Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Клюки

Джино Бианкалана направи смразяващи кръвта признания (СНИМКИ 18 )

Ето шокиращо интервю, дадено за в. шоу от любимата риалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова операция в Анкара преди дни. Ето и цитирано интервюто.

- Джино, преди дни претърпя поредна операция на крака в турска болница. Как се чувстваш и какво е състоянието ти в момента?

- Беше доста тежка операция, 5-6 часа продължи. Имаше лек проблем – 3 часа след упойката не можаха да ме събудят. Вече тялото ми не издържа, имам над 16 операции за кратко време. Бях хванал някаква инфекция на импланта на кокала, който отрязаха и изхвърлиха. Сега сложиха специална скоба, която дърпа кокала. На ден по два пъти натягам едни пластини, които опъват кокала, за да може да се издължи. Това устройство се слага на хора, които са ниски и искат да станат високи. Няма такива болки, отвратително е. В момента не мога да обуя панталон. Срязал съм няколко чифта дънки с ципове отстрани, иначе тази шина няма как да мине през крачола.

- И така колко време?

- Няколко месеца ще е сигурно така, докато ми се разтегне кокалът и се приближи до другия. Трябва да хвърля патерицата и да ходя само с шината. Не се знае… Всичко зависи от организма и как ще зарасне кокалът. Тогава ще се реши кога ще има друга операция, за да ми го махнат това нещо. Наистина е неудобно за спане, и за всичко.

- От какво се е получила тази инфекция? - Казаха ми, че от някаква мръсотия. Получи се от участието ми в „Биг брадър“. Моите приятели Константин и Фънки ме хвърлиха навън, направиха ме индианец. Всички твърдяха, че съм се преструвал с този бастун, играл съм го жертва и като изляза от Къщата съм щял да ходя нормално. Ето, сега могат да видят, че това им е поредната грешка и ситуацията въобще не е била такава. Не съм се преструвал, имах сериозни проблеми, невероятни болки, но се държах и не исках да се оплаквам и натрапвам на хората. Не е виновен „Биг брадър“, а тези хора, които ме изхвърлиха навън. Те казаха, че там ще ми е екстра с този бастун като индианец.

- Вече две години минаваш през адски мъки и непрекъснати операции. Иска се голяма смелост да издържаш физически и психически на натоварването…

- Трудно е много, но аз съм човек, който не се предава лесно. Две години се борех да направим този имплант, дадохме много пари. Сега започвам наново, но нямам избор. Моето семейство ме обича, зад мен са и ако се предам – ще предам и тях. И дума не може да става да се предам.

- Семейството ли са хората, които те крепят в тези трудни моменти?

- Да, разбира се! Моето семейство е най-близо до мен. А и аз съм такъв характер, че не се предавам лесно. Трудно ми е, но гледам да не се оплаквам и да вървим напред. Има хора, които са с много по-сериозни проблеми. Даже няколко приятелчета, които са били напълно здрави, при катастрофа остават на инвалидна количка Те са хората, които ми дават кураж. Като гледам тяхното положение и че не спират да ме съветват и нахъсват, няма как да се предам. Нямам сърце и очи да кажа, че не мога повече. Това са истински хора.

- Би ли се качил отново на мотор и след инцидента имаш ли страх от високи скорости?

- Татко ми е моторист и ми каза, че ако ме е страх да се кача на мотор след катастрофата, трябва да спра, защото ще ме убие. Година след инцидента, ходех с патерици още, се качих и направих едно кръгче. Не ме е страх от мотора, което е добре. Но за момента нямам намерение да се връщам към това си хоби, което е голямата ми страст. Семейството ми преживя достатъчно и не искам да ги наранявам. Бързите скорости са голяма моя болест. Моторите обаче за момента съм ги сложил в гаража.

- Обикновено когато човек се срещне очи в очи със смъртта преосмисля съществуването си и след това като че ли започва на чисто, по съвсем нов начин да живее. При теб така ли стана? - Неведнъж съм се сблъсквал очи в очи със смъртта. Явно не съм си свършил работата още и затова ме държат на земята. Има някой, който ме пази, някаква ангел зад гърба ми.

- По време на участието ти в „Биг брадър“ като че ли нещата в здравословен план бяха потръгнали или просто не искаше да покажеш колко ти е тежко?

- Нещата вървяха добре. Първия път отхвърлих поканата на продуцентите, но след това реших да се включа заради себе си. Искам да ми се отнеме малко мисълта, тъй като през последните две години минах през тежки неща. Исках нещо по-различно да ми се случи. Чувствам го като грешка. На първо място е здравето, след това всичко останало. Болеше ме адски много след първата мисия, в която живяхме отвън на студа и мръсотията. Една вечер ме откараха по спешност до болницата, което не е излъчено. Бях се подул целият, имах сериозни проблеми. Но аз съм такъв човек, че прибързвам с нещата, взимам импулсивно решенията. Съжалявам, че се съгласих да участвам в риалити формата, защото сега трябва лечението ми да започне наново. Това е част от живота. Тези трудни неща ме правят по-силен.

- Минаха няколко месеца от края на риалити формата – какви спомени запази от пребиваването си там? Обиден ли си на Константин, Фънки, Динко…

- Не съм човек, който държи лошото в себе си. Всички ми се обадиха след това, обсъдихме някои неща. Специално Коцето ми се извини, че не е бил прав спрямо мен. Казах им още вътре, че там има камери и цяла България гледа, но след това играта продължава навън. Всеки човек отговаря за постъпките си. По-добре да не си го мерим с всички По-добре да си останем приятели или познати, отколкото врагове. Много по-трудно се печели приятел, отколкото враг. Лесно е да седнем да си го мерим, но винаги ще има някой по-голям, по-силен и по-богат от всеки. Те разбраха някои неща и нямам проблеми с тях. Разочарован съм от нещата, които казаха за мен. Боли ме още, че никой не се качи на сцената да ме поздрави за победата. Това е една игра, в която всеки показва характер. България застана зад мен. Обиди ме това, че станаха и си тръгнаха най-демонстративно. Не мога да разсъждавам вместо тях…

- Конфликт с Люси Иларионов имаш ли и дължиш ли му пари, както се изписа в някои медии?

- Нямам конфликт с Люси. Никога не съм взимал пари назаем от някого, а напротив – те взимат от мен и не ми ги връщат. Но с Люси нямам никакъв проблем. Просто аз си гледам здравето в момента и не мога да ходя на мероприятия, на които ме канят, и някои хора се цупят. Специално за тази статия се чух с Люси и той каза, че това е жълта клюка. Нека някой да излезе и да докаже, че му дължа пари. Никога не съм взимал пари назаем. Даже да няма какво да ям никога не бих поискал пари от някого.

- Има ли жена до теб в момента? Кой надраска колата ти със сърце навръх 14 февруари?

- Не знам кой надраска колата ми, вероятно някоя фенка, която не е имала химикалка и лист. Беше ми кофти, че колата ми е надрана. Но пък от друга страна беше сладко, защото е надрана със сърце, а не с някакви глупости. Имам човек до мен, с когото контактувам в момента. Давам му малко повече внимание, но не е нищо сериозно засега. Не съм обвързан.

- Каква е разликата между българските жени и американките?

- Не бих казал, че едните са по-добри от другите. Българките са наистина много красиви, но интересите им са различни. Заставам зад българките и искам жена ми да е от тук.

- Умееш ли да отсееш истинските жени сред множеството златотърсачки? Бил ли си използван някога като банкомат и нищо повече?

- Разбира се, всеки мъж може да потвърди, че е бил използван. Предпочитам да си платя и да видя колко струва този човек и да знам, че повече няма да е в живота ми. Имал съм момент, в който съм плащал хиляди, за да разбера какво представлява този човек. Предпочитам да ме изпържат с пари, отколкото да си платя с чувства.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 3921 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-12-09 08:31:51 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5849 прегледа
Клюки: Още вчера бившата жена на Джино Дейна Бианкалана разобличи Динко като лъжец. Ловецът на бежанци от доста време обвинява бившия победител във "ВИП Брадър", че е биел съпругата си и е откраднал голяма сума пари от нея. В пряко включване в къщата на Големия брат екс съпругата обясни, че нищо от това не е истина и не желае въобще да говори с Динко. Той самият бе разказал, че двамата са станали близки ... още
На: 2016-09-09 21:13:06 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 21477 прегледа
Лайфстайл: "По-добре съм, възстановявам се. Имам още една операция, която ми предстои и вече ще съм на крак. Аз си помня всичко. Бях до един приятел, карах по улицата. От моята страна нямаше никакъв трафик, но от другата имаше и една жена направи погрешен завой и аз нямаше, как да я избегна. Доста време се търкалях, потроших си абсолютно всичко от едната страна", това заяви преди минути Джино Бианкалана в еф ... още
На: 2018-02-08 15:24:42 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 260 прегледа
Клюки: Джино като че ли се е превърнал в същински играч... В момента има две връзки едновременно, все с красиви жени. Ситуацията е класическа - едната дама е блондинка, а другата е брюнетка. Сутрините Джино прекарва със звездата от аматьорския сериал „София ден и нощ“ Елизабет Фейм. Русокосата изкусителка, която в сериала е скромна, сама се похвали в мрежите със снимки, на които демонстрира б ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X