Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Дом и Градина

Фън Шуй съвети за чист дом и кухня

В кухнята трябва да се отделят елементите от огън и вода. Ако вашата газова печка се намира твърде близо до мивката, разделете тези зони с нещо, пластмасова лайсна или дървена, или дъска за рязане. Леглото ви не трябва да бъде в близост до прозорец или растения (те отнемат енергия от далеч), а също и в близост до постиженията на прогреса "(компютър, телевизор, CD-записващо устройство или DVD, MP 3player и тн.), които развиват лоша енергия.

Гледайте да не ви се мотаят рафтове и етажерки над леглото. Трябва да изчистите балкона от различни парцали, бутилки и всичко, което не ви е нужно, просто балкона ви трябва да бъде чист. В малките апартаменти леглото играе ролята на канапе. Но легло тип скрин или мебел с система за спане, ще ви помогне да се коригира тази ситуация. През нощта, той ще бъде легло, сутрин след събуждане се прибира.

Най-простият начин да възбуди централната точка на апартамента е да сложите черга или кристален ярък полилей в него. Що се отнася до килерите, не трябва да създават склад за ненужни неща от него. Някои неща, необходими в ежедневието трябва да се държат там: прахосмукачка, вентилатор и дъска за гладене, играчки ако има деца, просто неща, които се ползват, а не пак все е едно е килер за боклуци или ненужни вещи.

При комбинирани тоалетни трябва да се отделят основните части (баня-тоалетна чиния) с платно или душ завеса, да са разделени едно от друго. Ако санитарни условия се окажат опасност за здравето или зоната на богатство, поради несполучливо или не добро планиране, опитайте се да намалите негативния ефект до минимум.

Фън Шуй за местоположението на Кухнята.

Югоизточно разположената кухня е най-добрата посока, а Северозападната страна е втората най-добра посока. Обикновено там където ще се готви трябва да бъде към източната стена на кухнята. Готварската страна трябва да сочи изток по време на готвене, това ще помогне, да се готви по-вкусна храна. Тази част, в която ще се готви никога не трябва да докосва северната стена на кухнята. Това трябва да се избягва. Въпреки това платформата може да бъде удължен до най-южната част на кухнята. Ако къщата е с изложение юг-изток, може да се намира в северозападната част на ъгъла, но в този случай също на платформата не трябва да докосва северната стена и готвенето трябва да се извършва с източно изложение в югоизточния ъгъл на кухнята.

Таванските помещения винаги трябва да бъдат в западно и южно на стените на кухнята. Не трябва да има мансарди по северните и източните стени. Но ако е необходимо да имате мансарди, направете го тогава, от всички страни на стените.

Мивката за почистване и миене на съдове в кухнята не трябва да бъде в североизточната част, но може да се направи в северо-запад с притока на вода в североизточната част. Питейната вода трябва да се държи в северната или североизточната част на посока за доброто здраве. Изтичането на дренажните/мръсните води на север или на изток е добре и дава добро здраве на обитателите на къщата.

Ако входа на къщата е от север или запад, кухнята може да се изгради на югоизточния ъгъл на къщата или сградата. Ако входа на къщата е от североизточната част на страната, тогава кухнята винаги трябва да бъде в посока юг-изток.

Ако вашата кухня е в грешната посока и Chi потока в кухнята е много бързо или в застой, можете да преориентирате вашата кухня според Фън Шуй правила, за да я превърнете в приток на щастие и здраве в дома ви, както и в семейството.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 214 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2013-03-28 18:07:01 преди: 5 години / 4 гласа / 17 точки / 0 коментара / 2697 прегледа
Други: Когато се сблъскваме с мисълта за готвене на екзотична кухня като индийска, китайска, тайландска или турска, много от нас могат да се изплашат и да се придържат към това, което е познато, вярвайки, че такива кухни изискват значителни усилия, пари и опит.Това обаче не винаги е така, и, вместо да се обезсърчавате, ще бъде по-добре да навлезете в непознатите готварски кухни от цял ... още
На: 2013-03-23 20:26:33 преди: 5 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2061 прегледа
Туризъм: Френската кухня е с невероятно висок стандарт. Франция е дом на някои от най-добрите кухни в света, и е създадена от някои от най-добрите майстори-готвачи в света. Френския народ се гордее с кулинарията си и знае как да подготви добра храна. Готвенето е съществена част от тяхната култура. Всека от четирите региона на Франция има свои собствени характерни ястия. Френската кухня като цяло изисква из ... още
На: 2016-07-02 09:05:07 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1528 прегледа
Здраве: Поредните високи температури са на хоризонта началото на уикенда, затова внимавайте. Погрижете се за здравето си и това на вашите близки със съветитер, които ще видите във видеото. Десет прости стъпки, които могат да спасят живота ви. Тук ще споменем най-важната от тях - ВОДА! Пийте много течности, и то нек акви да е а вода и айран. Особено водата е нещото, което не случайно наричат "извор на жив ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X