Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Екшън: Псувни, заплахи и счупена врата в болницата в Кърджали!

Голям скандал е имало във вечерните часове на 11 август в коридора на детското отделение в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски" в Кърджали, съобщава днес 24rodopi.com, като се позова на информация от медици.

Мъж и жена отправяли обидни думи, псувни и заплахи към персонала. Единият от скандалджиите счупил входната врата на отделението. Двамата били задържани и изправени пред съда по бързата процедура.

Районният съд в Кърджали реши по случая: „Признава нарушителя С.М.М., с основно образование, неомъжена, безработна, неосъждана, за виновна в това, че в коридора на детско отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски" град Кърджали извършила непристойни действия, изразяващи се в отправяне на обидни думи, псувни и заплахи за физическа саморазправа спрямо лицата А.М., С.Б. и Р.Т., с които действия нарушила обществения ред и предизвикала възмущението на присъстващите”.

Наложеното наказание е административно-глоба в размер на 180 лева. Другият дребен хулиган е И.С.М., който вече е бил осъждан. Освен обидите и заплахите към тримата, при възникналия скандал той нанесъл удар с ръка и счупил входната врата на отделението. Той е глобен с 200 лева.

Двамата скандалджии ще платят и разходите по ремонта на вратата, като може да бъдат съдени и от тримата, които заплашвали.

Източник: БЛИЦ

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 731 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-02 17:14:51 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1072 прегледа
Новини: Страхотен екшън, за щастие без пострадали се е разиграл на автомагистрала "Тракия" днес по обяд, съобщават от ДнесБГ. Мутра със скъпарски автомобил, успява да отбие автобус, който преди това го е засякъл. Следват псувни и заплахи, които са запечатани от камерите на мобилни телефони на пътуващите. Във видеото ще видите агресията на шофьора на лъсквия автомобил. ... още
На: 2016-02-16 14:55:28 преди: 2 години / 10 гласа / 36 точки / 0 коментара / 5476 прегледа
Новини: Трима са нападнали момиче на 17 години в Кърджали и са я изнасили по най-брутален начин. Инцидентът е от преди няколко дни, но все още няма задържани по случая. Родителите на пострадалата са подали жалба в полицията днес. Неофициалната информация е, че в петък момичето е взето от Хасково, от нейния приятел. Закарана е в Кърджали, където в последствие три момчета се гаврят с нея. След като са си п ... още
На: 2016-11-09 17:19:02 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1047 прегледа
Новини: Вече има повече от 50 сигнала за наводнени обекти и пътища от инфраструктурата в Кърджали, Смолян и Благоевград, съобщават от МВР. В Банско е обявени извънредно положение заради опасното ниво на реките Демянишка, Глазне и Бъндеришка.Верижна техника прави опити да укрепи дигите. Цели 10 екипа на пожарната работят в Кърджали, Момчилград и Джебел по отводняването на улици и сгради сред потопа над К ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X