Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / За жената

Ето как да възстановите силите си за 60 секунди

Искате бързо да си починете и да възстановите силите си, но мислите, че за целта трябва да излезете в отпуска или цял уикенд само да релаксирате? Жестоко грешите!

Достатъчни са ви само 60 секунди! Да, трябва ви само една минута и ще почувствате прилив на нови сили и енергия. Не вярвате, че е възможно? 

Ето какво трябва да направите! Изпълнявайте всички действия много стриктно, без фанатизъм. Започваме! 

Бързо разтрийте пръстите на ръката си. Упражнението трябва да продължи 5 секунди. 

За още 5 секунди със затоплените си ръце разтрийте бузите си нагоре-надолу. 

Почукайте с пръсти по главата си - 5 секунди.  

Съберете ръцете си в юмрук, но не стискайте. Започнете енергично и внимателно да удряте външната и вътрешната страна на предмишницата си - 3 пъти. 

Натиснете леко щитовидната жлеза (под адамовата ябълка) с палец и показалец - 3 пъти. 

Намерете сънната артерия, внимателно я натиснете и пребройте до 5. Махнете пръста си и дишайте дълбоко. Отново натиснете, след което се и прехвърлете от другата страна.

С палеца напипайте вдлъбнатината в основата на черепа. Натиснете, пребройте до три и махнете палеца си. Повторете упражнението 3 пъти. 

Масаж на рефлексните зони на краката: стиснете края на палеца на крака си, след това възглавничката. Ако усетите болка, разтривайте до отшумяването й. 

Натиснете внимателно с палеца и показалеца на ръката си ахилесовото сухожилие, след това пуснете. Повторете 3 пъти на всеки крак. 

Бързо разтривайте горната част на крака с ръката (ако ви е по-удобно може да го направите с петата на другия крак).

С отворена длан масажирайте крака си отпред, отзад и отстрани, от стъпалото до слабините (в случай, че имате разширени вени, не трябва да правите тази манипулация. Чувствате ли как по тялото ви се разлива приятна топлина? Ако отговорът е да, значи целта е постигната само за 1 минута. Основните системи на организма ви отново работят на пълни обороти./jenata.blitz.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 95 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-11-24 23:01:22 преди: 3 години / 6 гласа / 26 точки / 0 коментара / 19771 прегледа
Политика: Изтече писмото от Турция до ООН... Факт в него: Навлизане в Турция - 2188 метра дълбочина на влизане - 1850 метра ширина на влизане Време във въздушното пространство на Турция: 17 секунди Сега: Някой може ли за 17 секунди да предупреди 10 пъти пилот да промени курса си... ще ви засичам няма грижи, а аз познавам доста бързи рапъри... Димитър Георгиев Бико, фейсбук ... още
На: 2016-07-21 15:35:15 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 452 прегледа
Клюки: Ромската фолк дива Роксана умее не само да пее, и яко да бие. Със собствени сили тя е накарала две улични бандитчета да побягнат. Те се опитали да я ограбят на улицата миналата седмица. Прибирала се малко след залез към своя дом в столичното гето „Люлин 10“. Към нея се приближили двамата младежи и почнали да дърпат дамската й чанта. Всичко станало за секунди. Тя ударила единия в лицето ... още
На: 2017-01-23 07:24:27 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1594 прегледа
Свят: Като на предстоящо шоу властите на град Ухан /в централната му част/ в Китай събориха къщи и кооперации. Там само за десет секунди бяха съборени деветнадесет здания наведнъж. На кадрите е видно, как бетонните постройки една по една рухнаха от под мощните взривове. По информация на местните медии, за такова мащабно събаряне са нужни около пет тона тротил. Както съобщава телевизиониият канал CCTV ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X