Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Елеонора и Владо Манчеви за любовта от разстояние

Елеонора и Владо Манчеви са една от най-чаровните двойки, които се появяват в публичното пространство напоследък. Той е бивш футболист на ЦСКА, в момента играе в испанския „Селта Виго”, а Нора, както галено я нарича той, е “Мисис България” и “Мисис Вселена” за миналата година. Дори и на пръв поглед да изглеждат като стандартна двойка футболист и манекенка, след разговора ни с тях се оказа, че са млади и симпатични хора, готови на всичко, за да следват мечтите си.

А освен това най-силно впечатление прави колко е заразителна любовта им. Убедихме се в това по време на интервюто с Елеонора, която успя да ни вмести в натоварената си програма и ни отдели повече от час за разговори. Съпругът й пък се оказа един от най-дисциплинираните събеседници, с които сме разговаряли. Специално за вас, нашите читатели, той отговори на въпросите ни, въпреки че в момента е в Испания. В рамките само на един час той ги прочете и ни върна отговори по електронна поща.

Владо:

Здравей, Владо! Като за начало би ли се представил на нашите читатели?

Казвам се Владо Манчев, футболист съм и в момента играя в испанския клуб „Селта Виго”. С Нора живеем в град Виго, Северозападна Испания, който се намира на брега на Атлантическия океан и има около 400 000 жители.

Как се запознахте с Елеонора?

Запознахме във фризьорския салон, който навремето държеше близо до хотел „Плиска”. Но тя може да разкаже по-подробно.

Как разбра, че това е жената за теб?

Не ми отне много време и още след първите ни срещи открих, че тя е по-специална и притежава качества, които трудно се намират в днешно време. И тук не става дума за безспорната й красота и зашеметяваща външност, а за чисто човешки качества и добродетели.

Кое е най-романтичното нещо, което си правил за нея?

Мисля, че на този въпрос трябва да отговори тя, а аз на свой ред мога да кажа, че Нора често ме изненадва приятно с кулинарни изкушения, приготвени специално за мен.

След две години брак как запазвате тръпката помежду си?

Само да уточня, че вече 6 години сме заедно и смея да твърдя, че сме много привързани един към друг. Любовта ни е силна, но разбира се има и трудности. Твърде често сме разделени, защото професията ми го изисква и сме принудени да правим доста компромиси.

Кой е по-отстъпчив във вашата връзка? Кой доминира?

По принцип имаме напълно демократични отношения. Все пак Нора като истински Лъв е доста властна и обича да държи под контрол положението, докато аз съм по-спокоен. Понякога съм голям инат и тогава се разправяме за дреболии. Но както казах и двамата сме склонни на компромиси и се съобразяваме един с друг, изслушваме се, дори понякога да мислим различно.

Какво си подарявате на празници? А правите ли си подаръци без повод?

Непрекъснато си подаряваме неща с повод и без повод, най-вече дрехи, бижута, аксесоари или нова кола. Винаги държа подаръкът да е изненада, а Нора не може да пази тайна и се издава предварително. А ако й кажа, че имам подарък за нея, не може да си намери място от любопитство, докато не разбере какво е.

Как приемаш титлите, които спечели Елеонора? Подкрепяш ли я?

Много съм горд с Нора и успехите й ме направиха истински щастлив. Тя заслужава всичко това и има потенциала да стигне далече. Ще я подкрепям винаги с каквото и да се заеме.

Елеонора безсп*рно е много красива жена, ревнуваш ли я?

Разбира се, че я ревнувам понякога, но я познавам твърде добре и никога не се съмнявам в нея. Тя е най-добродетелният човек, когото съм срещал и може да служи за пример на всички жени в днешно време. И двамата сте много ангажирани, как прекарвате времето си заедно?

Вярно е, че доста често сме разделени, но в моментите, когато сме заедно, забравяме за трудностите и се отдаваме един на друг. Обичаме да се разхождаме, да ходим на ресторант или заведение, да се срещаме с приятели - все нормални неща. Е, разбира се и малко шопинг от време на време не ни се отразява зле.

Мислите ли за дете?

Да и се надяваме да имаме скоро. Досега изчаквахме, защото начинът ни на живот не е най-подходящият за отглеждането на дете - непрекъснати пътувания, смяна на жилище, на език и това винаги ни е спирало. Искаме децата ни да растат в родината си и да не им липсва нищо. Знаем, че козметичните процедури за мъже вече отдавна не са тема табу.

Ти какви грижи полагаш за външния си вид?

Благодарение на Нора нямам нужда от козметик, просто е факир. Докато ми прави кола маска мога да си пия кафето, без да разлея нито капка. Тя е единственият човек, на когото се доверявам. За разлика от повечето футболисти не си бръсна краката, а и Нора ме съветва да не го правя.

А относно облеклото - какви дрехи предпочиташ?

Най-вече спортно-елегантни. Дънки, колан и риза е всекидневното ми облекло. Не обичам вратовръзки, а и не мога да правя възел и когато ми се налага да обличам костюм, винаги ми трябва помощ. Интересувам се от модните тенденции, но все пак имам собствена представа за обличане. Не бих облякъл някой дизайнерски парцал, само защото някой твърди, че е много модерен.

Елеонора:

Елеонора, разкажи ми за себе си?

Казвам се Елеонора Манчева, родена съм в София на 1 август 1980 г. Завършила съм средно училище със специалност козметика. Имах собствен фризьорски салон, с който вече не се занимавам. Носителка съм на титлата “Мисис България” и “Мисис Вселена” и на този етап се занимавам единствено с мода. Но за в бъдеще имам намерение да се захвана с бизнес, имам идеи, но не желая да ги споделям, докато не станат реалност.

Как се запозна със своя съпруг?

Запознахме се в моя фризьорски салон. Владо ми беше клиент в продължение на две години. Но през цялото време само ме гледал, не смеел да ме заговори, защото си мислел, че ако го направи, ще се обърна на другата страна и няма да му отговоря. Един хубав ден през 2002 г. отново дойде в салона. Тогава се сблъскахме на вратата и ми направи впечатление, че той като истински кавалер ми отвори да мина първа. Седна да го подстригват, а аз му подадох календарче на салона с моя снимка. Владо ме попита дали и аз искам негова снимка. Разказа ми, че е футболист на ЦСКА. 10 минути след като си тръгна се обади, за да ме покани на вечеря. Отказах, защото за мен е неприсъщо да вечерям с непознати.

Обади се отново след 5 минути и ме покани на обяд. Обясни ми, че е толкова настоятелен, защото трябва да замине с отбора си на лагер в Италия, който ще продължи повече от две седмици. Искаше да ме види преди това. Съгласих се да обядваме. Беше хубаво, говорихме си около 3-4 часа. От този момент започнахме да се чуваме всеки ден. Когато се върна, заживяхме заедно. Много хора казват, че сме типичната двойка - манекенка и футболист, но при нас нещата се получиха много спонтанно и нито аз знаех, че е футболист, нито той, че съм се занимавала с мода.

Само след две седмици сте заживели заедно?

Живеем на семейни начала, откакто се познаваме. Нещата се развиха бързо, защото той трябваше да се премести да играе в чужбина. Три месеца след като се запознахме заминахме за Франция, където заживяхме под един покрив. Всичко, което сме постигнали, сме го направили заедно. В началото ни беше трудно и благодарение на това, че сме сплотени и разговаряме за всичко, стигнахме до тук.

А кога направихте сватба?

На 30 май 2004 г. - година и половина след първата ни среща.

Как ти предложи брак?

Беше наистина романтично и вълнуващо. Това беше първата Нова година, в която бяхме заедно, но все пак разделени, защото той трябваше да бъде на лагер и точно на 31-ви имаше мач в Египет. Няколко дни след Нова година отидох при него. Докато бях в банята, той беше запалил свещи в цялата стая и ме чакаше с пръстен. В първия момент не знаех как да реагирам, беше ми странно. Не че не съм го очаквала, но не и в този момент. Всъщност ми трябваше малко време да помисля и да осъзная, че това е човекът за мен.

Владо коя зодия е?

Везни.

Вярваш ли на зодиите?

Вярвам и чета хороскопи. В тях пише, че най-добрият партньор в живота за Лъва е Везни, а за Везни е Лъв.

В момента той е в Испания. Притесняваш ли се, че там може да има много фенки, а ти си толкова далече от него?

Има много фенове както мъже, така и жени. Няма за какво да ревнувам. Радвам се, че има почитатели. Изявява се добре в това, което прави, а феновете ги има заради играта си на терена. Във Франция годината беше много добра за него – хората му се радваха, постоянно искаха да се снимат с него, раздаваше автографи. Никога не съм ревнувала от това. Винаги съм зад гърба му и както се радват на него, така и на мен.

Имал ли е някои по-настоятелни фенки?

Това не ме притеснява, не се случвало досега да има и може би затова не се замислям за тези неща. Имаме си доверие, не се притесняваме нито от това, че аз имам много ангажименти тук, нито от това, че той е там. Не вярвам на това, което чувам от хората, а на това, което ми казва той. Нямам търпение, когато ми се е случило нещо, да го разкажа с най-малки подробности на съпруга си, нямаме тайни един от друг. Не съм гузна, спокойни сме, независимо че ни дели такова голямо разстояние.

А ти защо си в България в момента? Имам ангажименти, свързани с двете титли, скоро има възможност да се развивам и в чужбина и по-специално в Италия.

В каква връзка?

Във връзка с модата, да стана рекламно лице, да снимам фотосесии, но ще разкажа повече, когато станат факт. Сега не искам да говоря, защото когато човек каже нещо предварително, то не става. В момента се занимавам и с нашия бъдещ дом в България, но всичко е много трудно. Знам, че отговорността е огромна и всичко пада върху мен, но знам и че няма кой друг да го направи по-добре. Смятам, че да осъществим мечтата си да имаме собствен дом в България е най-правилното решение, което сме взимали.

Смяташ ли да заминаваш пак за Испания?

Всеки месец пътувам, но никога не съм имала намерение да се установявам там. България много ми липсва. Винаги се връщам с приповдигнато настроение. Дори и Владо да продължи да играе в чужбина, никога няма да има друго място, което да наречем наш дом.

Не ти ли тежи това постоянно пътуване?

Трудно е. Тежи ми честото стягане на багажа. Като всяка жена искам да взимам много неща. Чувствам се по-спокойна, когато всичко е с мен. Тежи ми, защото това ми струва много усилия и време. Градът, в който живеем в момента, се намира на границата с Португалия. Това е една от най-далечните точки в Европа.

Харесва ли ти Испания?

Харесва ми и след България това е мястото, където бих живяла. Испанците са близки по манталитет до българите – лъчезарни са, стараят се да помагат винаги, докато такова отношение във Франция нямаше. След Испания слагам Италия.

Къде те избраха за една от трите най-красиви съпруги на футболисти?

На европейското през 2004 г., където станахме най-слабият отбор от първенството. Всички бяха на мнение, че не сме се върнали без награда, защото след журналистическо гласуване, което имаше за цел да определи най-красивата футболна съпруга, ме класираха на трето място. На първо беше Виктория Бекъм. Разбрах от българските журналисти за признанието. После писаха и в пресата на Португалия, след това имаше рекламни клипове на европейското, в които бяха заснели най-колоритните личности, включително и мен.

Не завиждат ли съпругите на другите български футболисти?

Никоя друга българка не беше в класацията и определено не им беше много приятно. Избягваха да коментират. Но чак злоба не съм усетила да има.

Доколкото знам мениджърът на Владо е бил мениджър на Стоичков. Приятелски семейства ли сте? Казват, че Стоичков му помагал и т. н.

Това са неща от жълтата преса. Приятелски семейства е силно казано, но се познаваме достатъчно добре. Ходили сме няколко пъти със семейството на Стоичков и на Лъчезар Танев на вечеря. Това беше, когато Владо играеше във Валенсия и по-често имахме възможност да пътуваме до Барселона. Сега контактите ни се ограничиха.

С какво мисли да се занимава Владо след като спре да играе футбол?

Може би трябва да попитате него. Не сме мислили много по този въпрос, но със сигурност сме на мнение, че няма да се изявява като треньор. Дали ще бъде в ръководството на някой отбор в България или чужбина също не знам, защото има време до тогава. Мислили сме да имаме семеен бизнес в България, но за такова нещо се изисква да бъдем изцяло тук и да се отдадем на него. Върти ни се като идея нещо, свързано с недвижими имоти, защото в момента си заслужава да се инвестира в това, но след няколко години може да не е толкова доходоносно.

Владо до колко години мисли да играе?

Може да играе и на 40, ако се чувства добре физически, както играеше Роберто Баджо в Италия, както играе до ден днешен Малдини. Зависи от физиката на играча и от това дали има добри договори.

Коментира се, че Бербатов е сключил договор за 16 милиона, можем ли да кажем за колко са продали Владо Манчев?

Когато той се премести за първи път от ЦСКА в Лил, цената беше 2 милиона евро.

Това е било отдавна?

Да, преди 6 години. Сега има клауза в договора, която гласи 15 милиона. Казват, че много футболисти стават капризни, когато отиват да играят в чужбина.

Владо, какво условие постави, когато прие предложението за Испания, освен заплатата?

Той е от примерните футболисти и по-скоро на него му поставят условия. Местата, на които сме живели и колите, които сме карали, са били за наша сметка. Никога не сме се възползвали от клаузи в договора, които да задължават да ни подсигуряват жилище или автомобил. Няма на кого да разчитаме освен на самите себе си.

А неговите родители?

Те живеят в Пазарджик, но са разведени.

Брат или сестра има ли?

Има сестра, която е доста по-голяма от него.

А ти ?

Имам брат Александър, който е с четири години по-малък от мен. Семейството ми е страхотно, много се гордея с него.

С какво се занимават родителите ти?

Майка ми е счетоводителка, а баща ми има собствен сервиз за коли.

Как се разбират с Владо?

Много добре. Майка ми дори казва, че не е загубила дъщеря, а е спечелила още един син в лицето на Владо. Родителите ми по принцип са добри и топли хора, никога няма да те накарат да се чувстваш неудобно. Може би защото Владо никога не е имал семейство като моето и наистина държи много на моите родители.

Мислите ли за деца?

Разбира се. Обичаме да плануваме нещата в живота си и може би изчакваме да се сдобием със собствен дом. Зависи и от това докога Владо ще играе в чужбина, кога ще се установим тук в България, искаме яснота върху нещата и тогава да направим стъпката с децата. Мисля, че дори и на 34 не е късно за дете, а до тогава има много време. Не съм съгласна с това първо да се правят деца и после да се мисли за развитие в професионален план, защото тогава браковете са несполучливи.

А ти като малка занимавала ли си се със спорт?

Никога не съм се занимавала, само любителски съм ходила на плуване и гимнастика, но нищо по-сериозно. Спортът не ми е любимо занимание.

Как тогава поддържаш форма?

Обичам да си похапвам, не спазвам диети. Просто това е ген от моя баща който е младолик и в добра форма. Може би след бременност жената разваля фигурата си, но с повече усилия може да влезе в нормалните си мерки. Всичко се възстановява, стига да има желание.

През август видях София, осеяна с билбордове “Честит рожден ден, Нора”. Знаеше ли за това или беше изненада?

Беше приятна изненада. Не го заподозрях в нито един момент, защото това се е готвело две седмици, преди да стане факт. Деня преди рождения ми ден ми се обадиха да ме поканят в едно кафе, а Владо се прави, че нищо не знае. Кафето е разположено така, че да мога да видя билборда. Когато го видях, той се засмя. Голяма изненада беше за мен.

Обичаш ли изненадите?

Да, обичам. Старая се и аз да правя изненади, но честно казано никога не издържам до края и си казвам винаги, преди да е настъпил кулминационният момент.

Сега какво очакваш за този Св. Валентин?

Материални неща не очаквам, по-скоро се надявам да прекараме заедно с Владо празника. Той със сигурност няма да може да дойде, но аз би трябвало да успея да отида там.

Там какво правиш по цял ден?

Общо взето не е много интересно. Не съм от жените, които ги удовлетворява този начин на живот и може би затова не мога да свикна. Грижа се за дома ни, излизаме на разходки с Владо. Но на мен ми носи удовлетворение нещо, когато има развитие, вървя напред, докато там на този етап за мен, а и за Владо, животът е спрял. Той изживява малко труден период, защото има проблеми с треньора. Гледам да съм до него в тези моменти. Нали семейството е за това да помага.

Чувате ли се често по телефона?

Чуваме се постоянно, а вечер с часове си говорим. Дори и да сме се чули половин час преди това. Винаги има за какво да си говорим.

Какво си пожелаваш за тази година?

Пожелавам си преди всичко здраве и късмет, защото той е изключително важен. Пожелавам го и на Владо. Той няма късмет, бори се много с живота. Надявам се да премине в по-класен отбор и да има възможност да покаже заложбите си.


loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-01-05 17:02:33 преди: 9 месеца / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 290 прегледа
Криминални: Тяло на мъж е открито минути преди 16 ч. във водите на река Искър, в района на Владо Тричков, съобщават от Канал 3. Тялото е открито от полицейските екипи, които участват в издирването на обвинения за шесторното убийство Росен Ангелов, но към момента самоличността на намерения е неясна. В момента полиция и водолази започнаха акция по неговото изваждане.  В същото време коли на жандармерията и ... още
На: 2016-09-28 10:43:21 преди: 2 години / 10 гласа / 47 точки / 0 коментара / 982 прегледа
Новини: Самоковец е произвел най-големия картоф в света! Това сензационно разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване "Досиетата на Влади": https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории. Гигантският зеленчук тежи цели 7 килограма и е отгледан в самок ... още
На: 2018-07-15 15:12:07 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 633 прегледа
Клюки: Отношенията между Владо Карамазов и Юлиян Вергов охладнели силно, макар и до скоро да имаха много силна връзка. Те работиха заедно, прекарваха свободното си време заедно – включително и в чужбина, заедно се наслаждаваха на Формула 1 и на моторите. Тяхната идилия обаче вече е в миналото и причината е, че Вергов е намалил контактите си с Карамазов заради своята жена. Вергов прекарва всяка сво ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X