Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Джордж Майкъл е умрял от хероин!

Партньора на британският музикант с гръцки произход Джордж Майкъл, който почина на връх Коледа на 25 декември на 54 години, разкри подробности около смъртта на възлюбленият си.

По думите на Фади Фаваза, Майкъл е лежал мъртъв в своята постеля, когато стилистът отишъл в тях, за да празнуват заедно Рождество Христово.

Познати на певеца твърдят, че той редовно употребявал хероин, пише вестник Telegraph. Фади Фаваз разказва още, че отивайки в дома на Майкъл, се опитал да го разбуди, но певецът бил вече мертъв.

"И досега не знаем, какво се случи с Джордж. Ние трябваше да вечеряме заедно на Коледа, а то какво стана - сега ми е много тежко!

Нека да помним Майкъл такъв, какъвто беше, а именно невероятно красив и талантлив човек", разказва Фаваз.

"В последно време Майкъл с нетърпение очакваше Рождество Христово, за да остави всички незгоди в миналото", добавил стилистта.

В последните години знаменитият певец водеше хедонистичен начин на живот, съобщава журналист близък до Майкъл.

По негови думи, артистът страдал от хероинова зависимост и няколко пъти е ходил на курсове за лечение.

"Малко преди смъртта си той попадна в болница от свръх доза. Удивително, как Майкъл успя да оцелее, след толкова много сериозни проблеми", допълва източникът.

Големият мениджър на покойният артист Майкъл Липмен подтвърдил, че сърдечният пристъп е разпространена причина за смъртта на хероиново зависимите.

Джордж Майкъл почина на 25 декември в графство Оксфордшир.

Музикалната кариера на певецът започва през 1980-е години в групата "Wham!", а след това певецът се ориентира към солово изпълнение.

Сред най-известните песни на музиканта са: "Last Christmas", "I Want Your Sex", "Jesus to a Child", "White Light", "Fastlove" и "Wake Me Up Before You Go Go".

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-26 12:52:07 преди: 1 година / 3 гласа / 10 точки / 0 коментара / 6494 прегледа
Новини: Агентът на Джордж Майкъл обяви защо е умрял певецът. Майкъл Липман е проговорил пред „Билборд“ и е обявил, че смъртта е поради сърдечна недостатъчност. „Аз съм съкрушен“, казва Липман. По-рано от полицията обявиха, че кончината на Джордж Майкъл е трудна за обяснение, но няма никакво подозрение за външна намеса. Майкъл е починал вчера в дома си, на 53 години. Редица звезд ... още
На: 2017-01-05 15:04:02 преди: 1 година / 18 гласа / 88 точки / 0 коментара / 4512 прегледа
Новини: Джордж Майкъл е жив и здрав, крие се в България, по-конкретно в Казанлък. Това заяви снощи в онлайн пресконференция в официалната си фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на паранормалното, мистичното и конспиративните теории. Владимир Лисичков твърди, че "уж" покойния певец е сключил сделка с британското ... още
На: 2016-11-15 16:48:35 преди: 1 година / 2 гласа / 4 точки / 1 коментара / 30235 прегледа
Новини: Нещо неочаквано се е случило тази сутрин в 6. Джордж Сорос е умрял от много тежък сърдечен удар, или поне това е вярно според сайтовете globalmediaplanet и dailynewsposts. Информацията не е потвърдена по никакъв начин. Това, което ме кара да вярвам, че може да е истина е, че преди Сорос е имал проблеми със сърдечно-съдовата система и е бил доста време на силни лекарства. Публикациите в тези сайт ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X