Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Джамбазки: Сърбия готви голям удар по България заради договора с Македония! Те ще се опитат да...

В Македония има между 120 и 180 хиляди български граждани, чиито интереси ще се защитават много по-добре след подписването на договора с Македония. Освен да се договорят тези неща обаче, те трябва и да се приложат, заяви Ангел Джамбазки пред БНТ.

Много важно нещо, което ще се случи е, че провокациите с промяната на националността на родни възрожденци ще спрат. Има обаче и един риск а големи конспирации срещу България, от страни северни на Македония. Възможно е да има опит да се спре ратификацията на договора!

„ДПМН прави всичко възможно да няма договор. Тези сили са в Белград и тези, които подкрепят Белград“, добави той.

„Разумът направи най-големите отстъпки. Ние не делим нищо, ние сме един народ. Има хора, които се смятат за македонци, но това не е проблем. Проблем ще е ако българите не им се позволява да изразяват своето самосъзнание и този договор ще прекрати това”, каза още евродепутатът.

Той заяви, че в националният интерес на България е Македония максимално бързо да стане членка на ЕС и границите да паднат. Има транспортни коридори, които могат да се ползват за икономическо сътрудничество и най-вече номер 8, който свързва черноморското крайбрежие с албанското крайбрежие.

Този коридор, ще се свърже с коридора, който се изгражда от азиатските страни чрез грузинското пристанище Поти. Това ще смали времето на транспорт за Ирански и Китайски стоки до Италия с две седмици. Иран търси път към Европа и най-прекият такъв е през България.

„Имаме много ясен интерес Македония да бъде част от НАТО, за да не може чужди сили да взривяват в страната етнически конфликти. В наш интерес е да защитим нашата граница, българите в Македония, нашият просперитет”, каза още Джамбазки.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-04-28 09:37:35 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 9115 прегледа
Политика: Евродепутатът Ангел Джамбазки изрази мнение в ефира в Нова, че страната ни трябва да защити своите граждани на територията на Македония. Да, има опасност за България, защото когато гори къщата на съседа, гори и външната ти стена, бяха думите на евродепутатът. Уви, предложението му за защита включваше употребата на сила с помощта на НАТО и Европейския съюз. Това стана ясно от думите му: Т ... още
На: 2017-08-22 09:33:07 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 389 прегледа
Новини: Сърбия може да промени позицията си по повод признаването на Република Македония, ако Македония не провали гласуването за прием на Косово в ЮНЕСКО, затова на 21 август заяви вице-премиер и министър на външните работи на Сърбия Ивица Дачич. «Ако Македония действително гласува за прием на Косово в ЮНЕСКО, като знае това, колко е болезненно за Сърбия и сръбския народ, аз ще предложа на президенту Ву ... още
На: 2018-06-18 17:45:03 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 107 прегледа
Политика: Патриотът Ангел Джамбазки застана в интервю, за да адресира страховете ни около случващото се в Македония. В Българската общественост има големи съмнения, че родният интерес не е защитен на ниво. Евродепутатът ни разказва пред ПИК, че моментът за защита на българските интереси е, когато се насрочат преговори за членство в ЕС. Тогава България ще постави своите условия. „Ще кажем какво ни въ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X