Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Двама богаташки синове отвлякоха таксиджия и го биха до откат! Смляха му и колата!

Милен Маденов на 24 години и Евстати Евстатиев на 22 години са отвлекли и смазали от бой таксиметров шофьор в неделя. Инцидентът става във Врачанско. Те са родом от Хайредин и са част от заможни семейства. Единият е криминално проявен.

Отвлеченият и преби таксиджия е Венцислав Тодоров на 23 години. Всичко започва с поръчка на такси от Козлодуй, където престъпниците се намират. Тодоров поема курса, без да предполага какво ще се случи. Качил двамата и тръгнал към Хайредин. Минути по-късно избухва спор, който се превръща в отвличане и побой.

Смазват го от бой до такава степен, че просто го проснали на задната седалка. Качили се и започнали да карат таксито. След това спрели колата и отново го били, бил е в безсъзнание. Потрошили и колата. Оставили го на пътя до село Хайредин и тръгнали пеша.

Случайни минувачи откриват безжизнения мъж. Обадили се на полицията и пристигнала патрула с линейка от спешното в Козлодуй.

За часове са направени разпити на десетки свидетели, прегледани са записи от камери. Следите на биячите са открити следи и доказателства. Задържани са за 72 часа. Обвиненията ще са за отвличане и нанасяне на средна телесна повреда по всяка вероятност.

loading...
Рейтинг: 2.5 звезди | 2 гласа | 5 точки | 2 ком. | 27668 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Петрова На: 2016-12-22 11:19:36 Хaресва ми 1
guest-coment-810
Средна,телесна повреда.... Те са го смазали от бой!!!!!
№ 2 Добавен от гост: Изумен На: 2016-12-27 13:31:56 Хaресва ми 1
guest-coment-816
Към коментара на г-жа/ца Петрова. Средна ще е! Телесната повреда е средна, ако е причинено: трайно отслабване на зрението или слуха, трайно затрудняване на речта, на движението на крайницте, снагата или врата, на функциите на половите органи без причинаване на детеродна неспособност, счупване на челюст или зъби, без които да се задруднява дъвченето или говоренето, временно опасни за живота наранявания, които проникват в черепната, гръдната и коремната кухина. Тежка телесна е повредата, ако е причинено продължително разтроиство на съзнанието, постоянна слепота с едното или двете очи, постоянна глухота, загуба на речта , детеродна неспособност, обезобразяване, което води до разстройство на сетивен орган, загуба или осакатяване на крак или ръка, постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота. Средната телесна повереда се наказва с лишаване от свобода до 5 години, а тежката телесна повреда от 3 до 10.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-12-12 16:54:57 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 825 прегледа
Новини: В Ямболско е прострелян таксиметров шофьор. Инцидентът е станал в село Дражево, на 11 декември – около 20.30 часа. Информацията е потвърдена от МВР. Двама младежи, на 14 и 18 години, са поръчали таксито. По-големият от тях е извършил стрелбата, по неустановена за сега причина. Използвал е преправен газов пистолет. Полицията изяснява обстоятелствата. След като е прострелян, шофьорът е успял ... още
На: 2018-05-01 12:49:09 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 333 прегледа
Свят: Богаташки Ролсройс кабриолет се вряза с бясна скорост в един магазин. Инцидентът става в един от най-популярните курорти – Майорка. Интересното е, че в колата има две голи жени и шофьор, които палуват. В Интернет изтече видео от инцидента, заснето от охранителна камера на магазинчето. Зад волана стои турист от Великобритания, а компания му правят две голи млади момичета. За щастие при инцид ... още
На: 2016-05-26 17:37:49 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1552 прегледа
Новини: Пиян циганин от пернишкия ромски квартал Васил Левски е вкаран в болница със счупени ребра, след като е бил яко пребит. Биячите му обаче имат силен мотив. "Жертвата" е заплашил с нож и тояга 14-годишно момиче. Пребитият ром е на име Евгени Димитров с прякор Генката. Отишъл в съседния квартал, награбил момичето и допрял ножа до гърлото му. Двама братя на име Методи и Илиян виждат инцидента. Дръпна ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X