Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

ЕС и САЩ официално признаха за терористичната организация Джебхат ан-Нусра

Външните министри на Германия, Великобритания, Франция, Италия и САЩ, както и ръководителят на европейската дипломация Федерика Mогерини направиха официално изявление в кулоарите на Общото събрание на ООН по отношение на сирийския конфликт.

Дипломатите признаха терористичната организация "Джебхат ан-Нусра" и призоваха Сирийската Арабска Република, да престане да си сътрудничи с нея, споделя пресцентърът на Държавния департамент на САЩ.

В изявлението се изтъква, че "Джебхат ан-Нусра" отхвърля политическия преход и демократичното бъдеще на Сирийската Арабска Република. Преди това руските власти многократно призоваваха Вашингтон да определи точно, кои са терористичните организации и сирийската опозиция.

Това специално го пише в подписането руско-американско споразумение за примирие. От 25 септември 2016 беше свикан Съвета за сигурност на ООН на извънредно заседание във връзка с ескалацията на ситуацията в Алепо.

На срещата беше обмислено прекратяването на безогледните бомбардировки, които доведоха до многобройни жертви сред цивилното население.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-23 07:12:37 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1565 прегледа
Новини: Сирийският град Алепо стана "голяма загуба" за терористите, това признание направи представителят на терористичната групировка "Харакет Нур-ед-Дин Аз-Зинки", която принадлижи към "Джебхат ан-Нусра". "На политическо ниво това е голяма загуба … Времето на отстъпление беше тежък завой", споделя Ясер ал-Юсуф. ... още
На: 2016-10-07 07:47:45 преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 857 прегледа
Новини: Първото предложение на Русия, след като оглави Съвета за сигурност на ООН е провеждането на извънредно заседание относно ситуацията в Сирия. Заседанието е пред закрити врати и е насрочено за петък, според Western дипломатическия източник за ООН. На срещата ще се повдигне въпроса за оттегляне на бунтовниците от терористичната организация "Ал-Нусра Джебхат" от източен Алепо. Ще се обсъди дали ще пр ... още
На: 2017-04-07 14:27:39 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 743 прегледа
Новини: Прес-секретаря на президента на РФ Дмитрий Песков подчерта, че ракетните удари на САЩ по авиобаза Шайрат в сирийската провинция Хомс де-факто са нанесени в интерес на терористичната организация ИДИЛ и «Джебхат ан-Нусра». «Ние не знаем, какви цели преследва Вашингтон, взимайки решение за тези удари, но еднозначно се вижда, че ударите де-факто са в интерес на ИДИЛ, «Джебхат ан-Нусра» и други терори ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X