Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Криминални

Главният секретар на МВР: Категорично Пелов не се е крил в Ботевград

Убитият Владимир Пелов и Марио Панчев, който го е прострелял смъртоносно, по-скоро са били врагове, отколкото приятели. Това потвърди и главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов в Министерски съвет по повод стрелбата в Ботевград късно снощи, след която почина избягалият затворник.

"Възникнала е престрелка между Пелов и лицето, което е пострадало и настанено в "Пирогов". Пелов е загинал на място, а другото лице е настанено в "Пирогов" с огнестрелни рани", обяви Маринов и уточини, че вторият стрелец Марио Панчев има множество криминални регистрации, включително преди време е извършвал престъпна дейност с Пелов.

"От година и половина отношенията им са изключително напрегнати, вследствие на лични конфликти, най-вероятно неуредени сметки от извършвана съвместно престъпна дейност. Към този момент информацията е, че те са били по-скоро врагове, отколкото приятели", поясни Маринов.

Главният секретар на МВР лансира и версия за това къде се е укривал издирвания Владимир Пелов.

"Той бе с променена външност. Беше си пуснал брада, носеше шапка и суичър. Интересно бе, че имаше обувки за преход. Това показва, че той категорично не е живеел някъде в града", поясни Маринов.

"Пелов беше изключително опасен престъпник, който знае как да се укрива и как да се придвижва", каза още главсекът на МВР.

"Пелов намира Марио, с който е искал да си разчисти сметките. Той го е търсил. Избрал е удобно място в центъра, което е и достатъчно укрито. Издебнал е жертвата и е действал. Но явно и Марио в бил готов", допълни директорът на "Национална полиция" Христо Терзийски.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 249 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-06-06 16:05:20 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 366 прегледа
Новини: Излезе подробна информация за протичането на престрелката в Благоевград, в която беглеца от затвора Владимир Пелов бе убит. На булевард 3-ти март, където е станало всичко, са открити три пистолета. Главният секретар Младен Маринов разкри всичко по време на парламентарно изслушване. Убиецът Марио Панчев живее близо до мястото, а Пелов най-вероятно се е придвижил по коритото на реката. „Си ... още
На: 2018-06-06 10:47:11 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 169 прегледа
Криминални: Във връзка със снощния инцидент в Благоевград предоставяме следната информация. Към настоящия момент след извършен оглед е образувано досъдебно производство за убийството на Владимир Пелов и опита за убийство на Марио Панчев. Разпитани са 7 свидетеля и е назначена експертиза. При огледа са намерени 3 пистолета – 1 на тревната площ, един на тревната площ и един в чантичка на кръста на Пелов. ... още
На: 2018-06-11 13:56:10 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 253 прегледа
Общество: Тялото на затворника Владимир Пелов още е в моргата, без издадена заповед за освобождаване. Никой от близките на Пелов не го е потърсил. Майка му отказва да приеме, че това е тялото на сина и. Брат му не иска да се занимава, а синът му е заминал за Малта веднага след няколкочасовите разпити, на които го подложиха. Там той е при сестра си, която роди третото си дете, само ден след убийството. Ма ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X