Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Гранде промоция! Купуваш лютеница, получаваш бонус месо с неизвестен произход!

Студентка алармира за нещо ужасно. Купила си буркан с лютеница, в който открила месо с неизвестен произход. Тя веднага заснема случилото се и го разпространява в социалните мрежи.

Павлина Костадинова се зарича повече да не си купува лютеница. Едросмляната лютеница на пръв поглед изглежда нормално, но вътре имало парчета месо, които изглеждали толкова гнусно, че тя не посмяла да опита продукта.

Финалистът от първия сезон на "Мастър шеф" Аврам Големечков подозира, че месото може да е от мишка. За това предупреждават и други хора в интернет. "Е, козина нямаше ли? Някой плъшок е фирясал според мен!", коментира готвачът.

Друга студентка, която е била на бригада и е работила в този бранш разказва следното: "Като студентка на бригада в един консервен комбинат видях как една мишка попадна в машината за нарязване на пипер за паприкаш"

Не толкова чести, но има и коментари, които смятат, че месото може да е от инцидент с работник на поточната линия. Разбирате какво значи това, нали? Лютеничка с пръстчета. Павлина издирила производителя и работника, който отговаря за буркана по серийния номер. Очаква се реакция от производителя.

 

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 893 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-06 08:28:13 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5291 прегледа
Забавно: И ето я въпросната лютеница, в която има токсично наркотично вещество. Като се влезе на сайта на фирмата мотото е изписано с големи букви: Живей весело! И правилно, за да няма безмисленно щуране по рафтовете! Е, сега вече ни стана ясно, какво са имали предвид производителите. И естественно, българското остроумие не пропусна новия модел лютеница и във Фейсбук завря и закипя от интерпретации от в ... още
На: 2017-01-06 14:47:24 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1553 прегледа
Свят: Прокуратурата поема случая с лютеницата с наркотик. От районното обвинение са разпоредили проверка. Ето какво съобщават от прокуратурата: В Районна прокуратура гр. Пловдив на 06.01.2017 г. е постъпила по компетентност преписка на Софийска районна прокуратура, образувана по депозиран сигнал от Българска национална асоциация „Активни потребители" срещу „Идеал Продукт" ООД, гр.Перущица, з ... още
На: 2018-01-08 09:01:43 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2678 прегледа
Любопитно: ... по специална технология в лабораторни условия. Ще се нарича "чисто месо" и няма да идва от животните. Няма да има нужда да се пръскат с препарати животните срещу паразити, да се дават на антибиотици и други красоти, които в момента се прилагат. В някои американкси лаборатории чистото месо вече е факт, и казват, че вкуса е същия. За чистото лабораторно месо се използват стволови клетки на съо ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X