Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Гергана Паси гризна дървото! Нова доза разкрития за кабинета на Румен Радев!

Излезе поредната доза информация за задаващия се служебен кабинет. Все още не знаем кои са те, но е ясно, че са 4-ти кандидати. Част от тях са добре познати лично на Румен Радев и той им има доверие.

Всеки един от кандидатите ще бъде подробно анализиран, за да се разбере кой е най-подходящ да се номинира за министър председател на служебния кабинет.

Говореше се, че Гергана Паси ще се заеме с външното министерство, но Румен Радев няма да избере нея. Съпругата на Соломон Паси, която беше в кабинетна Царя, се очакваше да продължи кариерата си като еврокомисар или дипломат номер 1 на България. Отписана е и от 2-те позиции.

Същото се служи и с Огнян Герджиков, който се спрягаше едва ли не за следващия премиер.

Друг уж сигурен кандидат за служебен министър на финансите, Кирил Ананиев, също най-вероятно няма да бъде в служебния кабинет.

Явно не се вписва достатъчно във визията на Румен Радев, който иска кабинет от солидни фигури, които не са били компрометирани и подозирани в задкулисни далавери от Прехода.

Радев не иска да прави компромиси, защото непредвидимите резултати от изборите могат да наложат този кабинет да управлява не два, а дори 3-4 месеца.

loading...
Рейтинг: 3.7 звезди | 3 гласа | 11 точки | 1 ком. | 21414 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-03-23 15:09:35 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2007 прегледа
Политика: Румен Радев е провел заседание на премиера Герджиков и министрите във вторник вечерта, на което е наложил строга забрана по един въпрос. Става на въпрос за темата с българския еврокомисар, която вече не трябва да се повдига, предават от Канал 3 Радев е категоричен с решението си. Еврокомисаря ни трябва да бъде издигнат от следващото българско правителство, което е редовно избрано. Президентът е н ... още
На: 2017-01-05 17:03:53 преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 6077 прегледа
Новини: Много хора от бъдещия екип на президента Румен Радев ще поемат основните длъжности в служебния кабинет. Това е причината и той да иска да обяви първо своя екип, след това служебното правителство, предават от „24 часа“. Вече има някои по-сигурни имена за участващите. Бившия кемт на село Труд Николай Копринков е едно такова име. Той беше в ИК за издигането на Радев и вече потвърди, че ... още
На: 2017-01-22 16:56:49 преди: 1 година / 5 гласа / 19 точки / 0 коментара / 14386 прегледа
Новини: Още от преди изборите се изговори много за първата дама на петия български президент Румен Радев. Когато дойде балотажа обаче, тогава тя стана една от най-важните жени в страната, една от най-обсъжданите. Разбира се, често обект на обсъждания бяха колко дълга и е полата, как си боядисва косата, дали е вярна съпруга и така нататък. Много хора се чудиха каква власт ще и донесе постът на Румен Радев ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X