Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Фън Шуй и вашето здраве

Както забелязвате в сайта се започнали серия от статии свързана с Фън Шуй - древния китайски метод за промяна на живота ви, като движещи се неща в дома си и работна среда. Фън Шуй е система, при която можете да подобрите вашият живот и бизнеса, като се коригират елементи в дома ви и работна среда. Фън Шуй обяснява връзката между заобикалящата ви среда и потенциалните успехи. Опознаването и разбирането на Фън Шуй може да ви помогне да оптимизирате вашия живот. Вашият дом и работно място изпращане на съобщения до себе си и другите за това кой сте и какво искате от живота.

Фън Шуй може да ви помогне да подобрите финансовото си положение, репутация, дейност, здраве и качество на живот. Когато вашият дом има добре изпълнено Фън Шуй, вашето семейство ще бъде хармонично, щастливо, здраво и ще жънете успехи. Гостите ви ще оценят времето си с вас и ще придобият високо мнение за вас. Когато вашето работно място е с добре аранжиран Фън Шуй, клиентите, които ви посещават ще искат да правят бизнес с вас, ще имат повече вяра в бизнеса ви. Всички, които работят на място с добра Фън Шуй организираност ще се разбират помежду си. Вашето здраве е свързано с Фън Шуй на вашата среда.

Правилното му прилагане може да не лекува всичко, което те измъчва, но може да ви помогне да ви помогне както за физическото, така и за психическото ви здраве. Лошото или неправилното изпълнение на Фън Шуй може да предизвика, да влоши състоянието, или да увеличи чувствителността към заболяването, стрес и депресия (chi.) Една от зоните на дома, която може да има отрицателен ефект върху вашето здраве е вашата баня. Тъй като това е мястото на отпадъка, във Фън Шуй се смята за място, пълно с мъртви чи. Тези отрицателни чи могат да се балансират чрез добавяне на живот или активни неща като растения, кристални и ярки цветове за вашата баня.

Лошата енергия от вашата баня може да ви засегне повече докато спите. Ако изобщо е възможно уверете се, че леглото не е непосредствено над или под тоалетна и че страната на която спите не е точно на линията с тоалетна в съседното помещение. Ако не можете да преместите леглото, тогава сложете кристал над него, за да защити вашето физическото и емоционално здраве. Ако вратата на банята е точно срещу вратата на спалнята ви също може да бъде проблем. Много хора са открили, че част от тялото им е директно в съответствие с техният санитарен възел, а в леглото, страдат от някакъв здравословен проблем.

Един от начините да се предпазите от тази негативна Чи енергия е да се уверите, че вратата на банята винаги се държи затворена и че капакът тоалетната чиния е винаги. Когато пускате водата в тоалетната и капака е отворен, цялата добра енергия в дома ви, особено вашето здраве и благоденствие на енергия, също се изхвърлят в тоалетната, заедно с цялата тази вода. Поддържане на седалката надолу е нещо, което трябва да направите, дори ако банята ви е много далече от вашата спалня. Поставянето на кристал на тоалетното казанче може да помогне за стабилизирането на чи в помещението.

Можете също да окачите кристал от тавана, между леглото и тоалетната. Друг начин да се предпазите е да се поставят Блокери на отрицателената енергия на седалката или пода на вратата. Тези блокери ще продължат негативната енергия в банята и ще запазят позитивна енергия в спалнята ви.

Същото така, лошата Чи не трябва да смесва с енергията във вашата кухня. Едва ли на някой ще му хареса храната и тоалетната да се смесват. Ако банята ви е точно срещу вашата кухня се използват същите методи, за да се предпазите, които използвате за спалнята (тесни врати, използване завеси, паравани, кристали, за да се разделят тези противоположни енергии.)

Казанчетата, душове, и тръби могат да погубят повече от вода. Когато е налице теч който се появява в дома, той представлява загуба на пари и може да повлияе на емоционалното състояние. В допълнение към увеличаване на сметките за вода, други несвързани излишни разходи ще се случи и това да започнете да се чувствате изтощени. Всеки път, когато се чудите къде отиват всички пари или живота ви изведнъж става прекалено труден, за да се справите, е време да проверите за течове на вода в или около дома ви.

Когато правите промяна, пазете вашите намерения в ума си. Докато движите леглото или наблюдавате, местите вашия кристал, си казвайте, че сте в добро здраве и се чувствате страхотно. Тези положителни думи се вграждат във физическите промени, които правите и скоро ще откриете, че вашето намерение е вашата реалност.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 55 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-09-16 17:08:04 преди: 3 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2836 прегледа
Новини: Спрете да си купувате сапуни, пасти за зъби, шампоани и други, които съдържат трихлозан. Изследване на учени от Южна Корея доказва, че това вещество не само, че не бори по-добре бактериите, но е и вредно за здравето. Тестовете са направени с антибактериален сапун и обикновен такъв. Разлика в ефективността няма. При третирането на мишки с трихлозан се забелязва заболяване от рак. Това вещество може ... още
На: 2017-09-14 20:36:00 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 342 прегледа
Гласът на народа: Още ли не сте прочели рекламния слоган на Топлофикация:Ние се грижим за вашето здраве - къпете се със студена вода - закалявайте се!!!! Да поясня - закаляването води до по-малко болести и лекарства -> добре за Здравната каса.. А и като ходиш да се къпеш на друго място... то това са си социални контакти /на живо, не в Мрежата/, приятелства и .. прерастват в любов -> решава се и демографската криза. ... още
На: 2017-01-01 15:05:33 преди: 1 година / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 5867 прегледа
Политика: Генерал Румен Радев отправи поздрав към всички българи по случай настъпващата 2017 година. Той има надеждата, че тя ще ни донесе много любов, здраве и удовлетворение. Вижте неговото пожелание и обещание към гражданите на България: Скъпи сънародници, Честита Нова Година! Нека 2017 г. донесе здраве, любов и удовлетворение на всеки. Да си пожелаем по-сигурен свят, по-справедлива България, споделе ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X