Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Една обикновена гражданка разобличи огромната лъжа на БАБХ с документи! СЕГА ИЛИ НИКОГА!

Попаднах на публикация във Фейсбук от една гражданка. Всичко започва от там как БАБХ отричат, че са сваляли информация от сайта си.

"Опровержението" им може да прочетете на следния адрес:ТУК

Сега обаче ще ви покажа къде да видите изтрития файл:

Адресът към Ексел файлът е бил ТУК

А ТУК е кешираната версия в Гугъл на сваления документ.

Може да отворите кешираната версия и да натиснете някъде с десния бутон на мишката. От излязлото меню натиснете Инспектиране, Elements и ВОАЛА.

Ето тук ще видите, че въпросният файл е създаден като Птици от Людмил Славянов 2015. След това е обновен през 2017 и през 2018 като ppr ruminant (показано и на снимката горе)

"Е,господа от Бабх...бива ли такива работи. Винаги следите остават. Сега г-н Valentin Radev от щаба дали ще се заеме със случая или пък случайно премиера г-н Бойко Борисов (Boyko Borissov) ще има обяснение след като се консултира с г-н Порожанов?

Дали медиите като Новините на NOVA и Новините бтв или пък БНТ 1 в карйна сметка ще задълбочат своите журналистически разследвания ? Дали European Parliament и в частност European Food Safety Authority ще дадат смислено обяснение за чума (PPR) тук,както и за Workshop PPR в София на 6-8 юни от Cirad - La recherche agronomique pour le dйveloppement.

 Българските данъкоплатци искат отговори.", пише жената във Фейсбук.

Източник

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 90 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-07-30 08:12:05 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 15845 прегледа
Общество: Получихме сигнал с молба да дадем гласност на една измама, в която сме въвлечени всички, и журналисти и народ. Оказва се, че БАБХ избива животни с фалшифицирани документи. Предоставяме на вашето внимание подадения ни сигнал! ЖУРНАЛИСТИТЕ ПУБЛИЧНО ПОДВЕДЕНИ? БАБХ УМЪРТВЯВА ХИЛЯДИ ЖИВОТНИ С ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ И ПОДПРАВЕНИ ПОДПИСИ. На 25.07.2018 г. Обласния управител на Ямбол Димитър Иванов ИЗЛЪГА ... още
На: 2017-04-15 16:54:40 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1418 прегледа
Новини: Една от речите на министър премиерът на Унгария Виктор Орбан, която няма никога да видите по нито една от българските телевизии. След като я изгледате ще ви се изясни, защо никога няма да бъде излъчена в ефир. Това е една реч на истински политик милеещ за разкъсаната на парчета и размазана на пихтия Европа от милионите орди мигранти. Това е една реч за прегазените в Ница, Берлин, Лондон и всички ... още
На: 2017-04-22 10:08:36 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1868 прегледа
Новини: "Здравният министър и министерството е направило всичко възможно, за да се справи с този проблем. Тази вода е над допустимите норми за здравето на човека. След като има стойности, вредни за нашето здраве, това означава, че не е годна за пиене." Така се изказа в ефира на bTV говорителят на БСП Елена Йончева. "Ивелина Василева, Лиляна Павлова и Москов носят политическата отговорност и в това няма н ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X