Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Германия се кани на Русия: Ще направим по-хубав танк от вашата Армата!

Германия отчаяно иска да създаде нов танк, който да е конкурент на новото поколение руски танкове Армата. Опитите им обаче не жънат никакви резултати. Тепърва може да се очаква нещо малко или много успешно от тях, казва Дейв Мажмудар, редактор на военната медия The National Interest.

Армата е танк произведение на изкуството. Германците доста ще се поизпотят, за да имат нещо, което поне малко да се съревновава с руската машина. Все още няма нищо черно на бяло от Германия. Това ще е много трудна задача. В момента има само слухове, че Германия работи върху Леопард 3.

Според Маджмудар обаче е по-добре да подобрят своя Леопард 2А7, иначе в кратки и средни срокове няма да могат дори да затруднят Т-14 Армата. Едва ли ще видим нов танк до 2030 година, че и след това.

Провокирани от авангардните защитни системи на Русия, Франция и Германия опитват да разработят нужната огнева мощ, за да се справят със заплаха от този тип. До края на 2017 те трябва да представят своята MGCS.

И все пак, това едва ли ще е достатъчно. Според National Interest, Германия вече е пропиляла огромния си военен потенциал.

loading...
Рейтинг: 3.3 звезди | 3 гласа | 10 точки | 1 ком. | 2051 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-09-12 09:25:17 преди: 2 години / 5 гласа / 17 точки / 0 коментара / 14032 прегледа
Видео: Властите в Русия публикуваха видео с демонстрация на една от най-мощните бронирани сили в света. Запознайте се с уникалните бойни способности на танк Т-14 "Армата". Наред с демонстрацията на чудовището "Армата" ще видите и други руски машини. Кадрите са снимани по време на учение известно като "Восток-2007". "Армата" е най-новата бронирана руска машина от ново поколение. Разполага със 125-мм оръ ... още
На: 2016-01-30 12:45:42 преди: 2 години / 4 гласа / 18 точки / 0 коментара / 5539 прегледа
Новини: Проекта Т-14 Армата стана един от главните военно-технически сензации на 2015 година. Проектът беше представен, като новият вариант на основният боен танк – ОБТ. Това е замяна на Т-72Б и алтернатива на Т-90 Владимир. Накратко, Армата – не е съвсем танк, а по-скоро универсална оръжейна платформа. Това е нова епоха на бронетанковата техника. Появата му на Червеният площад на 9 май 2015 ... още
На: 2018-01-25 09:16:22 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 360 прегледа
Свят: Немския таблоид Bild изготви списък на "супер оръжията на съвременноста" и по мнение на изданието един от лидерите в този рейтинг е авиационната вакумна бомба с повишена мощност известна, като "баща на всички бомби". Вестника пише, че взривната сила на дадения боеприпас е съпоставима с атомна бомба. Също в центъра на внимание се оказва новия танк Т-14 "Армата". Него Bild го признава за един от ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X