Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Филипа: Мислех си, че първият ми купон ще е супер, а петима ме изнасилиха до кръв...

Историята на Филипа е изпълнена с много обрати. На 6 години попада в приемно семейство, но не се разбира добре с родителите и на 14 се връща в сиропиталище. Там се сприятелява с Джанин, която е 2 години по-голяма от нея.

"Тя ходеше на най-яките купони. И всеки път, когато се прибираше късно през нощта, я молех да ми разкаже подробно за всичко. Мечтаех да се запозная с по-възрастните й приятели, но не исках да наруша комендантския час в дома", разказва Филипа.

Дошли новогодишните празници и Джанин предлага на Филипа да я вземе с нея. Отиват в къщата, там е пълно с хора пиещи алкохол и употребяващи дрога. Музиката била силна. Филипа се чувствала некомфортно.

"Предложиха ми водка, но аз отказах и помоли за портокалов сок. Но от него ми се замая главата. Започнах да търся Джанин, но никъде не успях да я намеря. След това всичко ми стана черно. Когато отворих очи, лежах на пода и всичко около мен ми се струваше размазано", споделя британката.

Опитва се да крещи, не можела. Постоянно губела съзнание и се връщала в него докато я изнасилват. Когато се осъзнала напълно, около нея нямало никой. Почувствала силна болка при опит да стане. Гледа надолу и се вижда в локва кръв.

"Опитах се да изляза, но вратата беше заключена. Тогава отново загубих съзнание, а когато се събудих, почувствах болка. Изнасилваха ме за втори път. Започнах да крещя и да удрям по вратата и тогава Джанин се върна. Никакво впечатление не й направи това, че ме видя цялата в кръв", казва Филипа.

Успява да избяга от къщата, но не знае къде се намира. Опитва да намери пътя, но припада от болката и шока. Свива се на топка, за да се стопли и за щастие полицията я намира преди да стане късно.

"Бях отведена в медицински център, където лекарите обясниха, че съм била упоена с наркотици и съдейки по ужасните травми съм била изнасилвана от петима души", обяснява Филипа.

Двама от изнасилвачите са задържани и пъхнати за 10 години зад решетките, а Джанин получава 2 години за предателството си.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2868 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-18 17:49:11 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 2 коментара / 6247 прегледа
Новини: Един от спряганите за лидер на веганите в България, Никола Донев, обяви нещо скандално, което готвят да направят – най-зрелищния им протест до сега. „Тази неделя ще се пролееят тонове изкуствена кръв по НДК. Ще квичат живи свини през мегафони с наша помощ. Като става дума за няколко 200 килограмови свине, един от които е нерез и ще квичи супер силно. Ще превърнем НДК във свинарник , ... още
На: 2016-08-04 18:59:51 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 5385 прегледа
Видео: Съвсем скоро Руският военен флот ще се сдобие със супер ракетния комплекс "Бал", който използва мощните ракети Х-35 "Уран". През 2004 година супер комплекса премина тестове успешно и дойде време, когато трябва да стане част от руското въоръжение. Модерното оборудване, с което върви ракетния комплекс позволява неговото интегриране в желаната позиция само в рамките на 10 минути. Комплексът също т ... още
На: 2018-04-04 17:35:37 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3966 прегледа
Свят: В Прага тече разследване за зверски изнасилена туристка. Чешката полиция е на крак. Жената пристига в страната, за да прекара Великден и ваканцията – планирала да изпълни своя мечта. Тя обаче преживяла кошмара на живота си. По информация, докато е била в бар, там се запознава с чужденец от арабски произход. Той и предложил да отиде с него в стая, където се случило най-лошото. "След като дв ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X