Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Дядо Добри гасне с всеки минал ден заради ужасна болест! Да се молим за него и да продължим делото!

Ужасно нещо се случва с живия светец дядо Добри! Той страда от тумор в мозъка и гасне с всеки изминал ден. Това е признала дъщеря му пред Телеграф и е разкрила, че е много зле, не може да спи по цяла нощ от тумора.

"Много е зле. Главата го боли много. Цяла нощ не спа и не спираше да повтаря, че главата го изгаря. Случва се често. От тумора е", споделя дъщеря му Екатерина.

Преди около година лекарите са поставили диагнозата. Той се бори и със сърдечна недостатъчност. Вече не живее в село Байлово. Екатерина го е взела със себе си в Скравена, за да го гледа. Не смее да го остави сам, защото я е страх да не тръгне да се прибира. Не пуска никой при нея, за да го пази, макар и да е много тежко.

Тайно му пуска лекарствата в чая и кафето, защото отказва да ги пие. Освен ужасните болки в главата, дядо Добри изживява трудно и загубата на зрението си.

„От тумора първо загуби зрението на едното си око. Сега не вижда и с другото. Почти не чува. Гасне ден след ден“, споделя Екатерина.

Не се отказва от живота, иска да живее и да ходи на разходки, има дух, но е много трудно. Нека всички се помолим и изпратим малко позитивна енергия към дядо Добри както много пъти го е правил той за нас!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1134 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-13 17:10:28 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 134 прегледа
Общество: Едно от най-тъжните неща на годината се случи днес. Преди няколко часа е починал един от най-обичаните хора в България. Един от най-уважаваните хора, от всички в България – ДЯДО ДОБРИ! Дядо Добри, който не напразно наричат живия светец. Информацията идва от кмета на Байлово Бойко Неделчев. Погребението на Дядо Добри ще се извърши в село Байлово, но не е ясно кога към момента. Свещеници са ... още
На: 2016-04-15 09:48:54 преди: 2 години / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 855 прегледа
Новини: Днес сутринта започна протест на хора в Белене към техен работодател, защото от половин година не са получили заплатите си. Около 50 души, които са работели във фирмата се събраха, за да изкажат своите желание и да бъдат чути. Повечето от тях са успели да си намерят работа, но не и да се съвземат от безпаричието, в което са затънали. Срещу фирмата се е провело дело, минал е съдия изпълнител и са ... още
На: 2016-07-20 14:24:17 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 572 прегледа
Други: Грозде, пъпеши и диня присъстват на трапезата на дядо Добри за 102-рия му рожден ден. Живият светец е родом от Байлово. Роден е на 20 юли 1914 г., а за празника си днес е в ботевградското село Скравена. Близките на стареца споделят с радост, че той засега е в отлично здраве, има проблеми единствено със слуха. Добавят: "Дядо Добри казва, че България е на Бог кръстена. И че родината ни ще тръгне на ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X