Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Емил Кошлуков размаза лекето Емил Джасим, за което Левски е лайно и българската история е лъжа!

Около скандалното видео с Емил Джасим, в което той се гаври с българската история, стана голяма суматоха. Джасимчо ни обяснява как сме заблудени за историята на България. Българите полудяха, защото е нетърпимо този хубавец да се гаври с Левски, Паисий, Цар Симеон Велики.

Емил Кошлуков е написал страхотен коментар за един вестник. От части ще го цитирам, от части ще го разкажа, от части ще добавя и нещо от себе си.

И на всичкото отгоре се появяват разни разбирачи, които ни набиват колко сме тъпи, защото не сме разбрали какво е имал предвид невероятния Емил Джасим.

Да разгледаме едно от твърденията на Джасим – че „България на три морета“ става само за тениска, не за история.

Да му припомним, че далеч след цар Симеон България си е на 3 морета и това може да се докаже чрез прост преглед на картата на Екзархията. След 200 години визайнтийско, 500 години османско робство и десетки разпокъсвания и разделения, българите пак са на 3 морета. Границите ни ги прекроиха, но бежанците от Тракия все още са България. Дори султанът е признал, че по тези територии населението е българско.

Много ми хареса коментара на Кошлуков по отношение на гаврата на Джасим и приятелите му с Васил Левски, затова ще го цитирам:

„За Левски, дето бил лайно според негови близки, не ми се и говори. Аз такива близки нямам, дето децата им наричат Апостола лайно. За самия Джасим бил комикс, супергерой с домашен любимец лъв. Сиреч, грешно го възприемаме, никакъв Левски не е, даже бил дебел. Не каза, че Левски е кръстен на домашния си любимец, но близо беше. Но иначе е лайно според дечицата на неговите дружки. Да му имам приятелите.

Така че проблемът не е, че Джасим се подиграва с историята, с националните герои. При тях само с Прокопиев е забранено да се подиграваш, с друго всичко може. Е, и с Огнян Донев не бива. Виж, с Пеевски е задължително мимимум 27 пъти дневно, да изкараш надника. С Левски, Паисий и цар Симеон може по-рядко. Те са умрели, гък не могат да им кажат. Пък и някой лев от фондациите вадят хората, разбирам ги.„

Източник и пълния коментар ТУК

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: кирил кирев На: 2017-03-09 10:45:40 Хaресва ми
guest-coment-1427
Емил казва истивн88та, от 140 години създадохме лъжлива история от хайдути, разбойници, рекетьори, щом един узурпатор завоявател го тачим като освободител, то някой най после се опитва да ни каже истината, но овцете не ...,!!!???
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-05-06 16:29:35 преди: 2 седмици / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 138 прегледа
Продължаваме да следим развитието на сагата между Емил Джасим и ПИК, които бяха осъдени от Софийски Районен Съд да го обезщетят, че с представянето на неговите думи за Левски и другите ни национални герои, са уронване на доброто му име. От ПИК твърдят, че те просто са показали и преразказали неговите думи от рода на това, че Турското робство е „нещо не чак толкова лошо“, определения з ... още
На: 2018-01-16 16:30:59 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 313 прегледа
Помните ли скандала с Емил Джасим от миналата година, който бе заснет да обижда Левски, оприличавайки го на „обикновен, леко закръглен човек, на супергерой с домашен любимец лъв и накрая, цитирайки с насмешка уж детски реплики, произнася чудовищната фраза „Левски е лайно“.“ Джасим е известен и с други неща. Беще кандидат-депутат от Да, България, има подобно осмиване и на П ... още
На: 2018-05-05 13:26:49 преди: 2 седмици / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Професор Божидар Димитров се изказа по адрес на Емил Джасим и неговото дело с ПИК. Иронично или не, чуждо коренния Джасим е учител по българска история, а Божидар Димитров, ако не друго поне нея знае. Ако не знаете, Емил Джасим успешно осъди ПИК за 3000 лева заради материала, който публикуваха със заглавие „Историк и учител от „Да, България“ хули българщината навръх 3 март, нари ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X