Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Ето какво време ни очаква до края на януари и каква ще е цялата зима!

Синоптичката Анастасия Стойчева поговори за това, което се случва като метеорология в момента и какво ни очаква до края на януари. Според нея, ситуацията не е кой знае каква, дори нормална за месец януари.

Ако питате обаче управниците ни, това ще е чудо невиждано, с което цялата държава вече се бори!

„Ако се върнем назад, именно в Североизточна България се стига до преспи и навявания. През 2-3 години. Хората там знаят, че това се случва. Дори в началото на XX век, 2000 г. Може би не си спомняте, но и миналата година имаше такива температури”, каза тя.

Защо хората трябва да се подготвят, когато плащат данъци, някой друг трябва да се подготвя за тези периодични инциденти!

Стойчева поговори и затова какво ще се случва до края на януари и като цяло до края на зимата. Според нея, от това какъв е януари зависи каква ще е зимата. Ако януари е лош и студен, такава ще е и зимата.

„Тази година дори от Световната метеорологична организация имаме съобщение, че около 20 ще остане с ниски температури”, съобщи тя.

През последната нощ най-студено е било в Драгоман – 16 градуса под нулата.

loading...
Рейтинг: 1.7 звезди | 3 гласа | 5 точки | 1 ком. | 40204 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-21 08:24:33 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1123 прегледа
Новини: След дългата и студена зима, времето се затопля. Това обещават метеоролозите. „Очаква ни едно хубаво затопляне, априлски температури в четвъртък и петък”, заяви в предаването „Здравей, България” климатологът доц. Георги Рачев. Кратко захлаждане ще има в събота и неделя, но след това отново ще се радваме на максимални температури над 10 градуса. „Сериозно отрицателни ... още
На: 2017-09-13 16:20:10 преди: 1 година / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 1590 прегледа
Новини: Едни от най-добрите чужди синоптици направиха прогноза за това каква ще бъде зимата в България. Очакват ни сериозни аномалии, но дали пък това толкова лошо? Нека разберем! Те очакват мека зима у нас, тъй като има доминираща циркулация през лятото. Прогнозата е на Американската Агенция по океаните и климата - NOAA. Прогнозата показва средно с 2 градуса по-висока зимна температура на Балканите спря ... още
На: 2015-11-09 18:11:09 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1515 прегледа
Политика: На 24-и октомври българската държава е изхарчила приходите, които е планирала за 2015 г., и вече живее на кредит, съобщи в. "Фигаро", цитиран от "Сега". Днес към нас ще се присъедини и Франция, която е изразходвала своите приходи в размер на 390 милиарда евро и така ще утежни дълга си от 2 трилиона и 100 милиарда евро. Изчислението са направени от икономическия институт "Молинари", който е френс ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X