Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Гигантите от Антрактида се събуждат! ВИДЕО!

Бившия служител на един от секретните подразделения на правителството США Corey Goode (Кори Гуд) излезе със сензационно изявление, че на нашата планета на различни места, повечето, от които са в Антарктида и на Северния полюс са скрити стазисни камери, в които в стадии на анабиоза се намират хора-гиганти.

Във връзка с топенето на ледовете и други климатични, вибрационни изменения на Земята, тези камери могат да преминат от обичайния си режим на работа и да събудят гигантите от техния дълъг сън, което ще доведе до непредсказуеми последствия.

По мнение на Кори Гуд, такива камери има открити още по времето на управлението на Ейбрахам Линкълн, които били построени от Древни Строители на по-висша раса, която е поместила в тях тези гиганти не доброволно и не разбираемо за какви цели.

В момента на своето изчезване, цивилизацията на Древните Строители е имала огромни технически и психически възможности, затова красноречиво говорят различните артефакти, намерени в пещерите, където се намират стазисните камери.

Даже самият способ човек да бъде в състояние на анабиоза просто поразява и до днес нашите учени: това е уникална кристална технология, много напомняща загадочните крустални черепи на древните маи и инки.

Тоест такива съоръжения са изработени, като трансформатор на цял късък от пространството.

Тези удивителни кристали не замразяват гигантите, както например ние се опитваме да правим, а са своеобразни балони на времето, изменяйки неговата продължителност.

Те се намират дълбоко в най-недостъпните пещери и тези стазисни камери са скрити от очите на хората и сега с топенето на ледовете и други катаклизми на планетата, тайното може да стане явно, това което спецслужбите на САЩ (възможно е и други държави) отдавна търсят тези артефакти по цялата Земя.

Корн Гуд /Corey Goode/ признава, че той лично не е виждал пробуден гигант и нищо не знае за тях, но по време на работата си по Секретна Космична Програма на САЩ е имал допуск до някои артефакти - smart glass pads и е разговарял с много специалисти, извършвали разработки по тази тема и от там си прави изводите за нивото на технологиите на Древните Строители.

Според него с пробуждането на гигантите ще стане възможно връщането на Земята на представителите на тази високоразвита раса, която насила е изоставила тези великани в стазисните камери.

Какво обаче са предвидили Древните Строители ние все още не знаем и ни остава само да чакаме тяхната поява, завършва Корн Гуд.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-29 09:05:45 преди: 1 година / 5 гласа / 14 точки / 0 коментара / 28782 прегледа
История: На антарктическия шелф учени откриха три пирамидални обекта, които могат да се окажат постройки от древна цивилизация. Изследователите на Антарктида направиха уникално откритие – на шелфе на леденият континент намериха пирамиди, които могат да се окажат постройки от древна цивилизация. След подробно изследване на обектите геолозите дошли до извода, че пирамидите не са образувани по естеств ... още
На: 2017-05-01 12:08:38 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 8275 прегледа
Технологии: По думите на специалисти в търсенето на извънземен разум габаритите на това съоръжение превишава 450 метра. Това е правоъгълен обект с гигантски размери, който е бил забелязан на карти от Google близко до остров Смилей. При повърхностен оглед той напомня обичаен айсберг, но специалистите отбелязват, че загадъчния обект има същественни различия от ледник. Уфолози предполагат, че този обект може ... още
На: 2016-04-13 08:54:21 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 725 прегледа
Видео: Селфи видеото на момиче, което се спуска със сноуборд, а след него тича мечка обърна мрежата с главата надолу. Сноубордистката споделя, че дори не е разбрала за случката. Това става ясно от текста под клипа, който австралийката Кели Мърфи публикувала като коментар. Уникалната случка се случила в Хакуба, Япония, но специалисти още не са се изказали, дали видеото е реално или е просто монтаж за 15 ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X