Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Ето как ще ни поробят да плащаме за чужди грехове в Еврозоната! Не е конспирация, не е фейк!

Продължаваме информационната кампания против влизане в Еврозоната и приемане на еврото в България. Днес ние от Spodeli ще ви разкажем за един от начините, по които ще бъде поробена България.

Влизането в Еврозоната значи, че ние напълно законно ще сме задължени да плащаме за грешките на другите. Дори и нашите политици да не злоупотребят с властта и да се възползват от инструментите на Еврозоната за още крадене, то политиците на някоя друга страна членка може да го направят.

Ние ще трябва да плащаме за грешките на чужди безотговорни политици, както други държави и най-вече техните данъкоплатци плащаха гръцките грехове на корупция, кражби и популизъм. Тоест дори при безупречно управление на България, ние пак сме изправени пред огромния риск да бъде ограбени.

Очевидно е, че от която и страна да погледнем членството в Еврозоната, то носи все рискове, които нашите политици ще употребят в собствен интерес или най-малкото няма да може да преборят. От друга страна, позитивите, които може да ни донесе еврото са реално несъществуващи – и леви, и десни експерти се обединени зад тази теза.

Валутният борд носи много по-голяма стабилност за гражданите на България, защото не позволява на нашите крадци от ГЕРБ, БСП, ДПС и компания да водят активна монетарна политика.

Доказано е и, че Европейската централна банка не може да се справи с безотговорните правителства на Еврозоната, за което после плащат всички европейски данъкоплатци. Защо да приемаме доказано провалила се система?

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-05-17 16:41:52 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 515 прегледа
Общество: Продължаваме нашата кампания, която цели да информира хората за бруталните негативи, които ще ни донесат политиците, ако приемем еврото и влезем в Еврозоната. В дъното на статията ще сложа линкове към предишните ни статии. Днес искам да ви представя един доклад, изготвен от Георги Вулджев и ЕКИП в отговор на позицията на Института за Пазарна Икономика, който от върл противник на еврото веднъж се ... още
На: 2017-07-13 07:25:24 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 982 прегледа
Новини: Президентът на Франция излезе с много рязко изявление, че ФРГ се занимава с извличане на изгода по сериозни проблеми съществуващи в Евросъюза на много държави влизащи в ЕС. Емануел Макрон отбелязва, че съществуващия ред по много въпроси е неправилен и на това е нужно да се сложи край. Официалната реакция на Берлин засега е неизвестна. Но, ето, какво казва Макрон: "Германия извлича полза от неу ... още
На: 2017-06-07 16:58:16 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 18 коментара / 24783 прегледа
Гласът на народа: В последните дни и седмици много усилено се заговори за еврозоната и придобиването на еврото в България. Още от служебния кабинет се започна преминаването към механизма за влизане в ERM 2 – чакалнята на еврозоната, която е предверие. С идването на новото правителство, почти постоянно Бойко Борисов и Владислав Горанов говорят за това. Появява се зелена светлина и от влиятелни фигури ЕС. След ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X