичен заряд, но е факт, че космическите нашественици са повече на брой през юли", допълва Лисичков.

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, официалната фейсбук страница на популярното предаване "Досиетата на Влади".

loading...
Рейтинг: 4.8 звезди | 9 гласа | 43 точки | 2 ком. | 2251 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от: Pisi На: 2016-06-29 11:42:29 Хaресва ми
Pisi-coment-194
Доцент Ата Пападакис е най-видният учен в тази сфера, които казва истината на хората, а тя е, че не сме сами в тази Вселена. Благодаря Ви доцент Пападакис за Вашите изклщчителни разработки и Вашия принос към обществото!
№ 2 Добавен от: Stefcho83 На: 2016-06-29 13:54:07 Хaресва ми
Stefcho83-coment-195
Правилно, Писи. Доцент Ата Пападакис е велик човек и учен!!!
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-05 15:04:02 преди: 1 година / 18 гласа / 88 точки / 0 коментара / 4510 прегледа
Новини: Джордж Майкъл е жив и здрав, крие се в България, по-конкретно в Казанлък. Това заяви снощи в онлайн пресконференция в официалната си фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на паранормалното, мистичното и конспиративните теории. Владимир Лисичков твърди, че "уж" покойния певец е сключил сделка с британското ... още
На: 2016-08-11 14:00:50 преди: 2 години / 7 гласа / 33 точки / 2 коментара / 635 прегледа
Новини: Известният експерт и водещ, специален агетн Владимир Лисичков от ФБР, успя да снима бродещ Бигфут (голямата стъпка) в столична градинка. Снимките, който за броени минути предизвикаха фурор в социалните мрежи, бяха качени в официалната фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, на нашумялото напоследък предаване „Досетата на Влади“, което се занимава с изследването на ... още
На: 2016-07-10 19:15:20 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 6150 прегледа
Политика: Елвис Пресли все още е жив и здрав, но се се крие!!! В тази теория вярват мнозина хора, според които кралят на рока не е починал изобщо през 1977 година, а смъртта му е била инсценирана и той все още е сред живите, макар да предпочита да се крие, за да живее спокоен и нормален живот, какъвто винаги е желал. Нещо повече, специален агент Владимир Лисичков от ФБР - водещ на популярното предаване - "Д ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X