Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Голям инцидент с пътник станал на самолет на България еър преди дни! Екипажът обаче....

Преди няколко седмици, на самолет на Блгария еър се е разиграл ужасен инцидент. Станало е на 23 юни. Пилотите и стюардесите е трябвало да спасят пътник. Полетът е бил към Брюксел. Компанията получи благодарствено писмо от него, за перфектната реакция на Габриела Кожухарова, Александра Илкова, Иван Александров и Петър Аврамов. На борда са били 100 пътници.

"За съжаление престоят ми в България ми донесе доста тежък вирус, който затрудни връщането ми до Белгия. По време на полета загубих за кратко време съзнание и ако не беше бързата и компетентна помощ, която ми оказаха членовете на екипажа, изходът можеше да бъде фатален за мен. По време на полета бе организирано също лекар от летището да чака при кацането", написа мъжът до авиокомпанията.

"Много Ви моля да предадете на всички Ваши колеги и на капитана на самолета моята благодарност за компетентната и хуманна помощ, която ме спаси. Възхитен съм от професионалния начин, по който се справиха с тази ситуация", се казва още в благодарственото писмо на пътника, който желае да остане анонимен.

Кожухарова, която е една от стюардесите, разказа малко повече подробности за случая. Инцидентът е станал около 30 минути преди машината да кацне в Брюксел. На пътникът му е прилошало. Другата стюардеса, която е била на рутинна проверка дали всичко е наред и дали пътниците имат нужда от нещо, го е забелязала и е извикала другите за съдействие. Той бил пребледнял и с болки в корема. Първо му предложили болкоуспокоително, но след това забелязали, че ситуацията е по-сериозна – болката се увеличава,а той отслабва. Дали са му кислород, за да го свестят, погрижили се да му е прохладно.

"Успяхме да го стабилизираме и когато дойде време да слезем от самолета, го предадохме на медицинските лица. Още тогава пътникът ни благодари, като в очите му се виждаше, че е искрен. От името на целия екипаж мога да кажа, че сме много щастливи, че той е добре", допълни стюардесата.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 6973 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-06-21 17:07:21 преди: 4 дни / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 340 прегледа
Криминални: В Пловдив е станал странен инцидент, при който пътник в градския транспорт по линия 7 е изхвърлил през вратата контрольор. Станало е вчера, на 20 юни, в 12:40 часа – на спирката на булевард Никола Вапцаров. Подаден е сигнал на 112 за конфликта между пътника и контролата. Информацията е, че са се скарали по време на движение. Агресорът, на 50-години, блъска в гърдите 77-годишния контрольор. ... още
На: 2016-02-17 12:49:22 преди: 2 години / 3 гласа / 10 точки / 0 коментара / 1092 прегледа
Новини:  На летище Домодедово направи аварийно кацане на самолет. Както бе отбелязано от местните медии това решение е било взето поради факта, че един от пътниците починал по време на полета.  Това се съобщава в пресслужбата на дирекцията по транспорта на МВР за Централния федерален окръг. "Самолетът движещ се по маршрутът Ашхабад-Минск направи аварийно кацане заради починал пътник." - Се казва в изявл ... още
На: 2016-03-19 07:42:24 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1307 прегледа
Новини: Боингът се разби при кацане с общо 61 души на него, всички пътници и екипаж на борда му. По официални данни няма оцелели. Машината е трябвало да кацне на летището в руския град Ростов на Дон, който се намира в югозападната част на Русия, в област Ростовска. Пътниците на самолета са били 55, а екипажът се е състоял от 6 души. Боингът е бил на Flydubai, дубайската авиокомпания и е изпълнявал е поле ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X