Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Гневът на една майка от Германия, чийто син бе нападнат от мигранти!ВИДЕО

Ще станете свидетели на гнева на една майка, чието дете на 9 години бе нападнато от тийнейджъри бежанци. Майката реши да използва силата на социалните медии, за да могат думите й да стигнат до повече хора.

Името на майката не е ясно, но тя разказва, как малкият й син Тайрън, който е само 9 години е бил нападнат, заради фал по време на мач, който малко преди това момчето е играло със своите приятели.

Тайрън е бил пребит на футболното игрище след мача от две момчета, съответно на 14 и 17 години. Майката показва и травмите на сина й пред камерата. Тя пояснява, че сбиването е станало заради фал, момче на 14 години удря с юмрук лицето на Тайрън, който след това се е опитал да се защити. След това момчето е нападнато от още четирима бежанци. Приятелите на Тайрън успяват да озаптят трима от нападателите, но двама от тях, продължили да налагат зверски момчето, докато не се свлякло на земята.

Майката твърди, че двамата биячи на сина й са братя. Първо са го ударили с юмрук в лицето, а после се опитали да го душат. Снимките, които жената показва от травмите са повече ясни - подуто синьо лице и хематоми.

Побоят приключил,, когато приятелите на Тайрън се обадили на майка му и тя заедно с мъжа си, подали жалба в полицията. След това мъжът й отива към мястото на инцидента, като за всеки случай взима със себе си сигнален пистолет, тъй като мястото не било сигурно.

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 1917 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-10-29 11:57:43 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2790 прегледа
Новини: Две жени са станали жертви на сексуално насилие от 17 души пристигнали да търсят убежище в Германия. Двете жени са на възраст от 21 и 29 и са били приклчщени до църква в град Фрайбург, югозападна Германия. Мъжете са били африканци и заобиколили двете жени, като са започнали да ги опипват по гърдите и гениталиите. Случаен минувач се опитал да им помогне, след което бандата нападнала и него. Поли ... още
На: 2016-11-26 09:15:44 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 2 коментара / 996 прегледа
Новини: Канцлера Ангела Меркел се надява, че около още 60 хиляди мигранти и бежанци ще напуснат сами доброволно Германия през идната година. Надеждата на Фрау Меркел се базира на факта, че през 2016 година около 100 хиляди мигранти напуснаха Германия. Предвижда се една трета от тях да бъдат изгонени от германските власти в рамките на правителствени програми, защото Европа издиша от най-голямата миграцио ... още
На: 2017-01-02 10:09:02 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 4438 прегледа
Новини: В Германия разследват повече от 300 случаи с измами извършени от мигранти. Засега има яснота само за част от бежанците, предимно от Судан, които по няколко пъти са се регистрирали в центровете за първичен прием. Те сменяли прическите си, поставяли си изкуствени бради, слагали очила и се представяли с няколко имена, за да получат от немското правителство пари. Един от бежанците си е сменял самоли ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X