Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Големият русофил Сидеров се подигра с Русия и Путин! Тренира за новата си роля на евроатлантик!

Волен Сидеров, известен в някои интернет среди като Метаморфозата, който беше първо русофоб, после русофил, а сега стана голям евроатлантик, не пропусна да се изкаже по една гореща тема. Той направи много странен коментар за думите на Владимир Путин, че кирилицата е отишла в Русия от македонските земи.

В Русия има напредък - по-рано учеха, че Ленин е измислил азбуката, сега вече идва от македонските земи. Македонските, тракийските и добруджанските земи са били част от България“, каза още Сидеров.

Той определи, че изказването на Путин е 100% некоректно и не е правилно посочване на фактите от историята. Призовава за реакция във всички посоки, не само към Русия!

„Трябва да се реагира в посока Турция, откъдето имаше претенции и некоректни исторически очертания. Трябва да се реагира по отношение на посока Европарламента. Имаше евродепутати преди години, които защитаваха, че в България има македонско малцинство. Трябва да се реагира по отношение на справочника на ЦРУ и държавния департамент, където продължават да пишат, че в България има македонски малцинства“, коментира Сидеров.

Учудвам се, че не е забравил да плюе по европейците и американците, нищо че съвсем с гордост изслуша химна на Европа. Определено обаче се вижда трансформация в приказките му. Преди беше един радикален, сега много е смекчил тона. Да видим кога ще забрави за последните си позиции и ще премине в изцяло новото си амплоа!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-04-26 16:34:16 преди: 3 седмици / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 219 прегледа
Волен Сидеров, Явор Нотев и Деислав Чуков бяха в Крим, където се случи и лидерът на АТАКА да празнува своя рожден ден. Той даде интервю, което най-накрая излезе. Интервюто е дадено за Pravda.ru. Съдържанието му и това до колко може да се разчита и вярва на Волен Сидеров ще оставя ез коментар. Ще отбележа само, че за уж русофил и борец за славянски прогрес, Волен Сидеров меко казано се изложи. По ... още
На: 2016-09-20 08:25:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1176 прегледа
Жив да не бях, Асен Генов бил русофил! Измийте срама от лицата на децата русофили не може такива п*раси да се числят към нас! При разговор в студиото на Здравей България на Нова тв. с Костадин Чакъров по темата за изказването на руският депутат за България, детето на хамерика за България се обяви за русофил. Гръм и мълнии попарих се с ледена вода, за да се осъзная дали още не спя да чуя такива д ... още
На: 2016-01-06 14:56:15 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 794 прегледа
Повечето от нас може би изкараха празниците пред телевизорите и компютрите. Руският президент Владимир Путин сложи кънките и се присъедини към тренировките по хокеи в Сочи. Той заигра под номер 11. Президентът започна да усвоява хокея много скоро, през 2011 година. Той започна да тренира, защото обеща на младежите от националния отбор по хокей на Русия, че ще го прави. Определено Путин има още тр ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X