Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

G-20 опоненти опустошават град Хамбург: Меркел ще бъде първата, която ще плати сметката! ВИДЕО!

В навечерието и по време на срещата на върха G-20 в Хамбург насилието в града ескалира, а в центъра на града настана истински погром. Опоненти на световно управляващата клика опустошават улици, изграждат барикади и водните оръдия на полицията са в действие.

В Хамбург настана истинска война, а международните медии гледат с ужас и страх града на Ханза, като мнозина не отразяват недоволството на европейците. 

Протестиращите излязоха по улиците на града, за да протестират за повишение на екологичните стандарти, справедлива глобализация, поставяне край на мултикултуризма и да не се създава зона за свободна търговия със САЩ и Канада.

Стотици полицаи и протестиращи са ранени, горящи автомобили и кофи за боклук, бутилки и камъни с летящи предмети летяха по улиците, изпочупени прозорци и витрини на банки, магазини и административни сгради.

Накратко, това е най-мащабната демонстрация в Германия от Втората Световна Война. Демонстрантите наистина показаха, какво е да дойдеш в ада, каквото беше и мотото на грандизоно замисленото събитие: Добре дошли в ада!

Хамбург потъна в хаос и погром в продължение на часове, а населението беше предупредено да не излиза по улиците.

Най-жестока обаче беше реакцията на големите международните медии и тяхното покритие в отразяване на събитията.

В почти всички онлайн новинарски сайтове нестихващите бунтове бяха новина номер едно - ето и някои от техните заглавия.

Австрия

 "Ди Пресе": "Добре дошли в ада": безредици в Хамбург"

"Куриер": "Масови безредици в протести от Г-20"

"Австрия": "Добре дошли в ада! Дойде Тръмп и започнаха бунтове"

Швейцария

"View": "70 ранени полицаи на демонстрацията: Добре дошли в ада - Хамбург"

Великобритания

"Телеграф": "Немската полиция извади водни оръдия, след атаките срещу тях с бутилки и камъни"

"The Sun": "Добре дошли в ада! G-20 предизвика протести и хаос в Хамбург"

Би Би Си: "Борба с протестите на G-20 - полицията извади водни оръдия срещу протестиращите"

САЩ

Fox News: "G-20 сблъсък между протестиращи и полиция в Германия"

Си Ен Ен: "G-20: хвърляне на бомбички и бутилки по полицаите, ранени са 76 служители на реда"

"Вашингтон пост", "G-20 направи Хамбург място на глобален сблъсък между полицаи и активисти, които се изправиха едни срещу други на срещата на върха на G-20"

Италия

"La Repubblica": "Сблъсъци на антиглобалистката демонстрация в Хамбург: ранени са 76 полицаи"

"Кориере де ла Сера": "Сблъсъци в Хамбург преди срещата на върха G-20"

Никоя от големите международни медии нямаше смелостта да постави заглавие с истинската причина за огромния сблъсък, който няма да стихне и днес в Хамбург.

Не случайно демонстрантите са избрали точно самита G-20, за да може да ги чуят всички световни лидери събрали се на куп да преразпределят планетата./Източник: Die Welt

Нацисти време е да си вървите!

Ето, как се събуди града тази сутрин потънал в дим 

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2017-07-09 03:49:28 Хaресва ми
guest-coment-2110
Да, бе да, много качества и къртовска работа?!?! Ти сериозно за политиците ли говориш или ги иронизираш?!
Много качества и къртовска работа се иска за да успееш ако си се захванал с бизнес в някоя сфера на икономиката където трябва да се конкурираш на свободния пазар с други като тебе и може въпреки къртовския труд да не успееш защото конкуренцията е състезание, един успява, а друг губи, не е като да цицаш от държавата.
Така наречената "глобализация" е изграждане на наднационални административни структури които да разпределят благата в целия свят, и изградят ли се тези структури, хората няма да имат никакъв контрол над тях, те ще контролират всичко, ще определят кой с какъв бизнес да се занимава, и не само това, дори абсолютен контрол над хората и това дори вече се случва, те разпределят потоците емигранти и каква наглост, обвиняват в расизъм местните хора ако са против заселваните агресивни пришълци.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-08 14:08:36 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1905 прегледа
Новини: Хамбург потъна в огън и кълбета черен дим. Протестиращите вече две денонощия не напускат улиците на града и създават проблеми на полицаите. Числото на задържаните превиши сто, а на баррикадите се намират хиляди активисти. Германия-Хамбург! Ужасът! Днес и в други ден се очаква да бъде най-опасно и 100% ще има ранени, както вчера полицаи и демонстранти.   ... още
На: 2017-07-07 14:33:02 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2122 прегледа
Новини: Мелания Тръмп не може да участва в партньорската програма на срещата на върха на G -20 заради погрома на града, който продължава и в момента. "Дойче агентур заявяват категорично, че не могат да допуснат първата дама на САЩ да напусне къщата за гости", заяви говорителка на ТВ NRD, която предаваше събитията от града на живо. Засега Йоахим Зауер (68), съпруг на канцлер Ангела Меркел (CDU), ще посет ... още
На: 2017-07-07 17:46:11 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1330 прегледа
Новини: Първата среща на Владимир Путин с Доналд Тръмп премина в една от стаите за преговори на първия етаж на Изложбения център в Хамбург (Хамбург Месе). В началото на срещата Путин каза, че се радва да се запознае с Тръмп лично и се надява, че срещата ще допринесе положителни резултати. На свой ред Тръмп също изрази надежда за позитивен резултат. Срещата на президентите на двете страни ще премине в р ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X