Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Новини

Владимир Лисичков: НЛО атакуват България през Юли!!!

Броят на летящите чинии над България ще се удвои през юли, алармира прочутият водещ, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

В продължение на 15 години той изследва времевата зависимост на извънземните, които посещават родината ни. Оказва се, че началото на месец юли е най-предпочитаният период за инопланетяните. "Не разбирам защо през юли са регистрирани повече НЛО, отколкото през който и да е друг месец . Увеличението обикновено е с 40% - 50% и така е всеки път", твърди изследователя. Лисичков, който е действащ агент на българския отдел за борба с извънземни (БОБИ), споделя, че повечето от засечените неидентифицирани летящи обекти не могат да се объркат с природен феномен или да са човешко творение.

"От векове България е магнит за извънземни цивилизации. Нашата държава е посещавана от различни раси и разполагаме със солидни доказателства за това. Според теория на тайния агента, сиви и зелени извънземни идват в България всеки летен сезон, за да съберат определени природни ресурси, които могат да се намерят единствено по това време на годината и то само на тези географски ширини.

Още не е ясно дали става въпрос за определен вид растения или минерали, с някакъв специфичен заряд, но е факт, че космическите нашественици са повече на брой през юли", допълва Лисичков.

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, официалната фейсбук страница на популярното предаване "Досиетата на Влади".

loading...
Рейтинг: 4.8 звезди | 9 гласа | 43 точки | 2 коментара | 2228 прегледа
Публикувано на: 2016-06-29 11:30:36
Във:
Линк:
№ 1 Добавен от: Pisi На: 2016-06-29 11:42:29 Хaресва ми
Pisi-coment-194
Доцент Ата Пападакис е най-видният учен в тази сфера, които казва истината на хората, а тя е, че не сме сами в тази Вселена. Благодаря Ви доцент Пападакис за Вашите изклщчителни разработки и Вашия принос към обществото!
№ 2 Добавен от: Stefcho83 На: 2016-06-29 13:54:07 Хaресва ми
Stefcho83-coment-195
Правилно, Писи. Доцент Ата Пападакис е велик човек и учен!!!
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Владимир Лисичков: НЛО атакуват България през Юли!!!
На: 2017-01-05 15:04:02 преди: 1 година / 18 гласа / 88 точки / 0 коментара / 4471 прегледа
Джордж Майкъл е жив и здрав, крие се в България, по-конкретно в Казанлък. Това заяви снощи в онлайн пресконференция в официалната си фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на паранормалното, мистичното и конспиративните теории. Владимир Лисичков твърди, че "уж" покойния певец е сключил сделка с британското ... още
На: 2016-08-11 14:00:50 преди: 1 година / 7 гласа / 33 точки / 2 коментара / 631 прегледа
Известният експерт и водещ, специален агетн Владимир Лисичков от ФБР, успя да снима бродещ Бигфут (голямата стъпка) в столична градинка. Снимките, който за броени минути предизвикаха фурор в социалните мрежи, бяха качени в официалната фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, на нашумялото напоследък предаване „Досетата на Влади“, което се занимава с изследването на ... още
На: 2016-07-10 19:15:20 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 6053 прегледа
Елвис Пресли все още е жив и здрав, но се се крие!!! В тази теория вярват мнозина хора, според които кралят на рока не е починал изобщо през 1977 година, а смъртта му е била инсценирана и той все още е сред живите, макар да предпочита да се крие, за да живее спокоен и нормален живот, какъвто винаги е желал. Нещо повече, специален агент Владимир Лисичков от ФБР - водещ на популярното предаване - "Д ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0