Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Грабителите на народа в паника! Отчаяно драпат и молят да им се вържеш, за да спасят милионите си!

Националната лотария сипе огън и жупел срещу проектозакона закона на Валери Симеонов, който цели ограничаването на рекламата и нерегламентираното разпространение на билетчета за търкане.

Има подписка, появиха се всякакви изявления от предприемачи, спортисти, че и телевизионна реклама с участието на Захари Бахаров, който изрежда някакви си според някой факти.

1. Той сравнява как в другите държави от Европа рекламата е позволена, продажбите са позволени на повече места, как навсякъде няма ДДС над хазарта в ЕС. Аз искам да попитан следното – Ако едно нещо е лошо, факта, че то е масово, правили го автоматично добро?

Хазартът води до пристрастяване, хазартът може да подвежда хората, особено в рекламата си.

2. Защо никой не говори за това как Българския спортен тотализатор, който преди време внасяше адски много пари в спорта, сега не може да внася нищо, защото работи при неравни условия с частната лотария?

3. На кого ще попречи липсата на реклама и продажбата на билети само на регламентирани места за това?

Ако както твърдите вие подарявате мечти на хората, те ще продължат да посещават пунктовете и да си закупуват билетчета – мечти.

Просто няма да могат да виждат как идеализирания образ на отритнат от живота човек с много несполуки от малкия град или село печели невероятна сума пари по телевизията.

Децата също няма да могат да участват в тези лотарийни игри, което смятам за наистинаредно.

Мога да говоря до утре, но смисъл няма…

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-11 12:19:41 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1450 прегледа
Новини: Въпреки протестите на мюсюлманската общност в Италия, полицията в Рим продължава да закрива т.нар. „гаражни джамии“ в града. Мюсюлманите в града заплашват, че ще започнат да се молят на Аллах пред катедралата „Св. Петър“. През изминалата седмица властите затвориха поредната импровизирана джамия в Рим поради това, че не е съответствала на строителните стандарти. В отговор т ... още
На: 2017-11-04 16:03:18 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 856 прегледа
Новини: Луда поклонничка на мобилните телефони Apple поиска отчаяно новия модел iPhone X и реши да се възползва от своите природни дадености – а именно да направи свир*а на този, които реши да и помогне. Започнала да обикаля по опашката и да пита наред. Някои момчета бяха заинтригувани от дамата, преговаряха с нея, интересуваха се от условията на размяната, но в крайна сметка тя не успя да се уред ... още
На: 2015-09-21 12:24:21 преди: 3 години / 6 гласа / 27 точки / 1 коментара / 20900 прегледа
Новини: Бежанци, които са се устроили в Германия, разпространяват тревожни трансперанти. Немец от Майнхайм е публикувал във Фейсбук, снимка на един от тях. Той гласи: Вашите деца ще се молят на Аллах или ще умрат. Някои от немците вече съжаляват, че са подкрепили Меркел за приема на бежанците, които се оказаха враждебни и агресивни. Дали това няма да ни сполети и нас. Вижте снимката:   ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X