Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Ето какво трябва да очаква Борисов 2 по линия Герджиков-Радев! Може да стане напечено!

Днес служебният премиер Огнян Герджиков даде ясен сигнал за политиката, която ще води със своя кабинет. Освен основното задължение да подготви прозрачни и честни избори, премиерът обяви и приоритети по отношение работата на предното правителство.

Герджиков е готов да отменя обществени поръчки, които са направени в последния момент, за много пари, където има риск от нередности. Пред БНР обаче той заяви, че не става на въпрос за „лов на вещици“.

Всяко едно министерство ще бъде внимателно проверено за нещата, които са вършени. Има данни за корупционни елементи, които трябва да се проверят, особено в обществените поръчки.

„Аз разпоредих още в самото начало на всички министри да излязат всички висящи обществени поръчки, особено тези, правени в периода на последните седмици, когато кабинетът е в оставка, за да се види дали действително отговарят на потребностите и дали няма нещо скрито зад тях.“, казва Герджиков.

Той вече има впечатление и от министрите, с които вече няколко дни контактува. Доволен е от факта, че са добри експерти в областите и с тях може да се комуникира на нужното ниво.

„Убеден съм, че ще работим добре. Всички имат желанието да са максимално полезни в краткото време, с което разполагаме”.

По отношение на кабинета „Борисов 2“ той заяви, че са направили и добри неща, но и пропуските не са за пропускане:

„Ние ще направим анализ по сектори – къде има слабости, съответните органи ще бъдат сезирани, за да покажем, че сме правова държава и върховенството на закона е железен принцип”.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 3383 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-03-23 15:09:35 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2013 прегледа
Политика: Румен Радев е провел заседание на премиера Герджиков и министрите във вторник вечерта, на което е наложил строга забрана по един въпрос. Става на въпрос за темата с българския еврокомисар, която вече не трябва да се повдига, предават от Канал 3 Радев е категоричен с решението си. Еврокомисаря ни трябва да бъде издигнат от следващото българско правителство, което е редовно избрано. Президентът е н ... още
На: 2017-04-05 15:19:49 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 614 прегледа
Политика: При всъпването си в длъжност и Герджиков и Радев казаха, че ще работят за намаляване адмионистративните и други разходи за биснеса, но: Фирмите вече ще плащат повече за социални разходи http://www.investor.bg/biudjet-i-finansi/333/a/firmite-veche-shte-plashtat-poveche-za-socialni-razhodi--236988/ Наредба за физическата сигурност на строежите на МРРБ - http://www.mrrb.government.bg/naredba-rd-0 ... още
На: 2017-03-29 20:15:13 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3415 прегледа
Новини: "Как може здравомислещи хора да си помислят, че Бойко ще ми напише СМС и аз ще изпълня заръките му. Това няма как да стане, то е просто немислимо. Аз да послушам Борисов е просто невъзможно. Вече казах защо Гарелов беше уволнен", каза служебният премиер Огнян Герджиков в студиото на "Още от деня" по БНТ. Златарева побърза да попита дали, ако Корнелия Нинова изпрати СМС с насока, ще го изпълни. "За ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X