Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Ето как левицата ще шамароса ГЕРБ с левачката на президентските избори!

Така, преди да започна искам да уточня, че всичко е една теория на конспирацията в моята глава, и не гарантирам, че това е реалност, но пък може да се заформи добра тема за размисъл около теорията.

Като човек следящ постоянно политическият живот и медийното присъствие на политиците, както и медийното отразяване и подкрепа към едни и неглижиране към други, достигам до следната теория, че всичко, което ще се случи на изборите ще свали Бойко от пиедестала на Бойко Велики, и ще приземи ГЕРБ до ниво от побеждаващи на ниво там, където им е мястото, а именно в коша.

Нека да помислим Патриотите се събраха и обединиха с ясната представа, че дори и обединени нямат никакъв шанс да стигнат дори и до балотаж, а дори и самите те знаят, че много от техният електорат няма да гласува за издигнатите кандидатури. Защо ли? Защото много от едните мразят другите заради враждата, която водеха толкова години помежду си, а омразата си остава. Така, че това е невъзможно.

Сега нека да видим какво направиха БСП, опитаха се да направят едно обединение на лявото ( към което се числят да поясня и огромна част от патриотично мислещите хора ), както и дори и много голяма част от електората пък на БСП искаше да се обедини с патриотичните формации. Нека не забравяме този факт, защото той е много важен.

Така постигнаха единение с АБВ и Движение 21, след излъчването на ген. Радев, което ужасно изнерви Борисов и той го показа явно пред цяла България. Но ГЕРБ все — още не излъчват кандидат, а според мен реално и нямат, и за да се подсигурят от ляво направиха скрит ход, с който да плеснат така ГЕРБ на балотаж, че свят да му се завие.

Сега нека обясня как. След разцеплението на БСП, АБВ и Движение 21, на ГЕРБ им падна камък от сърцето, но нека помислим отново реално. Какво ще се случи?

Двойката на АБВ няма шанс да излезе на балотаж също това и малките деца го знаят, а Татяна Дончева колкото и да се опитват да я изкарат перфектна и се показва по медиите да тръби, че щяла да е на балотаж също няма как да стане.

Всичко е една игра, а именно ген. Радев е единствен с шанс за балотаж с кандидата на ГЕРБ, който и да е той.

Сега нека видим допълнително каква е всъщност идеята и какво ще се случи реално.

Да приемем, че съм прав за това, че ген. Радев отива на балотаж с кандидата на ГЕРБ, според Вас зад кой би застанал левият и патриотичният кандидат, зад ГЕРБ или зад харизматичната личност на един велик генерал и то истински???

Това е нож в гърба, чрез разцеплението на тези слоеве от обществото, само заради омразата си към Бойко и ГЕРБ, ще се обединят и с една левачка ще бутнат Бойко и компания на земята.

Допълнително както се наблюдава, ген. Радев се опитва да спечели и доверието на русофилите в България, а те са над 85% от населението.

Та извода за мен е ясен, Бойко ще бъде нокаутиран с левачката!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-07-14 09:58:57 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 937 прегледа
Това заяви Бойко Борисов тази сутрин пред национална медия. Той ясно подчерта, че ако партията му загуби скорошните президентски избори, това ще бъде ясен знак, че народа вече няма доверие на управляващите. Очаква се от ГЕРБ да обявят кандидата си за президент през септември. Борисов също изказа мнение, че ще се наложат промени в кабинета, но тази новина ще сподели първо с мнозинството и накрая ... още
На: 2017-03-22 10:09:32 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1244 прегледа
"Борисов днес се отрича от ДОСТ и ДПС, но той вече беше в задкулисни коалиции и с двете - с ДОСТ на президентските избори, а с ДПС по време на последния си мандат. С техните гласове се взеха най-важните решения в парламента. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред препълнената зала в Благоевград. Тя подчерта, че Борисов се отрича от ДОСТ, но докато прави изказването, медиите гърмят, че Томис ... още
На: 2016-11-09 18:56:23 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3098 прегледа
Бойко Борисов се сцепи от оправдания и жалванки в последната си изява на телевизионен ефир. "Старахме се много и истински. Грешката за този резултат на ГЕРБ на президентските избори е изцяло моя. Първо, че референдумът беше в един ден с президентските избори, но не исках да харча пари за два избора", уточни той. Едва ли не се изкарва герой! Цяла България била срещу ГЕРБ!? Дори и да е така, не ст ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X